Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak na marginesie, kochane moje kobietki, pamietajcie ze sama dieta cudow sie nie zdziala, powaznie, ja tez kiedys stososwalam tylko diete chudlam, ale potem wracalao, jezeli nie prowadzi sie zdrowego jadlospisu to o kant krzesla mozna rozbic diety, trzeba sie nauczyc jesc prawidlowo wtedy wage sie utrzyma, ja np, ciagle mam ta sama wage, jem 4-5 posilkow dziennie, pije 2 litry wody, codziennie mam jakis ruch, czy to treningi z klientkami, czy silownia, czy spacery z malym, ale nie ma tak ze siedze na tylku , a jak juz mam siedziec to robie brzuszki z dzieckime na nogach, albo pompki z malym na plecach , on ma frajde a ja sie ruszam, tylko tak mozna utrzymac figure
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z olciaprincessa. Od ponad 10 lat mam tą samą wagę czasami +/- 1 max kg.Ciążą 12 kg. Po porodzie codzienne spacerki z wózkiem po ok 2 h na jesień- zima ok 1 h. W ciągu 1 m-ca zgubiłam 13 kg (przy kamieniu piersią). Ruch pomoże zwalić zbędne kg.
ja też 12 kg w ciąży minęło 6 tygodni od porodu i jeszcze 3kg zostały ale ja się za wiele nie ruszam. karmienie wyciąga. Diety też jakiejś nie stosuję. Też pewnie jakieś predyspozycje genetyczne uwarunkowania mają znaczenie. Myślę,że jakoś zleci mi ta nadwyżka bo po pierwszej ciąży też spadło samo
Betrisa, te predyspozycje też i moim zdaniem psychika też ma wpływ bo jak sobie człowiek wmawia że musi schudnąć i jest pod presją to taka osoba ma małe szanse na zgubienie tych zbędnych kg.
Jestem z zawodu dietetykiem i niemam mani wyliczania kalorii, składników mineralnych. teraz jest Julka i większości mamy potrawy lekkostrawne (gotowane na parze, pieczenie w folii). A ja co do jedzenia to jest bardzo wybredna, warzyw mało wręcz w ogóle , mega ilość słodyczy wiem że kiedyś to mi się obije na zdrowiu. Jedynie ciąża i karmieniem cycem mnie powstrzymywało przede wszystkim od czekolady. Teraz znowu słodkości wciągam tonami a moja waga to 56 kg, hmm lekka niedowaga, hehehe.
P.S. Wzrost- 100= waga prawidłowa (granica +/- 10%)
swietny watek :)

sama nie wiem co ja moglabym zaproponowac, bo nic szczegolnego nie potrafie, ale b. interesowalby instruktarz makijazu i analiza kolorystyczna oferowana przez Justyne, ile kosztowalaby usluga, informacja moze byc na maila anikia@wp.pl
Anikia - zaraz Ci napiszę maila, ale pomyśl, może coś masz do zaoferowania? Może tort w styczniu? :-)
Justyna - Ty sie zastanow nad aerobikiem ;-)
Pomyślę, ale powiedz mi w jakich dniach i godzinach ten aerobic jest i ile kosztuje karnet?
http://www.bluefit.pl/index.php?co=cennik
:) trzymam kciuki, sama bym z wami pochodzila bo mi wiecznie malo:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olciaprincessa zastanawiałaś się nad zajęciami dla mam z małymi dziećmi ja osobiście też bym pochodziła :).
ja tez bym poszla, ale sama to nie mam mobilizacji, a jak z przyjaciolka chodzilysmy, to jedna druga zawsze wyciagala z chalupy :-)
dla mnie to zaden problem, ale miejsce to problem, wiekszosc mam pan ktore trenuje u nich w domu, tak wola, czuja sie swobodniej, mam panow ale to na silce, a tak, zeby miec miejsce dla mam z dziecmi to ciezko bo musza byc i przewijaki, i lazienki, a takich sal nie ma, a na wlasny fitness klub mnie jeszcze nie stac:( a jest o moim marzeniem
aha w ten sposób, bo myślałam że masz stałe miejsce a tak to lipka troszkę

nie kochana, nie p[rowadze ogolnych zajec na sali , nie po to sie uczylam:) moj tytul brzmi "osobisty trener fitness i kulturystyki":)raczej indywidualne zajecia, choc mam dwie klientki ktore cw razem
rozumiem
Super pomysł!!! chyle czoło ja moge zaoferowac pomoc w naprawie auta ponieważ prowadze warsztat samochodowy a wiem jak kobietą czesto sprawia to wielki problem sama nie raz miałam problemy z autkiem wiec zapraszam w zaman hmm tego jeszcze nie wiem :)
Gośka - a gdzie ten warsztat? I w czym się specjalizuje?
Caroca - to co, zapisujemy się i CHODZIMY od stycznia? Mi pasuje, że zajęcia we wtoki i czwartki (bo często w piątki pracuję) i godzina super jak dla mnie. Chyba kupię ten karnet 10 wejść za 80 zł, chyba że z doświadczenia polecasz inną opcję? Ale pogadamy pewnie jeszcze o tym w środę :-).
Justyna - my zawse kupowalysmy karnet na 2 m-ce. Ale faktycznie pogadamy w srode. Do zobaczenia.
do góry