Widok
ank napisał(a):
> beka napisał(a):
>
> A
> > nazywanie kogoś "trolem" świadczy tylko o zupełnym braku
> > kultury z twojej strony.
>
>
> to świadczy o braku kultury? znajdz definicję określenia
> "kultura osobista", a dowiesz się czym ona jest, zdecydowanie
> braku kultury nie mozesz mi narzucać.
Ank, jeśli myslisz, że sprowokujesz mnie to tego, zebym ja Ci zaczęła ublizać to bardzo się mylisz. A jesli dobrze wczytasz sie w to co napisałam, to zrozumiesz, że nie pisałam o Tobie tylko i innej naszej forumowiczce. AAAaa i jeszcze jedno, kultura osobista lekko różni się od kultury. Ale to tak na marginesie. Jesli sprawi Ci to przyjemnośc to możesz do mnie móic trolu
> beka napisał(a):
>
> A
> > nazywanie kogoś "trolem" świadczy tylko o zupełnym braku
> > kultury z twojej strony.
>
>
> to świadczy o braku kultury? znajdz definicję określenia
> "kultura osobista", a dowiesz się czym ona jest, zdecydowanie
> braku kultury nie mozesz mi narzucać.
Ank, jeśli myslisz, że sprowokujesz mnie to tego, zebym ja Ci zaczęła ublizać to bardzo się mylisz. A jesli dobrze wczytasz sie w to co napisałam, to zrozumiesz, że nie pisałam o Tobie tylko i innej naszej forumowiczce. AAAaa i jeszcze jedno, kultura osobista lekko różni się od kultury. Ale to tak na marginesie. Jesli sprawi Ci to przyjemnośc to możesz do mnie móic trolu
owa Baśka wypisuje pod tematami i postami rzeczy negujące każdą wcześniejszą wypowiedz. no cóż .... nie podała prawdziwego maila, więc jest trollem, które często pojawiają się na niektórych forach tylko po to, aby siać zamęt. Niestety na tym forum notorycznie się to powtarza. A szkoda, ze nie mozna kulturalnie podyskutować :(