Widok
Sunienke szylam wedlug tego wzoru w Wejherowie.Wiem ze babeczki z tego salonu uszyly jeszcze jedna podobna ale nie identyczna.Moja natomias wyszla idelalnie taka jak na zdjeciu.Jesli chceszszyc to plecam salon w Wejherowie zdaje sie na ul.Sienkiewicza.Babeczki juz szyly ta kiecke wiec beda wiedzilay co robic.Dodam jeszcze ze sukienka miala 3 kola i byla dosc szeroka na dole(tak sobie to wymyslilam)i prezentowala sie przepieknie no i byla bardzo wygodna.Teraz wisi w szafie i czeka na moment kiedy zdecyduje sie ja sprzedac-strasznie mi jej szkoda
Aga,
a możesz podac mi jakiś dokładniejszy adres do nich?? a może możesz wysłać mi jakieś zdjęcia, inne ujęcia tej sukienki?? na maila najlepiej, będę przeogromnie wdzięczna. i jeszcze jedno pytanie, ile kosztowalo uszycie jeśli mogę spytać, a może chcesz ją sprzedać, ja mam jeszcze trochę czasu więc może się namyślisz :)
Kurcze, Naprawdę jest prześliczna :)
a możesz podac mi jakiś dokładniejszy adres do nich?? a może możesz wysłać mi jakieś zdjęcia, inne ujęcia tej sukienki?? na maila najlepiej, będę przeogromnie wdzięczna. i jeszcze jedno pytanie, ile kosztowalo uszycie jeśli mogę spytać, a może chcesz ją sprzedać, ja mam jeszcze trochę czasu więc może się namyślisz :)
Kurcze, Naprawdę jest prześliczna :)