Widok

Gabinet rehabilitacji we Wrzeszczu?

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Witam!
Jestem ciekawa czy któraś z Pań była kiedyś w tym gabinecie we Wrzeszczu? Bodajze Zaglaniczny sie nazywa... bo mieszkam niedaleko i mam tam łatwy dostęp ale nie chciałabym oddawać kręgosłupa w "obce" ręce ;)
Bede wdzieczna za jakąkolwiek informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam byłam, było okej, w prawdzie czekałam troche dłuzej niż chciałam na wizytę, ale poza tym jestem zadwolona, teraz juz mam regularne sesje, wiec nie musze czekac ;)
bylem warto wcale nie maja takich dlugiche terminow mnie umowili na następny dzien potem bylem jeszcze 4 razy i wszystko jest ok
polecam rehabilitację w domu - ceragem.
Witam,

Bardzo proszę o maila cóż to dokładnie za rehabilitacja? czego? oraz kontakt do Pani

emi--emi@wp.pl
Ja tam chodziłem, kilka miesięcy temu, miałem kontuzje łokcia, poprowadzili mnie super, fajna atmosfera tam panuje, nie trzeba się denerwować
Ja tam chodziłam z córką, ale wiem, że rehabilitacje dla dorosłych również prowadzą, w każdym razie, ja jestem zadowolona

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

do góry