Widok
powiem Ci szczerze, że myslalam o tym zeby sie wybrać, ale ostatecznie pomyslalam, ze pobiegac mogę po ulicach i nie koniecznie muszę za to płacić ;) tymbardziej, że teraz muszę przyoszczędzać troszkę :) podobno mają tę maszynę wibracyjną:)
a Ty mieszkasz w Rumi?
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a Ty mieszkasz w Rumi?
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
POLECAM dietę Dr Dukana.. narzeczony bez większej głodówki zgubił już kilka kg a ja 3 w miesiąc ;) nie niszczy organizmu.. a jak ktoś jeszcze ćwiczy to juz wogóle bajka:) no i nie trzeba się głodzić tylko jeść konkretne rzeczy. Dieta nie jest męcząca i droga.. no może początkowo męczy ;) przez pierwsze kilka dni
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]
[/URL]

Natusia, numer nie działa :)
a możesz coś wiećej powiedzieć?
Jak z cenami, czy są szatnie, czy platformy wibracyjne w cenie i czy trenerk/trenerka są dostępni?
aaa i jaki ruch tam jest, bo mnie interesuje bieżnia, a nie mam duże czasu aby czekać pół dnia aż się zwolni- a dlatego rezygnuje z innego klubu-Lady Active w Gdyni.
Pozdrawiam!
a możesz coś wiećej powiedzieć?
Jak z cenami, czy są szatnie, czy platformy wibracyjne w cenie i czy trenerk/trenerka są dostępni?
aaa i jaki ruch tam jest, bo mnie interesuje bieżnia, a nie mam duże czasu aby czekać pół dnia aż się zwolni- a dlatego rezygnuje z innego klubu-Lady Active w Gdyni.
Pozdrawiam!
Do Modrej:
ja polecam salon Natalia, to jest vis a vis ul. Gdańska 14 (Janowo, obok ronda przy Milei).
Tanio i dobrze, szczególnie pani szefówka ;) (nie wiem jak ma na imię). Mam długie, gęste, ale cienkie i plączące się włosy i tylko ona potrafi je ściąć, że wyglądają na włosy a nie na szopę ;)
z kolei uważaj, jeżeli byś się wybierała na salon niedaleko - STUDIO URODY, to jest bliżej kolejki i klubu 54. Nie wiem jakim cudem się utrzymują, fryzjer dno, paznokcie raz robiłam - POPĘKAŁY MI 2 dni póżniej, z brwaimi do tej pory się męczę- tak mi koemstyczka wyskubała, a solarium to chyba z ery dinozaurów.
To na tyle. :)
ja polecam salon Natalia, to jest vis a vis ul. Gdańska 14 (Janowo, obok ronda przy Milei).
Tanio i dobrze, szczególnie pani szefówka ;) (nie wiem jak ma na imię). Mam długie, gęste, ale cienkie i plączące się włosy i tylko ona potrafi je ściąć, że wyglądają na włosy a nie na szopę ;)
z kolei uważaj, jeżeli byś się wybierała na salon niedaleko - STUDIO URODY, to jest bliżej kolejki i klubu 54. Nie wiem jakim cudem się utrzymują, fryzjer dno, paznokcie raz robiłam - POPĘKAŁY MI 2 dni póżniej, z brwaimi do tej pory się męczę- tak mi koemstyczka wyskubała, a solarium to chyba z ery dinozaurów.
To na tyle. :)
hej Marta,
szatnia jest, bardziej może przebieralnia, choć jest mała i jak zejdzie się więcej kobietek to jest ciasno, ale to jedyny mankament...
poza tym jest w porządku - platformy wibracyjne są oczywiście w cenie, trener czuwa nad każdą kobietką;) (czasami ma cięzko - jak jest nas dużo, ale daje rade;) )
bieżnie są dwie i myśle, ze większych problemów nie ma z dostaniem sie na nie - ruch między sprzętami odbywa się dość sprawnie...
a jeżeli chodzi o zapełnienie, to różnie to bywa, zależy od pory dnia... Raczej trzeba zadzwonic i sie zapowiedzieć, trener wtedy powie jak tam mu sie zapowiada obłożenie :)
Pozdrawiam i może do zobaczenia ;)
szatnia jest, bardziej może przebieralnia, choć jest mała i jak zejdzie się więcej kobietek to jest ciasno, ale to jedyny mankament...
poza tym jest w porządku - platformy wibracyjne są oczywiście w cenie, trener czuwa nad każdą kobietką;) (czasami ma cięzko - jak jest nas dużo, ale daje rade;) )
bieżnie są dwie i myśle, ze większych problemów nie ma z dostaniem sie na nie - ruch między sprzętami odbywa się dość sprawnie...
a jeżeli chodzi o zapełnienie, to różnie to bywa, zależy od pory dnia... Raczej trzeba zadzwonic i sie zapowiedzieć, trener wtedy powie jak tam mu sie zapowiada obłożenie :)
Pozdrawiam i może do zobaczenia ;)
Dzięki Natusia za odpowiedź,
ja tam w zasadzie nie potrzebuję trenera, tak jak pisałam, interesuje mnie raczej tylko bieżnia i on mi jest do niej niepotrzebny ;)
No ewentualnie jakbym się skusiła na platformę, bo jeszcze nigdy nie byłam.
A słuchaj, w porządku ten trener? Bo szczerze mówiąc przez telefon zrobił nam mnie bardzo średnie wrażenie (jeżeli to on odebrał).
W każdym razie mam zamiar zacząć chodzić od marca.
ja tam w zasadzie nie potrzebuję trenera, tak jak pisałam, interesuje mnie raczej tylko bieżnia i on mi jest do niej niepotrzebny ;)
No ewentualnie jakbym się skusiła na platformę, bo jeszcze nigdy nie byłam.
A słuchaj, w porządku ten trener? Bo szczerze mówiąc przez telefon zrobił nam mnie bardzo średnie wrażenie (jeżeli to on odebrał).
W każdym razie mam zamiar zacząć chodzić od marca.
no nareszcie znalazlam jakies babeczki z Rumi :-)))
Rowniez zastanawialam sie nad fitness w Abrahamie ale potem zwatpilam bo chyba mam za daleko. Szukalam czegos w Janowie i poki co znalazlam aerobik w Domu Kultury. Moze ktoras z Was chodzi gdzies w Janowie na aerobik i moze polecic?
Mieszkam w Rumi od kiku lat a czuje sie taka wyalienowana ze szok!
Rowniez zastanawialam sie nad fitness w Abrahamie ale potem zwatpilam bo chyba mam za daleko. Szukalam czegos w Janowie i poki co znalazlam aerobik w Domu Kultury. Moze ktoras z Was chodzi gdzies w Janowie na aerobik i moze polecic?
Mieszkam w Rumi od kiku lat a czuje sie taka wyalienowana ze szok!
Witam. Pewnie powiecie że się wtrącam, ale co mi tam ;) W ciągu poprzedniego roku "zgubiłem" parę kilo samą jazdą na rowerze. Na początku roku ważyłem 87 kg a na koniec 72 kg :) Wszędzie (nawet do kiosku po gazetę) jechałem na rowerze :) W sumie: samo przyszło, samo poszło ;) Teraz czekam na wiosnę i dalej na rower :) Co do wagi, to Wam radzę to samo :) Na kosmetykach to się nie znam ;)
Witam wszystkich serdecznie .Chodziłam do tej pory na ćwiczenia w Abrahamie ,ale niestety trener czyli Pan Przemek ostatnio potraktował mnie i moja koleżanke jak intruza.Było pełno babeczek ,a nie ma za dużo sprzętu więc Pan Przemek męczy wszystkie brzuszkami i maszyną wibrującą .Tak więc nie dość ,że czekałyśmy 15 minut gdzie byłyśmy umówione na godzinę ,to jeszcze nie chciał nam pozwolić ćwiczyć w swoim czasie bo nie było wolnego sprzętu.Do tego maił pretensję że mu się zwraca uwagę co do czasu który on podobno pilnuje.Tylko że mamy karnet i też za niego zapłaciłyśmy.
Więc chciałabym ostrzec że Pan Przemek to chyba szuka ładnych dziewczyn gdyż powiedział nam ,że na wszystkich dziewczynach mu nie zależy ,a do tego może to zamknąć w każdej chwili.
Uważajcie Pan Przemek jest na początku bardzo miło a po czasie przebiera sobie ładniejsze kobietki.Pozdrawiam Czekam na odzew czy ktoś ma podobne wrażenia z ćwiczeń w Abrahamie
Więc chciałabym ostrzec że Pan Przemek to chyba szuka ładnych dziewczyn gdyż powiedział nam ,że na wszystkich dziewczynach mu nie zależy ,a do tego może to zamknąć w każdej chwili.
Uważajcie Pan Przemek jest na początku bardzo miło a po czasie przebiera sobie ładniejsze kobietki.Pozdrawiam Czekam na odzew czy ktoś ma podobne wrażenia z ćwiczeń w Abrahamie
bardzo szybko przeszliśmy na Ty co nie specjalnie mi odpowiadało.Kilka razy próbowałam przywrócić poprzednia oficjalna forme komunikowania się.Niestety bez skutku.Przeszkadzała mi równiez niepotrzebna gadanina.Prawdę mówiąc wolałabym dostac zestaw ćwiczeń i robić swoje bo rozmowa podczas biegania bywała dość trudna i nie zawsze miałam na nią cohotę.Przekierowałam więc rozmowe na interesujacy mnie temat:czyli jak skutecznie spalic kalorie,dieta,suplementy itd.
Warto wpaśc raz na jakis czas bo jest jedno z niewielu miejsc gdzie są platformy wibracyjne.Własciwie tylko dlatego.Jesli ktos za nimi nie przepada i nie potrzebuje pomocy trenera to myśle że chyba lepiej kupic sobie karnet na basen.
Warto wpaśc raz na jakis czas bo jest jedno z niewielu miejsc gdzie są platformy wibracyjne.Własciwie tylko dlatego.Jesli ktos za nimi nie przepada i nie potrzebuje pomocy trenera to myśle że chyba lepiej kupic sobie karnet na basen.
Witam. ja od jakiegoś czasu chodzę na ćwiczenia i nigdy się nie spotkałam aby Pan Przemek był taki jaki Pani opisuje. Czasami sobie pogadamy, ale nie zawsze. Nie odniosłam wrażenia aby on sobie wybierał klientki co ładniejsze< bo są również Panie po 50-tce i to niezbyt urodziwe. Dla mnie zawsze jest bardzo miły. Podrawiam
Już wkrótce na stronie http://www.LadyFitnessRumia.pl
Ja od 3 lat (z przerwami z lenistwa) chodzę na aerobik do P. Kasi przy Mosirze w Rumi. Co prawda warunki takie sobie, ale za to jakość ćwiczeń daje mi gwarancję, że wyjdę dobrze rozgrzana, wyćwiczona i rozciągnięta. Niewątpliwą zaletą jest cena.
Pojedyncze wejście - 9 zł
Pojedyncze wejście na zajęcia Jogi - 18 zł
Karnet (ważny przez miesiąc od dnia zakupu):
* 4 wejścia - 35 zł
* 8 wejść - 50 zł
* 12 wejść - 60 zł
* OPEN (bez limitu wejść) - 150 zł
* JOGA 4 wejścia - 60 zł
Ja wiem, że czasem wystarczy pobiegać czy rowerkiem popedałować, ale jednak w grupie bardziej motywacja rośnie.
Żałuję, że zrobiłam sobie kilkumiesięczną przerwę... Zaczynam niemal od nowa...
Pani Kasia w świetnej formie, jak zawsze. Łatwo przy niej paść..a przecież o to właśnie chodzi.
Polecam
Pojedyncze wejście - 9 zł
Pojedyncze wejście na zajęcia Jogi - 18 zł
Karnet (ważny przez miesiąc od dnia zakupu):
* 4 wejścia - 35 zł
* 8 wejść - 50 zł
* 12 wejść - 60 zł
* OPEN (bez limitu wejść) - 150 zł
* JOGA 4 wejścia - 60 zł
Ja wiem, że czasem wystarczy pobiegać czy rowerkiem popedałować, ale jednak w grupie bardziej motywacja rośnie.
Żałuję, że zrobiłam sobie kilkumiesięczną przerwę... Zaczynam niemal od nowa...
Pani Kasia w świetnej formie, jak zawsze. Łatwo przy niej paść..a przecież o to właśnie chodzi.
Polecam