Widok

Gadu gadu nocą, baju baju w dzień ;-)

Zacznę wyjątkowo muzycznie :-)
http://youtu.be/-hKT7qmGDw4
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mruczenie kotka jest jedyne w swoim rodzaju .
I tego będę się trzymać do końca swoich dni a podobno już niewiele mi zostało ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam osobiście nawet 2 takie psy (a w zasadzie suki) - koty się do nich nie umywają ;)
@Vi:

Skuteczniejszą terapią, zamiast kota, byłyby owłosione cycki i Ty mrucząca przy głaskaniu ;]

PS: moja suka też mruczy przy głaskaniu. Nie jest to jednak zachowanie wyuczone "z obserwacji" - tak już miała "od nowości" :D

Edit: Fiona jest jednym z tych dwóch psów o których pisze μ :)
Mikro...jakoś Ci nie wierzę ;-p

Vi...mła?...wiesz, chora jestem to i dowcip mi się stępił ;)
>koty cuuudnie mruczą...żaden pies tego nie potrafi

Nawet nie wiesz, w jakim jesteś błędzie ;P
Et tu, Inka, contra me? Jak to, podusia? Podusia z kota też nie mruczy, odpada.
Fakt...koty cuuudnie mruczą...żaden pies tego nie potrafi.
Co świadczy o wyższości kotów nad psami ;-)
Moja kota wspomagała mnie w czasie choroby, wygrzewała mnie mile. Po przerobieniu jej na rękawiczki i owszem, grzałaby, ale już nie mruczała, a to jest niezwykle istotny element procesu głaskania. Ale ci Ty tam wiesz, wolisz psy ;)
Vi...nie rób z kotka rękawiczek jak sugeruje Sadyl...lepiej zrób podusię, będziecie spędzać wspólnie noce ;-)

Zgodnie z moimi przewidywaniami jestem dzisiaj nad wyraz "pociągająca". Nie warto mnie karmić gdyż nastąpił zanik smaku i węchu. Mogłabym popracować na wysypisku, dzisiaj nic mnie nie rusza.
Kuracji ciąg dalszy ;-)
> mój kot dostałby (..) zawału

Spójrz Vi na to z szerszej perspektywy: jakby co, mogłabyś zrobić sobie z kociej skórki rękawiczki. Z jednej strony: Twoja kota na coś pożytecznego by się wreszcie przydała, z drugiej: byłaby nieustannie głaskana Twymi dłońmi również pośmiertnie ;]

Kasza jaglana w postaci "zwyczajnej" jest dostępna w ulubionym portugalskim sklepie wszystkich Polaków.
Zamierzam sobie dzisiaj zrobić sałatkę wg przepisu Mansona do obiadu, zamiast ziemniaków ;)
Na imprezę? Ale ja jestem na zwolnieniu, nie w głowie mi imprezy. Poza tym, mój kot dostałby niechybnie zawału, gdyby zobaczył tłum nieznanych sobie ludzi ;)
dzień dobry zza biurka, byle podrzemać do południa i do domku, a w domku zobaczymy co się wymyśli na dalszą część dnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieeeeń dooobry !
Sobota, imieniny kota. Idziemy do Vi na imprezę ;-)
I całkiem spokojnie wypijam pierwszą kawę i nadal wyczekuję wiosny. Wiem że niedługo ją zobaczę. Dobrego dnia mili moi :-)
@k.a.:

Hmmm... wypadałoby napisać, że się nieco zawstydziłem, ale i tak nikt nie uwierzy ;]

THX :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
pod tym względem, to sadyl chyba nigdy nie umierał ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl...widzę zdrowe instynkty , znaczy że wracasz do życia ;-p
> przybij piątkę

Ech.. rozmarzyłem się... ;)

image
hehe, przybij piątkę
> kasza jaglana, wzbogacona innymi składnikami, ma aż taką moc?

Nie znam się, ale wierzę w mądrość leśnych ludzi ;)

A na kota i książki Vi będzie miała czas na starość, kiedy siedząc w fotelu bujanym będzie cichaczem opowiadała wnukom co pikantniejsze szczegóły swego późnorozwiązłego życia ;]
Myślisz, Sadylu, że kasza jaglana, wzbogacona innymi składnikami, ma aż taką moc? :) Będę bacznie obserwować swój organizm.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (239 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Detektyw - wywiad gospodarczy (4 odpowiedzi)

Szukam pomocy detektywa, który będzie w stanie dla mnie wykonać wywiad gospodarczy pod kątem...

Grajdołki (418 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry