Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Wielokrotnie korzystałem z usług Gabinetu mgr Szymoniak i z pełnym...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 lipca 2015

Pełna "profeska" wątek zamknięty Gorąco polecam gabinet rehabilitacyjny prowadzony przez panią Emilie. Pacjent...
~Maciej
-

dodano: 10 marca 2015

Rehabilitacja Nogi w gipsie wątek zamknięty Pełen profesjonalizm . Pani Emila wie co robi, doradzi i pomoże . Moja noga...
~Bieszke Iza
-

dodano: 4 marca 2015

Ból odcinka lędźwiowego wątek zamknięty 5 wizyt i poprawa o 200% odcinka lędźwiowego Fachowo i konkretnie Polecam
~Karol
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 stycznia 2015

polecam wątek zamknięty Bardzo fachowo i profesjonalnie p.Emilia zajmuje się pacjentem.Doradzi,...
~Małgosia
-

dodano: 5 stycznia 2015

Super fachowiec wątek zamknięty W czerwcu złamałem rękę w trzech miejscach ,więc wakacje rozpocząłem z ręką w...
~Piotrek Kubiak
-

dodano: 3 stycznia 2015

Super! wątek zamknięty p. Emilia uratowała moje obolałe i zestresowane plecy. Już po jednym masażu...
~Asia
-

dodano: 13 listopada 2014

Wielka Pomoc wątek zamknięty "miło mi widzieć ze chodzisz przedwczoraj trzeba było Ciebie do tego gabinetu...
~Weronika
1

dodano: 4 listopada 2014

Gorąco polecam wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem! Pani Emilia nie jednokrotnie ratowała moje plecy...
~OLIK
-

dodano: 20 października 2014

Super gabinet wątek zamknięty ja osobiscie trafilem do gabinetu przez przypadek z kontuzja przeciążeniową...
~Tomasz
-

dodano: 3 października 2014

Znowu sprawna ręka wątek zamknięty Do Gabinetu Fizjo-Sport trafiłam z uszkodzonym prawym brakiem, z bardzo...
~Kasia
-

dodano: 4 września 2014

SUPER- POLECAM wątek zamknięty Dzięki Pani Emilii wróciłem do formy. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w...
~JACEK
-

dodano: 3 września 2014

Pełen profesjonalizm! wątek zamknięty W gabinecie w ekspresowym tempie postawiono mnie na nogi, niwelując ból...
~Agnieszka
-

dodano: 2 września 2014

Postawiła mnie na nogi wątek zamknięty Do Gabinetu Rehabilitacji Fizjo-Sport trafiłam z bardzo poważnymi...
~Ula
-

dodano: 24 sierpnia 2014

W końcu trafiłam pod właściwy adres ! wątek zamknięty Cudownie dowiedzieć się, że uciążliwy ból pleców (przez wielu specjalistów...
~Marti
-

dodano: 25 czerwca 2014

POLECAM wątek zamknięty Miesiąc temu uległam wypadkowi, w którym złamałam rękę - główkę kości...
~Agata
-

dodano: 24 czerwca 2014

Polecam!! wątek zamknięty Ponad miesiąc temu uszkodziłem przyczep w barku. Chwilę potem byłem w...
~Krzysztof H.
-

dodano: 14 marca 2014

Polecam !!! wątek zamknięty Kilka miesięcy temu, podczas zajęć sportowych naderwałam więzadło w kolanie,...
~Klaudia
-

dodano: 7 marca 2014

Gorąco Polecam! wątek zamknięty Z usług tego profesjonalnego gabinetu korzystam regularnie co kilka miesięcy,...
~Maciek
-

dodano: 4 marca 2014

POLECAM!!!! wątek zamknięty Gabinety Rehabilitacji FIZJO-SPORT to kompetencja i kompleksowe zabiegi, a...
~Sylwia Anna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry