Widok

GINEKOLOG W GDAŃSKU - NFZ

Witam wszystkie Panie,

Jak w temacie szukam dobrego ginekologa w Gdańsku, który ma podpisane umowę z NFZ. Jestem młodą kobietą, więc nie szukam ginekologa który ma prowadzić moją ciąże. Od ginekologa oczekuję: aby miał czas mnie wysłuchać, aby był delikatny, aby odpowiadał na wszystkie nurtujące pytania. Nie ma dla mnie znaczenia czy będzie to kobieta czy mężczyzna, po prostu ma to być dobry lekarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Karolina Gołka - przyjmuje w przychodni na rogalińskiej
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Falcku są ginekolodzy i mają podpisaną umowę z NFZ.
nie pytałam gdzie są przychodnie i gdzie są ginekolodzy, tylko o dobrego ginekologa...

Nikt więcej nie zna kogoś dobrego?
Jejku przepraszamy:/:/:/ Oczy Ci sie zmęczyły, bo musialaś ciut więcej przeczytać ??
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja odpowiedz nie była skierowana do Ciebie, ponieważ Ty podałaś nazwisko ginekologa - a o to właśnie mi chodziło. Za Twoją odpowiedź dziękuję. Chodziło mi o odpowiedź poniżej - ponieważ nie jest trudno znaleźć przychodnie, która ma podpisaną umowę z NFZ. Gorzej jest ze znalezieniem dobrego ginekologa. Zaczynając ten temat liczyłam na konkretne nazwiska, a nie na przychodnie.
ok - nie dogadałyśmy się :/ Zwracam honor :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Czupryńska, przyjmuje w przychodni tzw "studenckiej" we Wrzeszczu przy politechnice
image

image
polecam ginekologa mężczyznę na ul. Góralskiej Przychodnia Hipokrates
bardzo dobry jest też przy ul.Jesionowej. sama tam chodzę i jest ok. ale nia pamietam nazwiska lekarza
Dobra jest Barbara Frankowska Konopa,do prowadzenia ciąży a także jako jedyne wykryła endometriozę u mojej znajomej. Bierze 100zł za wizytę a 120zł z cytologią

przyjmuje na ul.Kartuskiej
Przepraszam,nie przeczytałam,że szukasz na NFZ.

Na ujeścisku przyjmuje pewna ginekolog a prywatnie na Oruni ale wyleciało mi nazwisko, chyba Januszewska
Tak Januszewska.Plusem jest,ze nie czeka sie tygodniami na wizyte,ul Jeleniogórska -Januszewska.
do januszewskiej teraz nie ma terminu jestem w zaawansowanej ciaży i prowadzi mi ciaże a niechca mnie przyjac niepolecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

dobry adwokat rozwód gdańsk (81 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Adwokat Rozwód Gdansk (9 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...

do góry