Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W zamian za wiekszosc wymienianych tu uslug oddam ciuszki dla doroslych (rozmiary rozne, tylko bardzo dobry stan lub nowe bez metek) i dla dzieci (mam synka, ciuszki w rozmiarze 86-98, bardzo dobry stan) dobrych marek.
Mam tez niekapki od 6 miesiaca (AVENT), reczniczki z kapturem, nie uzywane ;)) Pampersy 6, Huggisy M do plywania itp. rzeczy dla dzieci. Zabawki i ksiazeczki.
Przed nami przeprowadzka w marcu i czas definitywnie sobie powiedziec, ze w niektore rzeczy pewnie nigdy nie wejde, albo nigdy nie beda dobrze lezec. W lutym chcialam tez wystawic na Allegro zestaw synkowych ciuszkow, bo ostatnio robilam przeglad i mam 2 pudla za malych ciuszkow na wszystkie pory roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Diagnoza i terapia logopedyczna dzieciaczków :)
Gdańsk - Morena

chętnie zamienię np. na:
- jakąś fajną sesję foto
- ciuszki/sprzęty /zabawki dziecięce-niemowlęce
- prasowanie :)
- fryzjera

PS Rzadko zaglądam na forum bo jeszcze pracuję, więc proszę o ew. kontakt indyw. aga.ds11@wp.pl
w związku z tym, że Martyna ma już zajęty termin (20.02) szukam osoby, która przygotuje mi piękny torcik na roczek mojej córeczki.
Jest ktoś chętny?
dopisuję do siebie - robienie banerów reklamowych ;) takich jak ma Martszp :)
pieke, gotuje - bardzo dobrze!!! :) moge zajac sie dziecmi - sama nie pracuje i siedze z corcia w domu wiec nie ma z tyn problemu , to tak skrotowo :)
świetny pomysł Justyna :-)
kto wie, może sama skorzystam kiedyś z Waszych usług :-)
jeśli chodzi o mnie - zdjęcia zdjęcia zdjęcia - wykonanie, obróbka, prezentacje internetowe itp. :-) znam się trochę na pracy barmańskiej, robię pyszne sałatki, czekoladę domową i ciasto marchewkowe - pychota :-)
up...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja zaoferuję opiekę nad dzieckiem w Moim ŻŁOBKU w Małkowie ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
część opisowa gdzieś 35, ale ja mam prawie wszystko zrobione, marginesy, interlinie, justowanie, potrzebne mi są drobne poprawki

tak, cała kosmetyka

moj mail to: justyna.kniecicka@op.pl
A ile stron ma praca??? Czy robisz też regulacje brwi???
Pedicure, manicure?
Ja również zajmuję się takimi rzeczami, sama nie dawno obrabiałam swoją pracę i męża. Jakiego typu usługi kosmetyczne w zamian???
Szukam forumki do edycji pracy licencjackiej w wordzie. Bodajże alexandra20 się tym zajmuje?

W zamian za usługę kosmetyczną.

Czekam na jakieś wieści.

Pozdrawiam :)
Karolina - czy Ty podlegasz pod Urząd Pracy w Gdansku? Jeśli tak to super (dlaczego - opisze mailem). No i dotacja na rozpoczecie działalności dotyczy osób bezrobotnych (jeśli myślimy o dotacji z UP), czyli musisz mieć status bezrobotnego (zarejestrować się, nie mieć działalności, nie pracować na żadne umowy). Ty lub np. Twój mąż.
Fotografia:

I cała reszta:

W sprawie dotacji pisz do mnie na maila. studio@justyna-art.pl

Poniżej foty pazurków Carocy (manicure + parafina, malowanie lakierem).

image

image
Fotografia:

I cała reszta:

Dziewczyny szukam osoby która zajęłaby się/pomogła mi w kwestii dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej, w związku z moim prezentem urodzinowym :) chodzi mi o kogoś kto dokładnie powie (i zajmie się papierami) czy w naszej sytuacji (wszystko opisze szczegółowo na maila zainteresowanym) mamy szanse na jakieś dofinansowanie; w zamian oferuje coś z mojej działalności dla was lub dla kogoś wam bliskiego (w tym również przejazd limuzynką).
Pierogi były pycha :-).

ja-majka napisałam Ci maila.

nie miałam czasu na komputer przez wariactwo w pracy, wybacz :(

My jutro dopiero spróbujemy pierogi i uszka od ja-majki :-). Właśnie odmrażam, bo zamroziłam :-). Maila wyślę, spróbuję dziś, ale generalnie padam na twarz i nie wiem co robię, co może potwierdzić Caroca ;-).

Jak się ogarnę, to też wstawię fotę dzisiejszych pazurków Carocy (manicure i malowanie + bonusik parafina na dłonie).

Buziaki Dziewczyny i Wesołych Świąt.

podbijam i muszę napisać,że pierniczek od karolinki 29 wygląda super:) spróbuję jutro:)
do góry