Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przepraszam za dwa posty.

Dopisuję maila pol_120@o2.pl, tel. 519 553 993

Może któraś z Was chciałaby upiec mi na święta dwa ciasta, na środę odbiór?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja-majka - jak uporam się z fasolką po bretońsku i moimi dzieciakami, to Ci wyślę maila (bo tak jak mówiłam, mój dyżurny laptop płyty nie widzi, więc musze się zainstalować na drugim komputerze).

Mam stronę sklepu ale muszę ją zaktualizować, żeby Wam pokazać :P :) żeby obciachu nie było;)
Goska81 jednak klocki są ale pewnie coś innego się napewno znajdzie. Plenerek jak najbardziej tylko nie w dniu twojego slubu, bo wtedy jesteśmy zajęci ale jakoś później nie ma sprawy. GG mi się coś popsuło a nie masz maila dlatego piszę tu. jakbyś podała maila albo napisała do mnie to będe maila namiar do ciebie
mój mail beata@betrisa.pl
podnoszę do góry :-)
ok dzięki
Jay a jakie byś ciasta chciała?
podbijam i muszę napisać,że pierniczek od karolinki 29 wygląda super:) spróbuję jutro:)
My jutro dopiero spróbujemy pierogi i uszka od ja-majki :-). Właśnie odmrażam, bo zamroziłam :-). Maila wyślę, spróbuję dziś, ale generalnie padam na twarz i nie wiem co robię, co może potwierdzić Caroca ;-).

Jak się ogarnę, to też wstawię fotę dzisiejszych pazurków Carocy (manicure i malowanie + bonusik parafina na dłonie).

Buziaki Dziewczyny i Wesołych Świąt.

nie miałam czasu na komputer przez wariactwo w pracy, wybacz :(

Pierogi były pycha :-).

ja-majka napisałam Ci maila.

Dziewczyny szukam osoby która zajęłaby się/pomogła mi w kwestii dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej, w związku z moim prezentem urodzinowym :) chodzi mi o kogoś kto dokładnie powie (i zajmie się papierami) czy w naszej sytuacji (wszystko opisze szczegółowo na maila zainteresowanym) mamy szanse na jakieś dofinansowanie; w zamian oferuje coś z mojej działalności dla was lub dla kogoś wam bliskiego (w tym również przejazd limuzynką).
W sprawie dotacji pisz do mnie na maila. studio@justyna-art.pl

Poniżej foty pazurków Carocy (manicure + parafina, malowanie lakierem).

image

image
Fotografia:

I cała reszta:

Karolina - czy Ty podlegasz pod Urząd Pracy w Gdansku? Jeśli tak to super (dlaczego - opisze mailem). No i dotacja na rozpoczecie działalności dotyczy osób bezrobotnych (jeśli myślimy o dotacji z UP), czyli musisz mieć status bezrobotnego (zarejestrować się, nie mieć działalności, nie pracować na żadne umowy). Ty lub np. Twój mąż.
Fotografia:

I cała reszta:

Szukam forumki do edycji pracy licencjackiej w wordzie. Bodajże alexandra20 się tym zajmuje?

W zamian za usługę kosmetyczną.

Czekam na jakieś wieści.

Pozdrawiam :)
Ja również zajmuję się takimi rzeczami, sama nie dawno obrabiałam swoją pracę i męża. Jakiego typu usługi kosmetyczne w zamian???
Pedicure, manicure?
A ile stron ma praca??? Czy robisz też regulacje brwi???
część opisowa gdzieś 35, ale ja mam prawie wszystko zrobione, marginesy, interlinie, justowanie, potrzebne mi są drobne poprawki

tak, cała kosmetyka

moj mail to: justyna.kniecicka@op.pl
a ja zaoferuję opiekę nad dzieckiem w Moim ŻŁOBKU w Małkowie ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry