Widok

Fotelik rowerowy Hamax siesta -pytanie .

Mam pytanie do Was ,jak to jest jak dziecko zaśnie czy głowa mu nie spada ,trzyma się na oparciu ,warto kupić ?

Moje dziecko ostatnie czas ma jazdę i zasypia na rowerze w foteliku mamy fotelik bez odchylenie i biedakowi głowa lata na wszystkie strony i bym kupiła nowy z odchyleniem czy warto .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
on się odchyla ale pozycji leżącej nie ustawisz...
ja wiem że nie leżącej ale nie jest na prosto jak tradycyjne foteliki ,czytałam gdzieś że jest to praktyczne rozwiązanie jak dziecko przyśnie ,bo głowa nie zwisa ,ale to była tylko jedna opinia ,więc dlatego napisałam tutaj .
jak odchylisz maksymalnie do tyłu to głowa na pewno nie będzie spadać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam inne doswiadczenie. Jak odchyle maksymalnie do tyłu, to jednak opada.

Dziecko ma 20 miesięcy. Czasem opadnie mu do przodu, ale zazwyczaj głowe ma skręconą do boku i jakby opartą na oparciu. Tak wiec potrafi opasc głowa. I w zasadzie za kazdym razem predzej czy pozniej opada. Jezdzilem po sciezkach rowerowych dla jasnosci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za wypowiedź i jednocześnie podbijam .
wiola może podjedź do salonu i zobacz:)

mojej córce nie spadała:)
Nie no jak bym kupowała to bym podjechała z małym ,ale to nie to samo przymierzyć dziecko nie śpiące .

Ale znalazłam romer jockey comfort ,wydaje się byc lepszy ma szersze boki i jest głębszy i przy tym ma też pozytywne opinie ale mało ich .
niestety glowa opada
opada ale u mnie rozwiazaniem była dmuchana poduszezczka taka na szyje, trzymała sztywno główkę
u nas też opada, tym bardziej, że dziecko w kasku opiera się o oparcie. próbowałam z taką poduszeczką, ale była za duża
Dziękuję Wam bardzo ,jadę potem zobaczyć Romera ,z tego co widzę na stronie Britax to jest w Akpolu a mam po drodze z pracy to zajadę .Jestem ciekawa tego fotelika .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

malejące piersi po porodzie? :) heh... (53 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

do góry