Widok

Fitness club w Rumi w Abrahamie, czy któraś była?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie działa ich telefon i mail podany na stronie.
Chciałabym się dowiedzieć o ceny i ogólne wrażenie - jak w temacie, może któraś już odwiedziła i wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
Naprawdę żadna z Was jeszcze nie była?
wstęp jednorazowy kosztuje 12 zł podobno. ja osobiscie nie byłam jeszcze

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
o, dzięki Oleńko :)
a nie wybierasz się może?
Ja bym chętnie poszła, ale mówię - niby mają stronę już, podają numer telefonu i maila, a nie działa ani jedno ani drugie.
powiem Ci szczerze, że myslalam o tym zeby sie wybrać, ale ostatecznie pomyslalam, ze pobiegac mogę po ulicach i nie koniecznie muszę za to płacić ;) tymbardziej, że teraz muszę przyoszczędzać troszkę :) podobno mają tę maszynę wibracyjną:)
a Ty mieszkasz w Rumi?

tak.
Wiesz też bym wolała za darmo pobiegać, ale narazie średnio się da :)
ale rozumiem Ciebie...
ja póki co zakupiłam sobie kremy eveline (polecam) i cwiczę codziennie w domu. chciałabym zgubic z 4 kg no i poprawić wygląd skóry,ale niestety mam bardzo słabą silną wolę :P

ja mam znacznie więcej do zrzucenia :)
ja w sumie chciałabym zgubić 8kg,ale pewnie mi sie nie uda...

ja tez chce 8 ale nie wierze ze tyle mi sie uda :P zreszta chyba byłabym za chuda (50 kg) a tak realnie to ze 4 :) i mam postanowienie biegac jak tylko śnieg stopnieje :P po Rumi :D
image
ja mam aktualnie 59kg przy 159...chcialabym miec 54kg mniej wiecej..choc lepiej 52...

ja bym się z chęcią tam wybrała... chociaż raz w tyg
a ja przyznam się szczerze że nawet nie wiedziałam że tam jest jakiś klub fitness ;)
imageimage
Ja również dowiedziałam się przez przypadek. Mieszkam w innej części Rumi i nie zahaczam często o samo centrum, a ponoć jest on w ogóle nieoznakowany. Strona też widmo.
POLECAM dietę Dr Dukana.. narzeczony bez większej głodówki zgubił już kilka kg a ja 3 w miesiąc ;) nie niszczy organizmu.. a jak ktoś jeszcze ćwiczy to juz wogóle bajka:) no i nie trzeba się głodzić tylko jeść konkretne rzeczy. Dieta nie jest męcząca i droga.. no może początkowo męczy ;) przez pierwsze kilka dni
[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć ! Strona działa i jest aktualizowana. Bardzo fajne miejsce i super trenerki. Ciekawe zajęcia . Chodziłam wcześniej tam na maszyny cardio jak prowadził Fitness 17 Przemek.
Było tak sobie. A teraz wybieram różne zajęcia.Jestem zadowolona.
Trzeba przyjść i zobaczyć.
Podaje nr tel 795683257. ja tam chodzę:) staram się ze dwa razy w tygodniu. polecam:)
co topik o Rumi to próbuję się dowiedzieć o fryzjera;) nie inaczej będzie tym razem.. mogłybyście polecić jakiegoś fryzjera w Rumi? :)
Natusia, numer nie działa :)

a możesz coś wiećej powiedzieć?
Jak z cenami, czy są szatnie, czy platformy wibracyjne w cenie i czy trenerk/trenerka są dostępni?
aaa i jaki ruch tam jest, bo mnie interesuje bieżnia, a nie mam duże czasu aby czekać pół dnia aż się zwolni- a dlatego rezygnuje z innego klubu-Lady Active w Gdyni.
Pozdrawiam!
a przepraszam, ten numer, który podałaś działa :)
Cennik mam - wejście 12 zł, karnet 5 wejść 55 zł, 10 wejść 100zł i bez ograniczeń 120zł.

ale pozostałe pytania są nadal ważne :)
Do Modrej:
ja polecam salon Natalia, to jest vis a vis ul. Gdańska 14 (Janowo, obok ronda przy Milei).
Tanio i dobrze, szczególnie pani szefówka ;) (nie wiem jak ma na imię). Mam długie, gęste, ale cienkie i plączące się włosy i tylko ona potrafi je ściąć, że wyglądają na włosy a nie na szopę ;)

z kolei uważaj, jeżeli byś się wybierała na salon niedaleko - STUDIO URODY, to jest bliżej kolejki i klubu 54. Nie wiem jakim cudem się utrzymują, fryzjer dno, paznokcie raz robiłam - POPĘKAŁY MI 2 dni póżniej, z brwaimi do tej pory się męczę- tak mi koemstyczka wyskubała, a solarium to chyba z ery dinozaurów.
To na tyle. :)
Marta
dziękuję :)
hej Marta,
szatnia jest, bardziej może przebieralnia, choć jest mała i jak zejdzie się więcej kobietek to jest ciasno, ale to jedyny mankament...
poza tym jest w porządku - platformy wibracyjne są oczywiście w cenie, trener czuwa nad każdą kobietką;) (czasami ma cięzko - jak jest nas dużo, ale daje rade;) )
bieżnie są dwie i myśle, ze większych problemów nie ma z dostaniem sie na nie - ruch między sprzętami odbywa się dość sprawnie...
a jeżeli chodzi o zapełnienie, to różnie to bywa, zależy od pory dnia... Raczej trzeba zadzwonic i sie zapowiedzieć, trener wtedy powie jak tam mu sie zapowiada obłożenie :)
Pozdrawiam i może do zobaczenia ;)
Dzięki Natusia za odpowiedź,
ja tam w zasadzie nie potrzebuję trenera, tak jak pisałam, interesuje mnie raczej tylko bieżnia i on mi jest do niej niepotrzebny ;)
No ewentualnie jakbym się skusiła na platformę, bo jeszcze nigdy nie byłam.
A słuchaj, w porządku ten trener? Bo szczerze mówiąc przez telefon zrobił nam mnie bardzo średnie wrażenie (jeżeli to on odebrał).
W każdym razie mam zamiar zacząć chodzić od marca.
nie ma sprawy, Marta.
co do trenera, to jest w porządku, może był akurat troche przemęczony ;)
radze Ci z nim porozmawiać i powiedzieć ze nastawiasz się głównie na bieżnie... może powie Ci kiedy najlepiej przychodzić i doradzi w tej kwestii.
pozdrawiam:)
nastusia
no nareszcie znalazlam jakies babeczki z Rumi :-)))
Rowniez zastanawialam sie nad fitness w Abrahamie ale potem zwatpilam bo chyba mam za daleko. Szukalam czegos w Janowie i poki co znalazlam aerobik w Domu Kultury. Moze ktoras z Was chodzi gdzies w Janowie na aerobik i moze polecic?
Mieszkam w Rumi od kiku lat a czuje sie taka wyalienowana ze szok!
image
image
15 sierpnia 2009
Witam. Pewnie powiecie że się wtrącam, ale co mi tam ;) W ciągu poprzedniego roku "zgubiłem" parę kilo samą jazdą na rowerze. Na początku roku ważyłem 87 kg a na koniec 72 kg :) Wszędzie (nawet do kiosku po gazetę) jechałem na rowerze :) W sumie: samo przyszło, samo poszło ;) Teraz czekam na wiosnę i dalej na rower :) Co do wagi, to Wam radzę to samo :) Na kosmetykach to się nie znam ;)
Hejka,

ja też mam zamiar zacząć się trochę poruszać i zastanawia mnie ten aerobik w Janowie w Domu Kultury. A może któraś z Was się tam wybiera...?
a był ktoś na areobiku na Hali Sporotwej koło stadionu na Mickiewicza? Jakiego typu są tam zajęcia i w jakich cenach?
image
Ann odpisalam Ci w drugim watku dotyczacym aerobiku w rumi.
image
image
15 sierpnia 2009
Witam wszystkich serdecznie .Chodziłam do tej pory na ćwiczenia w Abrahamie ,ale niestety trener czyli Pan Przemek ostatnio potraktował mnie i moja koleżanke jak intruza.Było pełno babeczek ,a nie ma za dużo sprzętu więc Pan Przemek męczy wszystkie brzuszkami i maszyną wibrującą .Tak więc nie dość ,że czekałyśmy 15 minut gdzie byłyśmy umówione na godzinę ,to jeszcze nie chciał nam pozwolić ćwiczyć w swoim czasie bo nie było wolnego sprzętu.Do tego maił pretensję że mu się zwraca uwagę co do czasu który on podobno pilnuje.Tylko że mamy karnet i też za niego zapłaciłyśmy.
Więc chciałabym ostrzec że Pan Przemek to chyba szuka ładnych dziewczyn gdyż powiedział nam ,że na wszystkich dziewczynach mu nie zależy ,a do tego może to zamknąć w każdej chwili.
Uważajcie Pan Przemek jest na początku bardzo miło a po czasie przebiera sobie ładniejsze kobietki.Pozdrawiam Czekam na odzew czy ktoś ma podobne wrażenia z ćwiczeń w Abrahamie
bardzo szybko przeszliśmy na Ty co nie specjalnie mi odpowiadało.Kilka razy próbowałam przywrócić poprzednia oficjalna forme komunikowania się.Niestety bez skutku.Przeszkadzała mi równiez niepotrzebna gadanina.Prawdę mówiąc wolałabym dostac zestaw ćwiczeń i robić swoje bo rozmowa podczas biegania bywała dość trudna i nie zawsze miałam na nią cohotę.Przekierowałam więc rozmowe na interesujacy mnie temat:czyli jak skutecznie spalic kalorie,dieta,suplementy itd.
Warto wpaśc raz na jakis czas bo jest jedno z niewielu miejsc gdzie są platformy wibracyjne.Własciwie tylko dlatego.Jesli ktos za nimi nie przepada i nie potrzebuje pomocy trenera to myśle że chyba lepiej kupic sobie karnet na basen.
Witam. ja od jakiegoś czasu chodzę na ćwiczenia i nigdy się nie spotkałam aby Pan Przemek był taki jaki Pani opisuje. Czasami sobie pogadamy, ale nie zawsze. Nie odniosłam wrażenia aby on sobie wybierał klientki co ładniejsze< bo są również Panie po 50-tce i to niezbyt urodziwe. Dla mnie zawsze jest bardzo miły. Podrawiam
Witam!Fajny klub jest w redzie,co prawda daleko, ale duzo sprzetu a trener bardzo pomocny.F-reda fitness club,na Przemysłowej
Czy otrzymam jakis nr.telefonu do fitness reda ul.przemysłowa.Z góry dzięki :)
516530136
co się dzieje z tą siłownią? telefon nie odpowiada od dwóch miesięcy, no i zamknięte jest cały czas?
Panie Przemku kiedy pan otworzy już dawno po urlopie!!!?
a tego, co wiem, pan przemek się ulotnil i nie bedzie juz klubu...
hej czy biegasz po Rumi tak jak pisałaś wcześniej ja bym bardzo chciała tylko nie mam z kim....;-(JESTEM BARDZO GRUBA I ZNIECHĘCONA DO ŻYCIA TA WAGĄ. PROSZĘ POMÓŻCIE KTO BY BYŁ CHĘTNY BOBIEGAM Z NIM. BYŁA BYM BARDZO WDZIĘCZNA
8 marca 2011 otwiera się w Abrahamie nowy klub fitness tylko dla Pań, duży wybór zajęć + sala cardio
A GDZIE ZNAJDE JAKIS ROZKLAD ZAJEC ??
Już wkrótce na stronie http://www.LadyFitnessRumia.pl
cały czas jest wkrótce i nic z tego...
strasznie drogi ten fitnes sobaczymy czy warto :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja od 3 lat (z przerwami z lenistwa) chodzę na aerobik do P. Kasi przy Mosirze w Rumi. Co prawda warunki takie sobie, ale za to jakość ćwiczeń daje mi gwarancję, że wyjdę dobrze rozgrzana, wyćwiczona i rozciągnięta. Niewątpliwą zaletą jest cena.
Pojedyncze wejście - 9 zł
Pojedyncze wejście na zajęcia Jogi - 18 zł
Karnet (ważny przez miesiąc od dnia zakupu):
* 4 wejścia - 35 zł
* 8 wejść - 50 zł
* 12 wejść - 60 zł
* OPEN (bez limitu wejść) - 150 zł
* JOGA 4 wejścia - 60 zł
Ja wiem, że czasem wystarczy pobiegać czy rowerkiem popedałować, ale jednak w grupie bardziej motywacja rośnie.
Żałuję, że zrobiłam sobie kilkumiesięczną przerwę... Zaczynam niemal od nowa...
Pani Kasia w świetnej formie, jak zawsze. Łatwo przy niej paść..a przecież o to właśnie chodzi.
Polecam
wg. warto :)
wg mnie warto :)
*tak mialo byc :PP
Dominika, mogę spytać ile masz lat?
witam,

byłam osobiście, jest lepiej niż ok, szczególnie brak factów :-) , czyściutko i nowiutko, mają masę maszyn .... polecam
Podejście do klienta ŻENUJĄCE (Żerujące?). SŁyszę jak moja żona zgłasza się na ćwiczenie 2h 3 godziny przed, ale 2h przed musi odwołać. I słyszę że traci za to wejście z karnetu.
BRAWO LADY FITNESS RUMIA!!! Nie jest to żadne oszustwo, tak mówi regulamin ale na dobrą opinię się pracuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rumia

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry