Widok
jeśli nie ma woli porozumienia się, to separacja nie ma najmniejszego sensu, mówię to o przypadku, gdy np. dzieci są już dorosłe lub nie ma innych ważnych powodów. Sama czysta separacja to przedłużanie stagnacji, marazmu, powoduje narastanie frustracji i konfliktów. Uważam, że powinna być w takich przypadkach jak najkrótsza, należy się rozstać, rozejść i oczyścić atmosferę wokół siebie
Ale macie rozrzut tematyczny, od wiosny po separację. Czy ja o czymś nie wiem? Kiedyś czytałam artykuł na temat imprez rozwodowych, taka moda jest w Stanach, organizuje się je na podobieństwo przyjęć ślubnych. Czasami zdarza się nawet, że rozstające się pary organizują taką imprezę wspólnie! Czego ci Amerykanie nie wymyślą...
Vi...Amerykanie to wyluzowany i wiecznie uśmiechnięty sztucznie naród. Oni są zawsze zadowoleni. Tylko kurka czemu takim powodzeniem cieszą się psychoanalitycy i psychiatrzy ? ;-)
O losie! Rozciąganie booooli ! Ciekawe czy jestem teraz wyższa ;-)
Separacja...dziwny stan ale skoro ludzie z tego korzystają to chyba ma to jakiś sens. Jaki , w sumie nie wiem i mam nadzieję że z autopsji się nie dowiem.
O losie! Rozciąganie booooli ! Ciekawe czy jestem teraz wyższa ;-)
Separacja...dziwny stan ale skoro ludzie z tego korzystają to chyba ma to jakiś sens. Jaki , w sumie nie wiem i mam nadzieję że z autopsji się nie dowiem.