Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny chciałabym kupić sobie parę rzeczy do ubioru już dawno sobie nic nie kupiłam :(((( Jeśli któraś by robiła porządki w szafie i miałaby chęć je sprzedać to poproszę o zdjęcia i ceny. Bardzo lubiłam kiedyś chodzić po lumpkach ale moja Agatka nie lubi chodzić po sklepach od razu się budzi :((( Tylko też nie mama łatwego rozmiaru bo bluzki tak 42/44 a spodnie raczej 46 niestety :((( Nigdy nie błam osobą szczupłą może kiedyś :(((
Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sabina, a wiesz, że mam coś, zrobię foty i wyślę Ci mailem - podasz e-mail? Mam dwie bluzki wyszczuplające :-), coś a`la tuniki, jedna i druga w odcieniach grafitu.
Fotografia:

I cała reszta:

Super mój mail sabinaur@o2.pl :)))
to ja też poproszę, jak Sabina by nie była chętna to może ja kupie:) pozdr.
no i jeszcze mó e-mail jakby co : alex0681@wp.pl
Dziewczyny j postanowiłam się wziąć za siebie ha ha ha ha aż mój mąż też się śmieje kurcze ciągle dom obiadki itp. Kocham być żoną i matką ale też muszę znaleźć trochę czasu dla siebie. Niestety z przyczyn losowych muszę wrócić do pracy i postanowiłam trochę bardziej o siebie zadbać zrobić , włoski paznokcie a co niech też coś mam :))))
Sabina jesteś może z Gdyni ? Wiem gdzie a małe pieniążki można się uczesać ,moge podać namiary...
Jestem z Gdyni Chyloni :)))) Podaj mi koniecznie namiary na tegi fryzjera Pozdrawiam
ja niestety gotowac nie umiem a mam dziecko 8 miesięczne ale moge pomóc w sprzataniu np albo zajac sie dzieckiem :)
hej ja też jestem z gdyni i interesuje mnie gdzie można za mełe pieniązki pójśc do fryzjera-mogę prosi o namiary
dominika-b1@o2.pl
Super wątek!
Ja mogę zrobić jakieś ciacha, albo coś ugotować. Polecam ogórkową, pomidorową lub bogracz. Tę ostatnią musiałam ostatnio tydzień w tydzień robić dla męża, tak mu smakowała :)
Betrisa rozmiary foremek do piernika podam Ci w poniedziałek bo jadę dziś do siebie i tam mam jeszcze jedną do zmierzenia :)
nie ma problemu karolinka. Tylko wcześniej ubierz choinkę,żeby było fajne tło :)
upup

ja-majka - wysłałam Ci maila z potwierdzeniem i przypomnieniem o sobocie :-).

My z Carocą już jesteśmy prawie wymienione usługami, tzn. manicure dokonany, jutro dostanę spowrotem (z dostawą do domu - więc usługa luksusowa) furę moich wypranych chemicznie rzeczy :-)))).

Dziewczyny, którym miałam wysłać maila tunik. Jak tylko podładuję baterie do aparatu, to pstyrykam foty i Wam wyślę. Pamiętam, tylko ostatnio dużo się dzieje.
Fotografia:

I cała reszta:

Dziewczyny watek genialny!
Sama nie wiem jak to się stało że korzystając od wielu lat z portalu trojmiasto.pl dopiero teraz obczaiłam że jest tu też forum!
Sama jestem mamą 2 dzieciaków (4,5 latki i 4,5 miesięczniaka).
Chętnie skorzystałabym z porad odnośnie makijażu i w ogóle zadbania o siebie po ciąży, bo mój obecny stan jest opłakany. Odezwę się do Was po Świętach, bo teraz to mam w domu chore dzieciaczki.
Jeśli chodzi o wymianę usług to ja ze swojej strony mogę raczej zaproponować pewną odpłatność. No ale to już będę się kontaktowała z foremkami, z których usług chciałabym skorzystać.
Acha- szukam koleżanki, jakiejś fajnej mamuśki z osiedla CPR lub okolicy.
ja wprowadzam się na NH w styczniu a moja córcia ma 4 m-ce :-)
Betrisa podaje tutaj bo mam problem z pocztą w pracy, wymiary foremek do piernika: 63/27, 23/37, 13/31 i 11/26, napisz mi proszę maila w której byś chciała piernik, co do dobioru to najlpiej jak mi napiszesz na maila swój numer kom. bo od środy idę na urlop i nie będę miała neta, a dziś coś mnie znów choroba bierze więc jak będę chora to mój mąż ci go przywiezie a fotki zrobimy po świętach :)
Iwonka, to będziemy musiały się umówić na wspólny spacer :-) Ja wożę codziennie starszą córę do przedszkola na NH :-)
Moje pranie wróciło od Carocy czyściutkie :-).
Fotografia:

I cała reszta:

karolinka napisałam maila
do góry