Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Odradzam wątek zamknięty Sobotni wieczór, przyjechaliśmy do Madisona tylko po to aby obejrzeć ostatni...
~Style
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 lipca 2014

Godziny seansów wątek zamknięty Co do samego kina i seansów w nim puszczanych nie mam zastrzeżeń, bardzo...
~Aga
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 marca 2014

wyrywa z foteli! wątek zamknięty Z początku wątpiłem w potrzebę pasów bezpieczeństwa, ale wrażenia zupełnie...
~Roy
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 lipca 2013

Wypróbowałem wątek zamknięty Naczytałem się poniższych opinii i o mało co, a ominęłaby mnie świetna...
~pawel
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 lipca 2013

zadowolony wątek zamknięty byłem 3 razy , jak się pojawi coś nowego pójdę kolejny raz !!!
~piotr
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 grudnia 2012

Beznadzieja! wątek zamknięty Nie polecam, strata kasy! Bardzo słaba grafika, to co się dzieje na ekranie...
~Nie polecam
-

dodano: 2 grudnia 2012

Odkryj prawdziwy 5 wymiar wątek zamknięty Byłem ostatnio w Madisonie i przez przypadek wstąpiłem do kina 5D Funmotion....
~Marco
7

dodano: 16 czerwca 2011

Z kina wyszedłem cały poobijany wątek zamknięty Jak można zrobić takie fotele? Byłem na filmie o Gdańsku i wyszedłem z filmu...
~Wojtek
-

dodano: 17 października 2012

Miało być fajnie wątek zamknięty Ale niestety. oprócz bardzo miłej obsługi tu sie zalety koncza:/ Seans 10...
~Pablo
-

dodano: 1 października 2012

porażka wątek zamknięty jeśli ktoś lubi corridę, to spoko. natomiast fotele mające siłowniki o pi...
~Adam
-

dodano: 27 lipca 2012

Świetne.! wątek zamknięty Obsługa przesympatyczna. Wrażenia z filmów świetne ;D Mocno odczuwa sie ruch...
~Dominika
-

dodano: 2 kwietnia 2012

polecam wątek zamknięty co tu mówić,trzeba samemu sie przekonać
~anda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 stycznia 2012

świetna zabawa wątek zamknięty Na tych seansach nie ma czasu na nudę. Świetna zabawa i relaks.Bardzo miła...
~Adam
-

dodano: 29 października 2011

M - opinia wątek zamknięty Ogólnie - pozytywny pomysł i miejsce. Bardzo miła obsługa. Sala kameralna,...
~M
-

dodano: 14 października 2011

Ekstra wątek zamknięty Witam, byłem pierwszy raz w kinie 5D i było super, szkoda tylko że seanse są...
~Przemysław
-

dodano: 11 sierpnia 2011

Rewelacja!! wątek zamknięty Obsługa przesympatyczna, nigdy nie byłam w kinie 5D więc urodziny były dobrą...
~Aga
-

dodano: 29 lipca 2011

Super wrażenia !!!!! Niech załuje ten co jeszcze nie był w tym kinie !!!!! wątek zamknięty Polecam !!!!Polecam małym i dużym !!! Moglibyśmy z rodzinka być tam od rana...
~Iwona
-

dodano: 25 lipca 2011

Jestem na TAK!!! wątek zamknięty Jednym słowem rewelacja!!!! Kupiłam kupon w grouponie, pakiet zawierał 2...
~lolipop
-

dodano: 23 lipca 2011

Ostra jazda wątek zamknięty Polecam. Na pewno nie pojedzeniu :)))) Są brzytwa momenty, więc i kawa przed...
~SK
-

dodano: 21 kwietnia 2011

SUPER ZABAWA! wątek zamknięty Polecam, rewelacyjne przeżycia...zupełnie coś innego, szkoda tylko że tak...
~Ania
-

dodano: 9 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry