Widok

GDZIE ONI SĄ ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oni czyli admin i moderator/zy tego forum? Zapadli w sen zimowy, czy już dawno się wynieśli, bo stwierdzili, ze nie są w stanie zapanować nad tym chaosem, który się wdarł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jej bronie, tylko wolności słowa:)
ale wolnosc slowa to nie obrazanie ludzi bezpodstawnymi slowami uwazanymi potocznie Za niewłąsciwe i obrazliwe
"a co do błędów:
czasem zdazy się napisać coś niepoprawnie i trudno, natomiast jeśli jest to notoryczne i dana osoba wie, ze popełnia błędy ortograficzne, powinna zaglądać do słownika i pisać poprawnie, ale prawdą też jest, ze to jej sprawa. Jeśli chodzi o mnie to byłoby mi wstyd pisać z błędami.

p.s. nikogo nie wytykam palcami, mój komentarz jest neutralny, dla ogólanie :)

ty to napisałaś w ank:)
tak to napisałam. i podtrzymuję wcześniejszą opinię, ze czasami zdaza się napisać coś z błedami, ale mi jest za nie wstyd. Gudzcie - jest taką moją pomyłką.
tu nie ma zasad !każdy sobie może nawrzucac i naublizac~~forum zeszlo na psy zrezta cala strona trojmiasta=patrz na wypowiedzi galluxa:/ tragedia!zero netykiety zero szacunku !!jak ktos ma zly humor moze sie tu wyrzyc , ale beke potoczyc z kogos - szkoda wlasnie ze nie am zasad bo gdyby byly byloby milej !!
Bujajcie się i tak bedę wszystko krytykować , poczawszy od salonów ślubnych , kamerzystów , fotografów itp. , bo właśnie lubię toczyć beke.
radze ci najlepiej "stocz beke" z siebie samej bedziesz miec ubaw na calego :)
mam zwykle wrecz glupie pytanko i za to wielkie Sorry z góry, ale pojawiłam sie na tym forum po raz pierwszy i nie wiem jak i gdzie wpisać w swoją wypowiedź tickera? możesz pomóc? (Mama zawsze mówiła, kto pyta nie bładzi:))
będę wdzięczna
pozdrawiam
do góry