Widok

GDZIE?????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem na etapie szukania sali...i nie mam pojęcia co gdzie i jak :(
Jeślimogłybyście mi coś podpowiedziec...Gdzie zrobic wesele...takie w miarę tanie... bo wiadomo ze taka impreza pochłania olbrzymią gotówkę..
Jesli wiec ktos wie gdzie mozna znalezc jakas ladną i niedrogą sale to prosze o info
pozdrawiam wsszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobacz tą zieloną willę na Jasieniu żadna rewelacja ale goście się zmieszczą, ewentualnie szukaj w Sobieszewie tam jest kilka przytulnych ośrodków i ceny mają "ludzkie"
Hi
Chodzi o sale Estragon...
;-)
Hej!
A jak z cenami? Ile osób pomieści sala? Potrzebuję na około 50 - 60 osób...
Pozdrowionka
Dziękuję wszystkim za odpowiedz...wlasnie wrocilam z poszukiwań...ale na razie nie zdecydowalismy.
Musze sprawdzic koniecznie te które poleciłyście :-)
Jak sie zdecyduję juz to dam wam znac
pozdrawiam
hej!! w gdansku otworzyli super dom weselny estragon i pewnie maja promocyjne ceny, a wystruj jest naprawde bomba!!! radze sprawdzic. nie wiem czy dobrze pamietam adres ale to napemno jest chlebnicka- stare miasto, pierwsza rownolegla ulica do dlugiej w strone sopotu, nad wejsciem wisi wielki pomaranczowy baner. polecam. tydzien temu bylismy tam na chrzcinach-naprawde rewelacja.pozdrawiam
Witaj!
My robimy wesele w Kasynie Oficerskim w gdyni-Oksywiu na 75 0sób. Sala jest piękna. !150 od osoby razem z poprawinami, (bez poprawin 120) bez ciast, alkoholu i napojów (co ważne nie obowiązuje tzn. korkowe). Bardzo bogate menu. Panie same stroją salę (kolory można sobie wybrac, jest ich bardzo dużo). Sciany są bordowe i będziemy mieć również wystrój w takim kolorze. Sala piękna. co ważne opłaty i wybór menu dokonuje się 1 miesiac przed uroczystością, nie ma zadnej zaliczki. Polecam, to pierwsza sala jaką widzieliśmy.
Pozdrawiam:)
P.S Kiedy planujecie wesele?
my robimy weslele w restauracji "Skarpowa" Sopot Wyscigi-taka nieduza restsuracja-prowadza ją dwie rodzinki chyba. Bardzo mila obsluga.Narazie nie moge wiecej nic powiedziec-tylko tyle jeszcze ze jedzonko podobno super jest-to juz kilka osob potwierdzilo.A jesli chodzi o cene to zalezy od menu-ale ze wszystkim mozna sie dogadac.I nie biorą żadnego korkowego!!!
Witaj....
spróbuj zajrzeć do Dworku "Oleńka" w Tuchomie za Chwaszczynem....tam są dwie sale jedna większa druga mniejsza i właśnie w tej sali mogłabyś zrobić wesele 60-70 osobowe..koszt od osoby 120 złotych już z ciastami a poprawiny 15 zł od osoy (ale te które tylko przyjdą)
sprawdz sama czy ci sie tam podoba...każdy ma inny gustnam się tam podobało i robimy tam wesele w przyszłym roku...
pozdrawiam...
Ania

a gdzie robicie? jesli mozna wiedzieć :-)

to ja Ci nie pomoge bo my robimy wesele na max 60 i wiecej raczej tam nie wejdzie.
ok 60- 70 osób
moze napisz jeszcze na ile osób bo to dosyc istotne!
do góry