Widok

Forumowa wymiana usług? :-)

Kupię Temat dostępny też na forum:
Ciężkie czasy nastały ;-) i tak sobie pomyślałam, że może powymieniamy się szeroko pojętymi usługami?

Wiecie, sprzątanie, mycie okien, godzina siedzenia z dzieckiem forumki, ciasto, własnoręcznie zrobione kolczyki, itd. itp.

Ja oferuję np. makijaż, manicure, pedicure, pazurki żelowe, analizę kolorystyczną, przejrzenie szafy i selekcję garderoby itd. itp.

Co Wy na to?

Łatwiej jest skorzystać z barteru niż wydać pieniądze, więc może się akcja uda, co?
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny a nie myślałyście o wymianie ale np. ubrań???
już wcześniej na forum był poruszany wątek tego rodzaju. Mam sporo markowych, niezniszczonych ubrań, lubię mieć coś nowego, a skoro szukamy w naszym działaniu oszczędności to może wymiana byłaby fajnym rozwiązaniem, pewnie każda z nas chętnie zrobiłaby pożądek w szafie:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może tutaj lepszy byłby taki układ: Ty dajesz możliwość wybrania sobie jakiegoś ciucha / ciuchów w zamian za usługę wyświadczoną przez inną forumkę?
Chyba, że ta inna forumka też chce wymienić garderobę. ;)
Agata - może być babka :D
Z ciuchami też mogłoby być fajnie :-). Ale opcje dwie: ciuch za ciuch lub ciuch za usługę, bo czasem może być problem, żeby dwie osoby znalazły w swoich szafach coś dla siebie odpowiedniego. Ewentualnie z dopłatą jakąś czy coś, ale to już kwestia dogadania się tych osób.

Jakby co ;-) to ja szukam spodni (najchętniej z kantem) takie do kolan lub ciut poniżej. Ciemne, takie w sam raz na jesień, zimę do kozaków ;-). Rozmiar 38-40 (raczej 38, ale wszystko zależy od kroju), najchętniej z szerokimi nogawkami.
O tak, ja bym bardzo chętnie zrobiła porządek w szafie, mam tam ze 2 walizy nieużywanych ciuchów...
dziewczyny,a czy któraś mogłaby mi zrobić jakąś rybkę na święta?w zamian mogę zrobić zdjęcia,albo masaż oczywiście:)
Paulka - mogą być kotleciki rybne??? z dorsza? w galarecie, occie albo po grecku??? :)

ja bardzo chętnie bym się pisała na zdjęcia ;)
super:)to poproszę w occie:)napisz proszę na maila to się jakoś umówimy co do miejsca,dnia i godziny:)
Agusia, to może też odezwij się do mnie na maila i się dogadamy, czy babkę chcesz bezpośrednio przed świętami czy obojętne Ci kiedy ją upiekę ;)

@: misiak67@wp.pl
podbijam żeby nam gdzieś nie uciekło:)
to jedno z moich dziełek

image
ło matko ale kolos:) zmniejszam. mam nadzieję ze teraz bedzie ok
image
ostatni raz wklejam. ja nie wyjdzie to sama nie wiem co żle robię.
image
assiunia przepraszam ale to jakoś mało czytelne, wygląda ładnie ale co to jest? :)
kolczyki Asiuni :)

image

faktycznie mało widoczne :P
Postaram się zrobić jakieś lepsze zdjęcia. a na razie tylko sprawdzałam czy uda mi się wkleić na forum.
AgusiaGda jaką rozdzielczość wybrałaś?
Ja też mogę przygotować dla kogoś np. rybkę po grecku albo zapiekaną rybę w marchewce :-) jakby ktoś jeszcze potrzebował
A może któraś z dziewczyn jest fryzjerką?
Asiunia - przy ładowaniu zdjęcia na http://imageshack.us/ albo zmieniam rozmiar zdjęcia na kompie albo na imageshack wybieram "640x480" :)
dziękuję za pomoc. mam nadzieje że jak będę wklejac nastepnym razem to nie zasadzę takiego wielkoluda. pozdrówki. ide do domu i póżniej do teatru.
do góry