Widok

Firma TRIK Kowale rolety

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I zaskoczył mnie dzisiaj Pan który robił pomiar, fakt,ze był baaardzo niezorganizowany jak dla mnie,ale cena jaką podał za rolety do wszystkch okien i rabat 25% bardzo mnie ucieszyy. Nawet nie była to połowa tego, co planowałam wydać na rolety.
Uffff, z tego co piszesz jeszcze może mi reszta zostanie;)Byłoby fajnie:)
Majka nie jest tak zle, my mamy juz w kolejnym mieszkaniu rolety od nich, niedawno wlasnie zamawialismy do calego mieszkania, w tym 4 okna balkonowe i 7 innych i placilismy jakos 1700.
I obym się nie zdziwiła;)
Szczerze mówiąc to nie mam pojecia ile kosztuja rolety, jak wycenią to się przekonam.
nie mam pojęcia czy się zmieścisz w tej kwocie :P

my wybraliśmy rolety gładkie, jasny granat/chaber :) i w pokoju jest fajny półmrok :)
Potrzebuje rolet cakowicie zaciemniających, mam 8 okien w tym duże balkonowe, mam nadzieję,ze w granicach 2,5 tyś się zmieszczę.
mam takie rolety http://trik.gda.pl/produkty_rolety_tekstylne_prestiz.html :) (prestiż)

za rolety na okno rozmiar 146x143cm zapłaciłam 239zł :) (w sierpniu zeszłego roku)

współpracują z MK OKNA - a od nich zamawialiśmy okno ;) z którego też jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Dzieki Aga, na poniedziałek umówiam się z Panem, który wymierzy i wyceni rolety, też polecia mi ta firme koleżanka, ale Wy jesteście niezawodne w opiniach;)A jak cenowo?Ok?
mamy rolety z tej firmy :) jesteśmy bardzo zadowoleni :)

w tym roku wymieniamy pozostałe 2 okna i w dużym pokoju też założymy rolety z tej firmy :)

sąsiadka też ma w całym mieszkaniu :) (Ona nam polecała)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry