Widok

Fish Spa

Czy słyszałyście coś na temat fish spa - takiego pedicure wykonywanego przez rybki w trójmieście??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiscie ze słyszałysmy :) ale w trojmiescie nie wiem gdzie sie znajduje jednak to wieksza bajera niz złusczanie naskórka:P
Czy ktoś coś jeszcze wie?? Słyszałam, że w Trójmieście mają otworzyć, ale nie wiem gdzie.... :-(
Hop, hop
Thai Mai SalonMasażu Tjskiego
ul. Chopina 26A
81-782 Sopot
15 min - 45 zł
20 min - 60 zł
Polecam:))
oooooooooo.... a jakie wrażenie??
teraz na pewnej stronce ze zniżkami można nabyć wyjątkowo okazyjnie kupon... ;-))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.aquafishspa.pl/

ul. Częstochowska 19c
80-180 Gdańsk, Poland

Zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam o tym, ale mnie ogólnie to napawa niesmakiem (może jakaś staroświecka jestem). Rybki maja mi się doczepiać do naskórka i go wcinać ze smakiem ... bleeee. odraż manie to. Zdecydowanie jestem zwolenniczką "zwykłego" pellingu. Jednakże nie neguję kogoś, kto chciałby zrobić sobie "rybkowe" złuszczanie naskórka.
O gustach sie nie dyskutuje :)

Pozdrawiam wszystkich dbających o siebie
Agacia ja tez mialam takie podejscie do tego jak Ty, dopoki nie sprobowalam.Przyszlo mi to z bardzo wielkim trudem, ale sie przelamalam. Wczesniej bylam w Sopocie na rybim peelingu na stopy,a w sobote bylam na otwarciu Aqua Fish Spa w Gdansku. Maja oni tam duze akwarium, ze mozna wejsc calemu na taki zabieg i musze Ci powiedziec ze naprawe swietna sprawa zwlaszcza jesli ktos ma problemy skorne. Uczucie rewelacyjne. Troszke laskotalo na poczatku, jak 400 rybek dorwalo sie do mnie, ale jest to kwestia przyzwyczajenia. z duzego akwarium, korzystala rowniez Pani ktora miala problemy luszczycowe siedziala tam 30 min i po jednym zabiegu na rekach widziala juz mala roznice. Takze oczywiscie polecam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje za zaproszenie na otwarcie. Bylo naprawde fantastycznie!
Ciesze sie bardzo ze w koncu w Gdansku powstal taki salon z rybkami garra rufa, nie bede musiala jezdzic ponad 300 km aby skorzystac z zabiegow. Dozobaczenia niebawem:)
pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest w Redzie przy dworcu pkp :)(stara poczta) fish pedicure.
kto wie, może kiedyś skorzystam. W widziałaś różnicę niż po "zwykłym" peelingu?
to te rybki musza byc glodomorki skoro przez caly dzien nic tylko naskorki i naskorki wcinaja a co jesli sa objedzone przez nadmiar klientow ??? to co wtedy??
Agacia na dłoniach po 15 minutach zabiegu mozna zauwazc juz roznice, natomiast jesli chodzi o stopy to wydaje mi sie ze jeden zabieg nie wystarczy, zreszta tak jak wiekszosc rzeczy, trzeba robic systematycznie, aby bylo widac efekty.
A jak nazywa się ten salon wiesz może? Albo ulica na której jest? :) Z góry dzięki za odp!
Jeśli chodzi o ten w Redzie to nazywa się Kepala na gdańskiej 70 :)
Jeśli chodzi o ten w Gdansku to Aqua Fish Spa na ul. Częstochowskiej, Ujeścisko
W Tychach woj.slaskie,tez jest taki salon z rybkami:-)

Fish Spa

w Gdyni niebawem będzie otwarcie salonu kosmetycznego z fish-spa
podobno na pogórzu

Inne tematy z forum Moda i uroda

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (12 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

do góry