Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo pozytywnie wątek zamknięty Super instruktorki :)
~odwiedzająca
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2017

Polecam! wątek zamknięty Wspaniałe miejsce do ćwiczeń. Wyjątkowo miła i kompetentna obsługa.Czysto i...
~Rozita
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lutego 2011

MIESIAC WEDŁUG FIT MED SALON= 4 TYGODNIE wątek zamknięty ZWOLNIENIE LEKARSKIE NIE PRZEDŁUZA KARNETU JAK W INNYCH KLUBACH( NALEZY...
~ALICJA BEHLING
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 marca 2011

masakra, jakie ceny wątek zamknięty ceny z kosmosu, 150 zl za 5 zajec aerobiku + 5 zajec na silowni?! pasuje.....
~fitnesska
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 lutego 2014

Jestem zadowolona :) wątek zamknięty Bardzo fajna siłownia, dobrze wyposażona, miła obsługa, można spokojnie...
~Ed
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 stycznia 2014

POLECAM wątek zamknięty Świetne miejsce,super klimat, panie instruktorki ekstra...A co najważniejsze...
~Anja
-

dodano: 25 maja 2013

Mało miejsca, mało sprzętu, dużo ludzi wątek zamknięty Jeszcze w zeszłym roku było to faktycznie fajne miejsce, kameralna siłownia...
~Klęska
2

dodano: 10 kwietnia 2013

MOŻE BYĆ wątek zamknięty Jestem klientką salonu. Korzystam od niedawna z usług siłowni. Sprzęt...
~Dżoana
-

dodano: 15 kwietnia 2013

POLECAM wątek zamknięty Świetne miejsce, b. dobre instruktorki, tylko dla Pań (w różnym wieku). Dobra...
~Fitnessa
-

dodano: 18 lutego 2013

Polecam wątek zamknięty Kameralny klub tylko dla Pań. Jestem zadowolona z zajęć fitness bo Panie nie...
~Ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 października 2012

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Tak naprawdę wtedy kiedy chciałam skorzystać salon był zamknięty. Okazało się...
~M
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 września 2011

Tak!:))) wątek zamknięty Zawsze uśmiechnięta pomocna obsługa i ciekawe zajęcia w miłej atmosferze!
~An
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 stycznia 2011

Rewelacja. wątek zamknięty Bardzo polecam-bardzo czysto, sympatycznie, przemiła obsługa. Miejsce tylko...
~Milena
-

dodano: 27 marca 2010

naprawde super wątek zamknięty byłam tam dzisiaj pierwszy raz i naprawde jestem zadowolona ,super polecam
~karolla
-

dodano: 17 lutego 2010

Kasia - opinia wątek zamknięty Bardzo przyjemny klub. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, sala i zaplecze...
~Kasia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 października 2009

Warto odwiedzić to miejsce wątek zamknięty W Fit Med Salon byłam wczoraj z koleżanką po raz pierwszy. Zastanawiałyśmy...
~Emila
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

16

wątków

do góry