Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
up...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
świetny pomysł Justyna :-)
kto wie, może sama skorzystam kiedyś z Waszych usług :-)
jeśli chodzi o mnie - zdjęcia zdjęcia zdjęcia - wykonanie, obróbka, prezentacje internetowe itp. :-) znam się trochę na pracy barmańskiej, robię pyszne sałatki, czekoladę domową i ciasto marchewkowe - pychota :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pieke, gotuje - bardzo dobrze!!! :) moge zajac sie dziecmi - sama nie pracuje i siedze z corcia w domu wiec nie ma z tyn problemu , to tak skrotowo :)
dopisuję do siebie - robienie banerów reklamowych ;) takich jak ma Martszp :)
w związku z tym, że Martyna ma już zajęty termin (20.02) szukam osoby, która przygotuje mi piękny torcik na roczek mojej córeczki.
Jest ktoś chętny?
Diagnoza i terapia logopedyczna dzieciaczków :)
Gdańsk - Morena

chętnie zamienię np. na:
- jakąś fajną sesję foto
- ciuszki/sprzęty /zabawki dziecięce-niemowlęce
- prasowanie :)
- fryzjera

PS Rzadko zaglądam na forum bo jeszcze pracuję, więc proszę o ew. kontakt indyw. aga.ds11@wp.pl
W zamian za wiekszosc wymienianych tu uslug oddam ciuszki dla doroslych (rozmiary rozne, tylko bardzo dobry stan lub nowe bez metek) i dla dzieci (mam synka, ciuszki w rozmiarze 86-98, bardzo dobry stan) dobrych marek.
Mam tez niekapki od 6 miesiaca (AVENT), reczniczki z kapturem, nie uzywane ;)) Pampersy 6, Huggisy M do plywania itp. rzeczy dla dzieci. Zabawki i ksiazeczki.
Przed nami przeprowadzka w marcu i czas definitywnie sobie powiedziec, ze w niektore rzeczy pewnie nigdy nie wejde, albo nigdy nie beda dobrze lezec. W lutym chcialam tez wystawic na Allegro zestaw synkowych ciuszkow, bo ostatnio robilam przeglad i mam 2 pudla za malych ciuszkow na wszystkie pory roku.
Dodam: mieszkam Gdynia-Fikakowo, ciagle jestem w centrum Gdyni (tam sie przeprowadzamy), moge dojechac do Sopotu.
witam potrzebuje kogos kto posprzata mi mieszkanie a takze pomoze zorganizowac kolacje urodzinowa . wzamian za pieniadze
gosiek - napisz gdzie mieszkasz, to może któraś z dziewczyn będzie zainteresowana :)
Ja moge wymienic drzwi wewnętrzne badz zewnętrzne, ulożyc podlogi, zalatwić kuchnie:)
a no i moge tanio zalatwic drzwi:)
Adam, czemu dopiero teraz się pojawiłeś? ;-)

Przypominam się - logopeda, zdiagnozuję i poprowadzę terapię dzieciaczka od lat 3. :-)
Gosiek może jakieś szczegóły podasz?! Jaki termin i zbliżona lokalizacja??
No niestety dopiero teraz odkrylem to forum...
jakby co to namiar bo my na wiosnę będziemy wymieniać drzwi zewnętrzne
ja moge zaproponowac osobe do remontu czy wykonczenia mieszkania - moj maz ma taka firme, jest solidny i niedrogi. taka zlota raczka. mail w profilu jakby ktos potrzebowal.
aha jeszcze jedno - moj maz jest rowniez fotografem - skonczyl sopocka szkole fotografii i lodzka szkole filmowa, jesli ktos potrzebuje fotografa na slub, chrzciny, komunie to zapraszamy - niedrogo i ladnie. Teren trojmiasta i okolice.
makuszka wysłałam maila
mój mąż również montuje drzwi, podłogi, oraz posiada kontakty ;) w kilku gdańskich i nie tylko salonach.
Doradzi i pomoże wybrać porządne drzwi:)
Jakby ktoś był zainteresowany, niech pisze do mnie na maila :)
anusia@romantyczka.pl
do góry