Widok
Trzeba było rabotać w spodniach motocyklowych z ochraniaczami, przygotowując się do sezonu ~;)
Już to widzę oczyma wyobraźni jak klęczysz. Gdzie jest ewidencja fotograficzna?
Jeszcze weekend Panie Dzieju i odwrócona pozycja na wznak powinna Wam się sprawdzić...
ps
Alibi już mam, na cały miesiąc.
Tylko wiesz... pomimo wieku, gdy coś jest zbyt proste lub usłane różami ... to włączają mi się bezpieczniki :(
Już to widzę oczyma wyobraźni jak klęczysz. Gdzie jest ewidencja fotograficzna?
Jeszcze weekend Panie Dzieju i odwrócona pozycja na wznak powinna Wam się sprawdzić...
ps
Alibi już mam, na cały miesiąc.
Tylko wiesz... pomimo wieku, gdy coś jest zbyt proste lub usłane różami ... to włączają mi się bezpieczniki :(
No tak. Ja sobie błogo śpię a tu takie poważne rozmowy ;)
Ze zdjęciami to niezła jazda by była. Przecież to niemożliwe że kiedyś dziećmi byliśmy ;-)
Mało mam fotek z tego czasu ale z tych nielicznych patrzy chudziutka jasnowłosa i wielkooka dziewczynka.
W przeciwieństwie do Vi byłam małym i chudym niejadkiem , aż trudno uwierzyć ;)
Ze zdjęciami to niezła jazda by była. Przecież to niemożliwe że kiedyś dziećmi byliśmy ;-)
Mało mam fotek z tego czasu ale z tych nielicznych patrzy chudziutka jasnowłosa i wielkooka dziewczynka.
W przeciwieństwie do Vi byłam małym i chudym niejadkiem , aż trudno uwierzyć ;)
> Ktoś wie ?
Ja wiem.
Mali chłopcy rodzą się aniołami. Dopiero życie ich wypacza.
A w przypadku kobiet Stwórca nawet nie silił się na pozory ;]
@Vi:
Z 2 tyg temu, za zeskanowanie i wysłanie na maila 2 str A4 gościu w jakiejś firmie poligraficznej chciał ode mnie 1 zł
Dałem mu 2 zł. Po pierwsze: nie miałem złotówki. Po drugie.. komfort dania 100% napiwku.. bezcenny :D
Ja wiem.
Mali chłopcy rodzą się aniołami. Dopiero życie ich wypacza.
A w przypadku kobiet Stwórca nawet nie silił się na pozory ;]
@Vi:
Z 2 tyg temu, za zeskanowanie i wysłanie na maila 2 str A4 gościu w jakiejś firmie poligraficznej chciał ode mnie 1 zł
Dałem mu 2 zł. Po pierwsze: nie miałem złotówki. Po drugie.. komfort dania 100% napiwku.. bezcenny :D
U nas takiej sytuacji nie było, bo pomiędzy bratankami ( od bratowej nr 1) jest spora różnica wieku :) Natomiast ja pamiętam historię związaną z młodszym bratem, kiedy był mały miał piękne kręcone włosy i Mama w końcu postanowiła je obciąć. Jadą do fryzjera, a tam pani fryzjerka patrzy się na te cudne loki i mówi : A czemu pani chce obciąć tej ślicznej dziewczynce włosy? A Mama na to : Bo to chłopczyk.
;)
;)
Taki joke ;)
Mam koleżankę, która swego czasu powiła bliźniaki. Bez wątpienia dwujajeczne.
Chłopak był naprawdę kawał chłopa. A dziewczynka filigranowa wręcz.
Kiedy koleżanka jeździła z nimi na spacery dubeltowym wózkiem, to co rusz ktoś zagadywał, ile brat jest starszy od siostry.
Po jakimś czasie koleżanka zaczęła z pokerową twarzą odpowiadać: pół roku.
I jakieś 30% społeczeństwa łykało tę informację bez zdziwienia :D
EDIT: Właśnie przekalkulowałem, że te bliźniaki są juz pełnoletnie.
Ale ten czas zapi&^&%la :/
Mam koleżankę, która swego czasu powiła bliźniaki. Bez wątpienia dwujajeczne.
Chłopak był naprawdę kawał chłopa. A dziewczynka filigranowa wręcz.
Kiedy koleżanka jeździła z nimi na spacery dubeltowym wózkiem, to co rusz ktoś zagadywał, ile brat jest starszy od siostry.
Po jakimś czasie koleżanka zaczęła z pokerową twarzą odpowiadać: pół roku.
I jakieś 30% społeczeństwa łykało tę informację bez zdziwienia :D
EDIT: Właśnie przekalkulowałem, że te bliźniaki są juz pełnoletnie.
Ale ten czas zapi&^&%la :/