Widok
Czesc!Az zamarlam jak zobaczylam, ze ktos juz wystapil w tej sukni.Mam slub dopiero 14.czerwca 2008, ale jak przymierzylam te suknie, wiedzialam, ze to TA. Mam ogromna prosbe, czy moglabys mi wyslac kilka innych zdjec tej sukni? Chcialabym zobaczyc, jak sie ukladala na weselu. Suknie zamowilam w salonie Beauty, jest szyta na miare.Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam.
aa no widzisz, teraz sobie przypominam :-) niestety starosc nie radosc - jem zdecydowanie za dużo masła! ;p
a jednak nie - nie bede miala wogole golerka jednak pozostane przy samym dlugim welonie zaciagnietym na ramiona.. to i tak tylko tyle co w kosciele przez te 45min wiec nie ma sensu :-) a poza tym jakos mierzylam rozne bolerka do niej i takie "malutkie" ktore wkleilas na fotce wtedy w watku i jakos do tej sukienki po prostu mi nie pasuje zadne bolerko...
a jednak nie - nie bede miala wogole golerka jednak pozostane przy samym dlugim welonie zaciagnietym na ramiona.. to i tak tylko tyle co w kosciele przez te 45min wiec nie ma sensu :-) a poza tym jakos mierzylam rozne bolerka do niej i takie "malutkie" ktore wkleilas na fotce wtedy w watku i jakos do tej sukienki po prostu mi nie pasuje zadne bolerko...
Sliczne te Wasze sukienki ...:-))) Ja niestety muszę wleić link, ponieważ nie można skopiować zdjęcia ...:-((( a pani w salonie nie zgodziła się na robienie zdjęć podczas przymiarek ...:-((( dopiero jak podpiszemy umowe i wpłacę kaskę ... (sukienka będzie szyta na miarę)
Model Paloma - tylko ja chce bez tych kokardek ...
http://www.annaskrzyszowska.pl/
Model Paloma - tylko ja chce bez tych kokardek ...
http://www.annaskrzyszowska.pl/
a ja mam zapiszane zdjecie na komputerze
i pomomi iz nie interesuje sie zupelnie przygotowaiami do slubu to czasem zaglada do mojego katalogu na kompie i wtedy mi mowi co tam fajnego widzial
wiec pewno i kiedys na te kiecke trafi (przynajmniej te ktora za mna hodzi od kilku dni - mimo iz wiem ze to jeszcze kupa czasu - no chodzi i juz :)
i pomomi iz nie interesuje sie zupelnie przygotowaiami do slubu to czasem zaglada do mojego katalogu na kompie i wtedy mi mowi co tam fajnego widzial
wiec pewno i kiedys na te kiecke trafi (przynajmniej te ktora za mna hodzi od kilku dni - mimo iz wiem ze to jeszcze kupa czasu - no chodzi i juz :)
Monisia84 napisał(a):
> kawoszka a gdzie masz slub?? ja tez mam 30 czerwca na dąbrowie
Witaj :)
Ślub mam w Oliwie :))
myśle, że 30 czerwca w kilku miejscach Trójmiasta będzie kilka szczęśliwych par, no nie? :D
Ale nie zaśmiecajmy wątku, lepiej pochwal sie swoją sukienką ;)
> kawoszka a gdzie masz slub?? ja tez mam 30 czerwca na dąbrowie
Witaj :)
Ślub mam w Oliwie :))
myśle, że 30 czerwca w kilku miejscach Trójmiasta będzie kilka szczęśliwych par, no nie? :D
Ale nie zaśmiecajmy wątku, lepiej pochwal sie swoją sukienką ;)
~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~
Stay with me forever and a day if I could be near you
For a lifetime I'd never want for anything
Hearing your voice is like icicles down my spine
And touching your warm skin
Starts electric stormst through my mind
Monisia - a dużo zmieniłaś? :)
ja w swojej jedynie nieco skróciłam płaszcz, bo szkoda mi ciągnąc koronke po ziemi :))
ja w swojej jedynie nieco skróciłam płaszcz, bo szkoda mi ciągnąc koronke po ziemi :))
Sunienke szylam wedlug tego wzoru w Wejherowie.Wiem ze babeczki z tego salonu uszyly jeszcze jedna podobna ale nie identyczna.Moja natomias wyszla idelalnie taka jak na zdjeciu.Jesli chceszszyc to plecam salon w Wejherowie zdaje sie na ul.Sienkiewicza.Babeczki juz szyly ta kiecke wiec beda wiedzilay co robic.Dodam jeszcze ze sukienka miala 3 kola i byla dosc szeroka na dole(tak sobie to wymyslilam)i prezentowala sie przepieknie no i byla bardzo wygodna.Teraz wisi w szafie i czeka na moment kiedy zdecyduje sie ja sprzedac-strasznie mi jej szkoda
Aga,
a możesz podac mi jakiś dokładniejszy adres do nich?? a może możesz wysłać mi jakieś zdjęcia, inne ujęcia tej sukienki?? na maila najlepiej, będę przeogromnie wdzięczna. i jeszcze jedno pytanie, ile kosztowalo uszycie jeśli mogę spytać, a może chcesz ją sprzedać, ja mam jeszcze trochę czasu więc może się namyślisz :)
Kurcze, Naprawdę jest prześliczna :)
a możesz podac mi jakiś dokładniejszy adres do nich?? a może możesz wysłać mi jakieś zdjęcia, inne ujęcia tej sukienki?? na maila najlepiej, będę przeogromnie wdzięczna. i jeszcze jedno pytanie, ile kosztowalo uszycie jeśli mogę spytać, a może chcesz ją sprzedać, ja mam jeszcze trochę czasu więc może się namyślisz :)
Aga82,
Przepraszam za powtórkę, znowu coś namieszałam :(
Przepraszam za powtórkę, znowu coś namieszałam :(
Hej,
w tym roku tzn w styczniu bralam slub i mam do sprzedania suknie slubna Kolor Ecru, jednoczęściowa suknia fason syrenka. Nosze rozm 36-38; wzr.165-167cm.Uszyta jest z przepięknej koronki mieniącej się krysztalkami i dzetami. Od kolan po ukosie w dół jest rozszerzana. Z tylu zawiazywana, wyglada seksy i szykownie zarazem.Zdobiona dodatkowo kwiatami.Ubrana tylko 1 raz do slubu w Urzedzie, po profesjonalnym czyszczeniu, stan b.dobry.
Jezeli ktores z Was sie podoba i planujecie brac slub to jak najbardziej polecam Wam te suknie. Zapraszam do przymiarki. Cena 1099 PLN. Moj email grazyna.ch@op.pl, tel 0604-166-811.
http://img157.imageshack.us/img157/6167/dsc3606xn6.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/5804/sukniaogloszenie1gn6.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/5674/dsc3931sf4.jpg
w tym roku tzn w styczniu bralam slub i mam do sprzedania suknie slubna Kolor Ecru, jednoczęściowa suknia fason syrenka. Nosze rozm 36-38; wzr.165-167cm.Uszyta jest z przepięknej koronki mieniącej się krysztalkami i dzetami. Od kolan po ukosie w dół jest rozszerzana. Z tylu zawiazywana, wyglada seksy i szykownie zarazem.Zdobiona dodatkowo kwiatami.Ubrana tylko 1 raz do slubu w Urzedzie, po profesjonalnym czyszczeniu, stan b.dobry.
Jezeli ktores z Was sie podoba i planujecie brac slub to jak najbardziej polecam Wam te suknie. Zapraszam do przymiarki. Cena 1099 PLN. Moj email grazyna.ch@op.pl, tel 0604-166-811.
http://img157.imageshack.us/img157/6167/dsc3606xn6.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/5804/sukniaogloszenie1gn6.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/5674/dsc3931sf4.jpg
izaqueen - fantastycznie wyglądasz :)):):))
piękna sukienka
piękna sukienka
Suknia kosztuje okolo 3600zl oczywiscie bez zadnych dodatkow.
W kolekcji z 2006 roku byla bardzo podobna 'India' i rozni sie tylko brakiem ramiaczek. Na allegro duzo babeczkek sprzedaje model 'India'. Ja kupuje sukienke bo chcialabym ja zatrzymac i miec do koncza zycia w szafie czego moja przyszla tesciowa kompletnie nie rozumie i juz mialam prawie awanture, ze jestem rozpieszczona itp. A to chyba moja sprawa jesli sama place za nia.
W kolekcji z 2006 roku byla bardzo podobna 'India' i rozni sie tylko brakiem ramiaczek. Na allegro duzo babeczkek sprzedaje model 'India'. Ja kupuje sukienke bo chcialabym ja zatrzymac i miec do koncza zycia w szafie czego moja przyszla tesciowa kompletnie nie rozumie i juz mialam prawie awanture, ze jestem rozpieszczona itp. A to chyba moja sprawa jesli sama place za nia.
caro_lina napisał(a):
> izaqueen, slicznie Ci w tej sukni:) Troche sie zdiwilam ze masz
> slub w przyszlym roku i juz suknie przymierzasz
To dlatego, ze jestem nadgorliwa :)) a jak wiadomo nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. Sama nie wiem dlaczego bylam juz wybierac suknie. Chociaz jesli chodzi o Madonne to dosc dlugo czeka sie na suknie, 4 miesiace ja szyja a pozniej jeszcze trzeba doliczyc 3 tygodnie na poprawki.
> izaqueen, slicznie Ci w tej sukni:) Troche sie zdiwilam ze masz
> slub w przyszlym roku i juz suknie przymierzasz
To dlatego, ze jestem nadgorliwa :)) a jak wiadomo nadgorliwosc gorsza od faszyzmu. Sama nie wiem dlaczego bylam juz wybierac suknie. Chociaz jesli chodzi o Madonne to dosc dlugo czeka sie na suknie, 4 miesiace ja szyja a pozniej jeszcze trzeba doliczyc 3 tygodnie na poprawki.
A ja wam zazdroszcze ze macie swoje "faworytki"... Ja jeszcze nic nie mierzylam, ale zastanawiam sie juz jaka suknie sobie sprawic i..nie wiem... Kiedy juz mi sie wydaje ze znalazlam cos super to zaraz zobacze jakas ktora podoba mi sie jeszcze bardziej... Wiem ze trzeba poczekac az sie zacznie przymierzac bo wtedy od razu polowa odpadnie bo nie bede dobrze w nich wygladac, ale mimo wszystko fajnie byloby juz miec jakies suknie "na oku".
A tak poza tym to poradzcie dziewczyny: czy jest jakis kroj/model sukni ktory absolutnie nie nadaje sie dla niskiej dziewczyny (ponizej 160cm)???
A tak poza tym to poradzcie dziewczyny: czy jest jakis kroj/model sukni ktory absolutnie nie nadaje sie dla niskiej dziewczyny (ponizej 160cm)???

[/U