Widok

Fryzjerka Aleksandra Czerwińska

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo polecam panią Olę, przepięknie czesze, fryzura jest bardzo trwała(wytrzymała całą noc tańców). Dodatkowo naprawdę profesjonalne podejscie i duże zaangażowanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może coś więcej?
cena?
kontakt?
image
frycia poczytaj ten wątek to wszystkiego się dowiesz :

http://forum.trojmiasto.pl/Fryzjerka-Aleksandra-Czerwinska-ktos-korzystal-t97577,1,130.html
Dzięki Piwonia :)

a to dla tych co tu trafią :)

tel.: 512-084-692
fax: (+48 58) 325-24-43
kontakt@alexevents.pl
a.czerwinska@alexevents.pl

Aleksandra Czerwińska - oferta na 2010 rok:
na terenie Gdańska:

Czesanie próbne: 50,00 zł:

1. dojazd do klientki
2. ocena stanu włosów,
3. porady w zakresie pielęgnacji, koloryzacji
4.pomoc w doborze odpowiedniego welonu, woalki, ozdób do wlosów
5. dobór odpowiedniego upięcia do dopełnienia stylizacji Panny Młodej: prezentacja kilku upiec przy użyciu min ilości środków do stylizacji i utrwalających,
6. zgoda na sfotografowanie każdego upięcia

Czesanie właściwe (ślubne) 150,00 zł:

1. dojazd do klientki,
2. przygotowanie włosów do upięcia,
3. wykonanie upięcia przy użyciu odpowiedniej ilości środków stylizacyjnych i utrwalających pozwalających wytrzymać fryzurze 24 godz.
4. cena nie zawiera ozdób: typu diadem, żywy kwiat/kwiaty, itd.

Gdy zdecydujesz się na kontakt przygotuj:

1. opis włosów: czy są cienkie czy grube, gęste czy słabe, kolor itd,
2. zdjęcie twarzy oraz włosów,
3. zdjęcie sukni ślubnej lub nazwę jej modelu,
4. informacje o bukiecie - kształt, rodzaje kwiatów, kolorystyka,
5. opis biżuterii,
6. czy będzie welon, jeśli tak to jaki?,
7. ile wyższy jest narzeczony?,
7. czy planujesz dodatki do włosów takie jak: żywy kwiat, diadem?,
8. szczegóły dot. organizacji ceremonii:
- gdzie odbędzie się ślub: Gdańsk, Gdynia itp.?
- o której godzinie rozpoczyna się uroczystość?
- o której godzinie przychodzi wizażysta, fotograf?
image
dobry fryzjer nie potrzebuje reklamy a ona chyba tak!
no na tym forum sie reklamują same tandetne osoby :D
szkoda że czasami ktoś w to wierzy
P. Ola nie potrzebuje reklamy...
Polecam Olę :))
image
~tak_mała korzystałaś z usług p. Oli i byłaś nie zadowolona , że tak piszesz ? bo mam wrażenie , że to kolejna wyssana z palca opinia ;]

ja miałam próbną i jestem zadowolona a za tydzień wielki dzień i jestem pewna , że będzie ok :)
popieram opinię Piwonii!
Myślę, że Pani Ola nie potrzebuje reklamy, gdyż chcąc się czesać u niej taką decyzję należy podjąć co najmniej na kilka miesięcy przed ślubem, zaś jeśli chodzi o bardziej oblegane miesiące i zarazem jeśli komuś zależy na konkretnej godzinie to nawet i rok wcześniej. Ja mam już podpisaną umowę z Panią Olą na czerwiec 2011 - bardzo sympatyczna osoba i według mojej oceny profesjonalistka w tym co robi
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
Dokładnie, p. Aleksandra nie potrzebuje reklamy...
a wszystkie zła to widocznie to zazdrosna konkurencja...
jestem bardzo zadowolona z moich próbnych fryzur, nie zamieniłabym p.Oli na zadna inna:) p.Ola to co robi bardzo kocha i widać że jest to Jej przeznaczeniem i robi to z zamiłowania :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
hmm.. ja nie robiłam reklamy wklejając kontakty i kilka słów o danej fryzjerce
sama szukałam i wkleiłam info dla takich ludzi jak ja, żeby nie musieli szukać
osobiście nie korzystałam z usług p.Aleksandry (jeszcze) ale dziwią mnie posty jak tak_małej
Rozumiem, gdyby była to opinia niezadowolonej klientki, ale wtedy pisze się: "miałam okazję spróbować, mi nie podoba się bo.."
...i wtedy ok
Każdy ma prawo do własnego zdania, a po to jest forum by ludzie zasięgających takich opinii znali wszystkie za i przeciw.
image
no pewnie jesli już ktoś kogoś oczernia to niech jeszcze to sensownie uzasadni...
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Witajcie. Mnie pani Ola czesała na slub 22.08.2009 r. Nie da sie ukryć, że ta fryzjerka ma dużo pomysłów i bardzo ładnie czesze. Byłam zadowolona z fryzury próbnej, jak i finalnej. Czesała też moją siostrę i miała czesać moją mamę. Mam tylko jedno zastrzeżenie. Była taka sytuacja, że jakiś tydzień przed weselem zadzwoniła do mnie mówiąc, że dzwoniła do niej jakaś zrozpaczona panna młoda, która ma w ten sam dzień ślub co ja i powiedziała mi, że mam sobie znaleźć fryzjera dla mojej siostry i mamy, a moją fryzurę musi zrobić szybko itd. Troszkę się zdenerwowałam, ale pani sie zreflektowała i oddzwoniła, że niepotrzebnie się zgadzała zrobic tej innej pannie fryzurę, skoro była ze mną wcześniej umówiona i że mnie przeprasza za zamieszanie.
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety pomimo dobrych opinii na forum weselnik nie moge polecic Pani Oli (znalazlam ja wlasnie przez to forum i zasugerowalam sie dobrymi opiniami a teraz zaluje). Czesała mnie w tym roku na moj slub i bylam niezadowolona.Przeslałam jej wczesniej zdjecie fryzury jaka chcialam i czesala mnie ze zdjecia.Fryzura wogle nie przypominala tej o jaka mi chodzilo takze wprowadzila poprawki po tych poprawkach loki ktore wczesniej mi zrobila sie rozprostowaly. Teraz jak patrze na swoje zdjecia slubne, a zdjecia fryzury ktora chcialam to wogle to jej nie przypomina. Jesli jest ktos zainteresowany moge wyslac zdjecia fryzury ktora chcialam i zdjecie jak docelowo zostalam uczesana). Takze same ocenicie czy warto. Ja nie polecam!!!Cena do jakosci nie adekwatna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Współczuję takich przeżyć, ale moim zdaniem można było tego uniknąć, decydując się na spotkanie na żywo i wykonanie fryzury próbnej :) Odtwarzanie czegokolwiek wyłącznie na podstawie zdjęcia jest w moim odczuciu bardzo ryzykowne i nigdy nie odda w pełni tego, czego oczekujemy. Podobnie jest choćby z suknią ślubną czy bukietem ;) Wiele osób rezygnuje z próbnej fryzury czy makijażu, ale na tym akurat nie warto oszczędzać- wiem, co mówię ;)

Ja z usługi p. Oli byłam bardzo zadowolona i niezmiennie polecam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi się zdarza pracować z Olą przy ślubach, ja maluję Ona czesze i NIGDY Panie nie były niezadowolone, ten uśmiech na ich ustach mówił wiele!! Poza tym dziewczyny próba i rozmowa są niezwykle ważne !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Ola jest niestety bardzo droga. 200zł za fryzurę (konkretnie fryzura z rozpuszczonych włosów- loki) to przesada.
Ślubujemy 29.04.2017
Faktycznie, najtańsza nie jest, ale z pełnym przekonaniem twierdzę, że warta swojej ceny. Dwie inne fryzjerki zażyczyły sobie jeszcze wyższą cenę, a umiejętności miały duuuuużo gorsze. Ja od początku uznałam, że mój spokój psychiczny w dniu ślubu jest najważniejszy i na pewnych rzeczach nie będę oszczędzać, choć miałam mocno ograniczony budżet.

Nikogo oczywiście nie przekonam na siłę :) Dzielę się jedynie swoimi odczuciami. Moim celem nie jest nachalna promocja tej Fryzjerki ( nie mam w tym żadnego interesu), a jedynie stwierdzenie faktu, że jest naprawdę dobra w tym, co robi.Choć ostatnio jedna z koleżanek mocno mnie zaskoczyła stwierdzeniem, że żal jej wydać 200 zł na próbną fryzurę, ale kilka tys. na alkohol wyda bez mrugnięcia okiem... Cóż, kwestia priorytetów. Ja wyszłam z założenia, że na najważniejszych zdjęciach, które są pamiątką na całe życie, na pierwszym planie będzie widać przede wszystkim moją fryzurę i makijaż, a nie to, ile butelek stoi na stole...

Reasumując- niech każdy sam się zastanowi, w co chce zainwestować swoje ciężko zarobione i niemałe pieniądze :)

Wszystkim przyszłym Pannom Młodym życzę trafnych wyborów i bezstresowego Najważniejszego Dnia w Życiu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry