Widok
owa Baśka wypisuje pod tematami i postami rzeczy negujące każdą wcześniejszą wypowiedz. no cóż .... nie podała prawdziwego maila, więc jest trollem, które często pojawiają się na niektórych forach tylko po to, aby siać zamęt. Niestety na tym forum notorycznie się to powtarza. A szkoda, ze nie mozna kulturalnie podyskutować :(
ank napisał(a):
> beka napisał(a):
>
> A
> > nazywanie kogoś "trolem" świadczy tylko o zupełnym braku
> > kultury z twojej strony.
>
>
> to świadczy o braku kultury? znajdz definicję określenia
> "kultura osobista", a dowiesz się czym ona jest, zdecydowanie
> braku kultury nie mozesz mi narzucać.
Ank, jeśli myslisz, że sprowokujesz mnie to tego, zebym ja Ci zaczęła ublizać to bardzo się mylisz. A jesli dobrze wczytasz sie w to co napisałam, to zrozumiesz, że nie pisałam o Tobie tylko i innej naszej forumowiczce. AAAaa i jeszcze jedno, kultura osobista lekko różni się od kultury. Ale to tak na marginesie. Jesli sprawi Ci to przyjemnośc to możesz do mnie móic trolu
> beka napisał(a):
>
> A
> > nazywanie kogoś "trolem" świadczy tylko o zupełnym braku
> > kultury z twojej strony.
>
>
> to świadczy o braku kultury? znajdz definicję określenia
> "kultura osobista", a dowiesz się czym ona jest, zdecydowanie
> braku kultury nie mozesz mi narzucać.
Ank, jeśli myslisz, że sprowokujesz mnie to tego, zebym ja Ci zaczęła ublizać to bardzo się mylisz. A jesli dobrze wczytasz sie w to co napisałam, to zrozumiesz, że nie pisałam o Tobie tylko i innej naszej forumowiczce. AAAaa i jeszcze jedno, kultura osobista lekko różni się od kultury. Ale to tak na marginesie. Jesli sprawi Ci to przyjemnośc to możesz do mnie móic trolu
ja rozumiem o kim pisałaś, ale napisałać również "jeśli mnie sprowokujesz, zebym zaczęła ci ubliżac" było już skierowane w moją stronę, a mi właśnie chodzi o to, ze trolle się tu pojawiają, ale czasem nie da rady obejśc ich wypowiedzi bezdzwięcznie, więc wkręcamy sie niejednokrotnie w ich zaczepki. Jedynym wyjściem z tej sytuacji byłoby, gdyby moderator lub administartor mieli nad wypowiedzimi jakąś kontrolę, ale chyba takich osób tu nie ma, chociaż jest niemozliwym, aby nikt nie miał uprawnień admina, więc co się z nim stało?
"a co do błędów:
czasem zdazy się napisać coś niepoprawnie i trudno, natomiast jeśli jest to notoryczne i dana osoba wie, ze popełnia błędy ortograficzne, powinna zaglądać do słownika i pisać poprawnie, ale prawdą też jest, ze to jej sprawa. Jeśli chodzi o mnie to byłoby mi wstyd pisać z błędami.
p.s. nikogo nie wytykam palcami, mój komentarz jest neutralny, dla ogólanie :)
ty to napisałaś w ank:)
czasem zdazy się napisać coś niepoprawnie i trudno, natomiast jeśli jest to notoryczne i dana osoba wie, ze popełnia błędy ortograficzne, powinna zaglądać do słownika i pisać poprawnie, ale prawdą też jest, ze to jej sprawa. Jeśli chodzi o mnie to byłoby mi wstyd pisać z błędami.
p.s. nikogo nie wytykam palcami, mój komentarz jest neutralny, dla ogólanie :)
ty to napisałaś w ank:)
tu nie ma zasad !każdy sobie może nawrzucac i naublizac~~forum zeszlo na psy zrezta cala strona trojmiasta=patrz na wypowiedzi galluxa:/ tragedia!zero netykiety zero szacunku !!jak ktos ma zly humor moze sie tu wyrzyc , ale beke potoczyc z kogos - szkoda wlasnie ze nie am zasad bo gdyby byly byloby milej !!