Widok
Halo Cma !
Pozdrawiam
i spadam.
Ledwo co weszlem na tm.pl juz pakuja sie spyboty.
Hejka meczydusze,
apropos wiesci z plazy... jak wy mozecie wytrzymac w tak pieknym kraju ?
Nawet sobie tam radzicie.
To musi byc strasznie nudne.
Ok, macie wielu wielu malkontentow na zer.
Ale najbardziej zazdroszcze wam tych parek z lewej na prawa jakgdybynigdy nic.
i spadam.
Ledwo co weszlem na tm.pl juz pakuja sie spyboty.
Hejka meczydusze,
apropos wiesci z plazy... jak wy mozecie wytrzymac w tak pieknym kraju ?
Nawet sobie tam radzicie.
To musi byc strasznie nudne.
Ok, macie wielu wielu malkontentow na zer.
Ale najbardziej zazdroszcze wam tych parek z lewej na prawa jakgdybynigdy nic.
Stworku
hahaha
Spiąć przedostatnie ogniwo łańcucha będzie dziś ciężko, bo nie znam żadnego pół głodnego Chińczyka(albo Wietnamczyka, chociaż w tym temacie mógłbym odświeżyć znajomości w Flensburgu haha)
Mam za to znajomego łażącego z wybitnie skundlonym amstafem, na którego to widok (chodzi mi o psa) mój kot s*******a dalej jak widzi. Czytać możesz to tak - radus z miejsca wyskakuje na półtora metra do góry szczerząc usłużny, głupkowaty uśmiech do każdego w zasięgu wspomnianego pola widzenia.
Spiąć przedostatnie ogniwo łańcucha będzie dziś ciężko, bo nie znam żadnego pół głodnego Chińczyka(albo Wietnamczyka, chociaż w tym temacie mógłbym odświeżyć znajomości w Flensburgu haha)
Mam za to znajomego łażącego z wybitnie skundlonym amstafem, na którego to widok (chodzi mi o psa) mój kot s*******a dalej jak widzi. Czytać możesz to tak - radus z miejsca wyskakuje na półtora metra do góry szczerząc usłużny, głupkowaty uśmiech do każdego w zasięgu wspomnianego pola widzenia.
Stworku
"Nawrzucałaś" tutaj dobrej muzyki-dzięk :)
Z 12-ma koszami sobie poradzę, no bo tak:
- pierwszy z sąsiadów ma kury.
- drugi hoduje gołębie.
A wiesz, te ptaki wtłaczają w siebie każde ilości pieczywa,(coś podobnie jak mewy), zaś mój kot pożera każde resztki ryb i mięsa w trybie natychmiastowo-pilnym.
Moja skąpa dusza nie pozwoli żeby coś z tych dóbr trafiło na kompost.
:)
Z 12-ma koszami sobie poradzę, no bo tak:
- pierwszy z sąsiadów ma kury.
- drugi hoduje gołębie.
A wiesz, te ptaki wtłaczają w siebie każde ilości pieczywa,(coś podobnie jak mewy), zaś mój kot pożera każde resztki ryb i mięsa w trybie natychmiastowo-pilnym.
Moja skąpa dusza nie pozwoli żeby coś z tych dóbr trafiło na kompost.
:)
Stworku
Muzyki J.S. nie można słuchać zbyt często, gdyż uważam, że nie trudno w tym wypadku (brzmieniu)o przesyt.
Ja tymczasem zabawiam się rozpakowywaniem mięsidła i ryb na jutrzejszego grilla pod moim skromnym przywództwem. Po samym rozpieczętowaniu toreb mam już dość, a jeszcze trza oporządzić- coś zaczyna mnie przechodzić przez główkę myśl, że jak zwykle słono przesadziłem z jadłem. (zaproszę chyba bezdomnych:))
Ja tymczasem zabawiam się rozpakowywaniem mięsidła i ryb na jutrzejszego grilla pod moim skromnym przywództwem. Po samym rozpieczętowaniu toreb mam już dość, a jeszcze trza oporządzić- coś zaczyna mnie przechodzić przez główkę myśl, że jak zwykle słono przesadziłem z jadłem. (zaproszę chyba bezdomnych:))
Stworku
'Heaven and earth'
Wspaniałe, stoi już w kolejce do zrzuty na cd-ka z wrzuty.
Na utwory tak silnie zabarwione emocjami, potrzebuję czasu, odsłuchuję je wczesnymi wieczorami, gdy jeszcze niezbyt zmęczony minionym dniem, puszczam wodze wyobraźni.
W linku minuta z rewelacyjnej płyty Satriani'ego 'Flying in a blue dream'.
Wspaniałe, stoi już w kolejce do zrzuty na cd-ka z wrzuty.
Na utwory tak silnie zabarwione emocjami, potrzebuję czasu, odsłuchuję je wczesnymi wieczorami, gdy jeszcze niezbyt zmęczony minionym dniem, puszczam wodze wyobraźni.
W linku minuta z rewelacyjnej płyty Satriani'ego 'Flying in a blue dream'.
c
Ten transik przypomniał mi czasy kiedy nałogowo odurzałam się Jarre'em, Vangelisem i wszystkim co można było usłyszeć w audycjach Jerzego Kordowicza w Trójce :) Podczas którejś usłyszałam "Niebo i Ziemia" Kitaro. Dziś to już nie to samo :), ale wtedy... Wtedy poczułam się jakby mnie ktoś zredukował o jeden wymiar (walnął wielkim młotem i przepuścił przez wyżymaczkę) ;)