Widok
Foteliki rowerowe Hamax- porównanie
hej ja osobiscie mam fotelik hermax kiss i jestem zadowolona super zakup tutaj stronka http://e-rower.pl/hamax-m-17.html
Reasumując Kiss dla dziecka ktore juz nie spi podczas jazdy Siesta dl dzieci które zasypiają- czy kupowac sieste slippy? wg mnie nie warto bo na zwyczjnej siescie fotelik pochyla sie na tyle mocno ze dziecko zasnie. I nie patrz na foteliki innych firm niz Xamax bo nie ma porownania.Hamax jest drogi -to fakt ,ale najlepszy w innych firmach jak bochylasz fotelik to potem podczas pedalowania uderzasz nogami o mogi dziecka
Ja chcę dwa foteliki kupić, bo za rok chcemy już pojeździć z maluchami, przed ciążami robiliśmy sobie super wycieczki rowerowe (np. 10 dni po Mazurach i Warmii).
Te foteliki drogie są- fakt... Ale szukam używanych, zawsze to trochę taniej...:) Będziemy ich sporo używać. Przynajmniej taki jest plan :)
Dzięki za odpowiedzi. Czyli Kiss u nas odpada.
A znacie różnicę pomiędzy Smiley a Siestą? Smiley też są tańsze.
Te foteliki drogie są- fakt... Ale szukam używanych, zawsze to trochę taniej...:) Będziemy ich sporo używać. Przynajmniej taki jest plan :)
Dzięki za odpowiedzi. Czyli Kiss u nas odpada.
A znacie różnicę pomiędzy Smiley a Siestą? Smiley też są tańsze.
Mieliśmy siestę. Synek często zasypiał w czasie dłuższych wycieczek. Pomimo odchylenia, główka leciała mu na wszystkie strony. Bałam się o jego kręgosłup. Najlepiej bylo wtedy zatrzymać się i pozwolić mu się wyspać na jakiejś ławce. Po drzemce jechaliśmy dalej:-)
To odchylenie nie może być większe, ponieważ podniosłoby przednie koło.
Ogólnie bardzo fajne te foteliki. Bardzo mocne zapięcia, więc dziecko nie odepnie. Mój synek uwielbiał jazdę w tym foteliku.
To odchylenie nie może być większe, ponieważ podniosłoby przednie koło.
Ogólnie bardzo fajne te foteliki. Bardzo mocne zapięcia, więc dziecko nie odepnie. Mój synek uwielbiał jazdę w tym foteliku.