Widok
caro_lina napisał(a):
> izaqueen, slicznie Ci w tej sukni:) Troche sie zdiwilam ze masz
> slub w przyszlym roku i juz suknie przymierzasz
To dlatego, ze jestem nadgorliwa :)) a jak wiadomo nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. Sama nie wiem dlaczego bylam juz wybierac suknie. Chociaz jesli chodzi o Madonne to dosc dlugo czeka sie na suknie, 4 miesiace ja szyja a pozniej jeszcze trzeba doliczyc 3 tygodnie na poprawki.
> izaqueen, slicznie Ci w tej sukni:) Troche sie zdiwilam ze masz
> slub w przyszlym roku i juz suknie przymierzasz
To dlatego, ze jestem nadgorliwa :)) a jak wiadomo nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. Sama nie wiem dlaczego bylam juz wybierac suknie. Chociaz jesli chodzi o Madonne to dosc dlugo czeka sie na suknie, 4 miesiace ja szyja a pozniej jeszcze trzeba doliczyc 3 tygodnie na poprawki.
Suknia kosztuje okolo 3600zl oczywiscie bez zadnych dodatkow.
W kolekcji z 2006 roku byla bardzo podobna 'India' i rozni sie tylko brakiem ramiaczek. Na allegro duzo babeczkek sprzedaje model 'India'. Ja kupuje sukienke bo chcialabym ja zatrzymac i miec do koncza zycia w szafie czego moja przyszla tesciowa kompletnie nie rozumie i juz mialam prawie awanture, ze jestem rozpieszczona itp. A to chyba moja sprawa jesli sama place za nia.
W kolekcji z 2006 roku byla bardzo podobna 'India' i rozni sie tylko brakiem ramiaczek. Na allegro duzo babeczkek sprzedaje model 'India'. Ja kupuje sukienke bo chcialabym ja zatrzymac i miec do koncza zycia w szafie czego moja przyszla tesciowa kompletnie nie rozumie i juz mialam prawie awanture, ze jestem rozpieszczona itp. A to chyba moja sprawa jesli sama place za nia.
izaqueen - fantastycznie wyglądasz :)):):))
piękna sukienka
piękna sukienka
~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~
Stay with me forever and a day if I could be near you
For a lifetime I'd never want for anything
Hearing your voice is like icicles down my spine
And touching your warm skin
Starts electric stormst through my mind
Stay with me forever and a day if I could be near you
For a lifetime I'd never want for anything
Hearing your voice is like icicles down my spine
And touching your warm skin