Widok
Taki joke ;)
Mam koleżankę, która swego czasu powiła bliźniaki. Bez wątpienia dwujajeczne.
Chłopak był naprawdę kawał chłopa. A dziewczynka filigranowa wręcz.
Kiedy koleżanka jeździła z nimi na spacery dubeltowym wózkiem, to co rusz ktoś zagadywał, ile brat jest starszy od siostry.
Po jakimś czasie koleżanka zaczęła z pokerową twarzą odpowiadać: pół roku.
I jakieś 30% społeczeństwa łykało tę informację bez zdziwienia :D
EDIT: Właśnie przekalkulowałem, że te bliźniaki są juz pełnoletnie.
Ale ten czas zapi&^&%la :/
Mam koleżankę, która swego czasu powiła bliźniaki. Bez wątpienia dwujajeczne.
Chłopak był naprawdę kawał chłopa. A dziewczynka filigranowa wręcz.
Kiedy koleżanka jeździła z nimi na spacery dubeltowym wózkiem, to co rusz ktoś zagadywał, ile brat jest starszy od siostry.
Po jakimś czasie koleżanka zaczęła z pokerową twarzą odpowiadać: pół roku.
I jakieś 30% społeczeństwa łykało tę informację bez zdziwienia :D
EDIT: Właśnie przekalkulowałem, że te bliźniaki są juz pełnoletnie.
Ale ten czas zapi&^&%la :/
U nas takiej sytuacji nie było, bo pomiędzy bratankami ( od bratowej nr 1) jest spora różnica wieku :) Natomiast ja pamiętam historię związaną z młodszym bratem, kiedy był mały miał piękne kręcone włosy i Mama w końcu postanowiła je obciąć. Jadą do fryzjera, a tam pani fryzjerka patrzy się na te cudne loki i mówi : A czemu pani chce obciąć tej ślicznej dziewczynce włosy? A Mama na to : Bo to chłopczyk.
;)
;)
> Ktoś wie ?
Ja wiem.
Mali chłopcy rodzą się aniołami. Dopiero życie ich wypacza.
A w przypadku kobiet Stwórca nawet nie silił się na pozory ;]
@Vi:
Z 2 tyg temu, za zeskanowanie i wysłanie na maila 2 str A4 gościu w jakiejś firmie poligraficznej chciał ode mnie 1 zł
Dałem mu 2 zł. Po pierwsze: nie miałem złotówki. Po drugie.. komfort dania 100% napiwku.. bezcenny :D
Ja wiem.
Mali chłopcy rodzą się aniołami. Dopiero życie ich wypacza.
A w przypadku kobiet Stwórca nawet nie silił się na pozory ;]
@Vi:
Z 2 tyg temu, za zeskanowanie i wysłanie na maila 2 str A4 gościu w jakiejś firmie poligraficznej chciał ode mnie 1 zł
Dałem mu 2 zł. Po pierwsze: nie miałem złotówki. Po drugie.. komfort dania 100% napiwku.. bezcenny :D
No tak. Ja sobie błogo śpię a tu takie poważne rozmowy ;)
Ze zdjęciami to niezła jazda by była. Przecież to niemożliwe że kiedyś dziećmi byliśmy ;-)
Mało mam fotek z tego czasu ale z tych nielicznych patrzy chudziutka jasnowłosa i wielkooka dziewczynka.
W przeciwieństwie do Vi byłam małym i chudym niejadkiem , aż trudno uwierzyć ;)
Ze zdjęciami to niezła jazda by była. Przecież to niemożliwe że kiedyś dziećmi byliśmy ;-)
Mało mam fotek z tego czasu ale z tych nielicznych patrzy chudziutka jasnowłosa i wielkooka dziewczynka.
W przeciwieństwie do Vi byłam małym i chudym niejadkiem , aż trudno uwierzyć ;)