Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciuś - opinia wątek zamknięty Po co podawać przynajmniej 30 znaków skoro klub jest OK
~Maciuś
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 marca 2020

Duży ruch dobrze świadczy wątek zamknięty Siłownia, fitness, sztuki walki i salka gimnastyczna. Zawsze pełna w porze...
~Aleksander
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 stycznia 2017

Jestem tutaj od 4 lat wątek zamknięty Dużo zmieniło się na plus. Też wkurza mnie czasami syf w szatni, ale w dużej...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 marca 2016

Byłam ,widziałam i ćwiczyłam nie raz i nie dwa .... wątek zamknięty Obsługa nie interesuje się Tobą ,wchodzisz pierwszy raz i zero pytań...
~gość
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lutego 2016

Super wątek zamknięty pan wlasciciel w porzadku pomoze i jak ktos chce to rozspisze trening
~szyja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 listopada 2015

Na piątkę wątek zamknięty Chodzę na Zaspie do Forfitu od 2 lat z przerwami i jestem tej placówce...
~Łukasz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 stycznia 2014

Forfit Zaspa wątek zamknięty Byłem dzisiaj pierwszy raz i jestem zadowolony z wizyty na siłce. Dużo...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 września 2015

ciemno wątek zamknięty Siłownia fajna ale za ciemno, mieli cos zmienic i nic :( czesc kolesi ,...
~Monika
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 czerwca 2015

Forfit wątek zamknięty świetna siłownia ,świetni ludzie , fajne zajęcia polecam wszystkim .
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lutego 2015

Instruktorka Ola - pomyłka !!!! wątek zamknięty Witam, siłownia bardzo fajna, klimatyczna, bez kolejek przy maszynach ,...
~Magdalena
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 grudnia 2014

CHEŁM wątek zamknięty ZAJĘCIA FITNESS PETARDA, CENY DROGIE. Z BÓLEM SERCA PRZESZŁAM DO KONKURENCJI....
~Magda
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2015

Forfit Chełm wątek zamknięty Od jakiegoś czasu uczęszczamy razem z żoną na ww siłownie. Sprzęt pierwsza...
~Marek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 lutego 2015

AEROBIK CHEŁM/ORUNIA wątek zamknięty W Yoko fitness polecam zdecydowanie Marzenkę, w Petrusie Natalię...
~Hania.piekarska-
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lutego 2015

RE-WE-LA-CJA wątek zamknięty Zdecydowanie najlepszy klub w Gdańsku. Siłownia na Chełmie spoko, na Zaspie...
~Szukałem i znalazłem
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lutego 2015

Forfit Chełm wątek zamknięty Siłownia mała, dyskretna i dość dobrze wyposażona ale obsługa pozostawia...
~Zofijaa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 stycznia 2015

jako kobieta ciężko tyrająca na siłowni.. wątek zamknięty moge powiedzieć że bomba :) z obsługą nie wchodzę w większa interakcję, ale...
~Natalia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2014

Jestem na tak :) wątek zamknięty Chodze fitness dla pań, zajecia są naprawde fajne, prowadzące również. Ogolny...
~Gosia
-

dodano: 20 czerwca 2014

Piotr - opinia wątek zamknięty Osiedlowa siłowania w której naprawdę niczego nie brakuje. Rewelacyjne...
~Piotr
-

dodano: 17 kwietnia 2014

ForFit Zaspa wątek zamknięty Korzystam z zajęć fitnessowych dla pań w ForFicie na Zaspie. Najpierw...
~Karolina
-

dodano: 5 kwietnia 2014

Chałubińskiego 13 wątek zamknięty Dziewczyny przepiękne i do tego mega uprzejme :-) Polecam to miejsce.
~J. A.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
54

46

wątków

do góry