Widok

Galeria sukien :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Dziewczyny może wklejmy nasze suknie ślubne, może kogoś to zainspiruje :)

http--img402.imageshack.us-img402-2699-303bq7.jpg

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jusia idealna suknia jak dla mnie. Załuje, ze na nia nie trafiłam wczesniej i dokonalam juz zakupu ech.

image

Delka kiedy masz slub?? Kupujesz ją czy wypozyczasz? Ja mam 11 sierpnia i własnie te samą mam zamówioną.
śliczna !!

juli7 - bardzo ładna sukienka!

Gabi,

śliczna ta Twoja - niedługo ide ją przymierzać do Agnes :) A Ty kupiłaś czy wypożyczasz?

juli, bardzo ładna ta Twoja suknia ;-)

zmienilam tylko na sznurowany gorset i aplikacje bo tamte mi sie nie podobaly :)
delka miałas juz slub? bo ja mam zamówioną tę sukienkę co ty na 11 sierpnia.
Jusia,

piękna suknia - mi też pasują z przedłużanym stanem :) Z Marietty?

pytanko do Agi82
Sukienka kupowana czy szyta?? i jak tak to gdzie mogę zdobyc podobną??
Zakochałam się właśni :) w sukience....

Ola Mucha,

jaki to model? Z jakiego salonu? Prześliczna!!!

Wiem ze jeszcze nie mam tej jedynej suknia, ale bardzo spodobala mi sie ta suknia. Nie wiem jaki to model:( trafilam przypadkiem. Moze ktoras z was wie?
image

Juli7,

super suknia!!! Też ją mam na oku z Marietty :) Kupujesz czy wypożyczasz? Może się jakoś dogadamy? Ile masz wzrostu? :))

up

wypozyczam za 1400zl. Na stówe miałabym problem ze sprzedaniem jej gdybym zakupiła bo jestem niestandardowa - 178cm wzrostu:)

Sunienke szylam wedlug tego wzoru w Wejherowie.Wiem ze babeczki z tego salonu uszyly jeszcze jedna podobna ale nie identyczna.Moja natomias wyszla idelalnie taka jak na zdjeciu.Jesli chceszszyc to plecam salon w Wejherowie zdaje sie na ul.Sienkiewicza.Babeczki juz szyly ta kiecke wiec beda wiedzilay co robic.Dodam jeszcze ze sukienka miala 3 kola i byla dosc szeroka na dole(tak sobie to wymyslilam)i prezentowala sie przepieknie no i byla bardzo wygodna.Teraz wisi w szafie i czeka na moment kiedy zdecyduje sie ja sprzedac-strasznie mi jej szkoda
Juli7,

ja też jestem niestandardowa - mam 176 :) A jaki nosisz rozmiar spodni np.? Bo ja 38 i stanik 75A-B. I jaki kolor sukni wybrałaś? Może nie głupi by był pomysł, żeby ją kupić na spółę... :) Ja mam wesele dopiero 13 października... Co Ty na to?

hehe no ja podobne wymiary jak Ty. Tylko ze ja juz wpłacilam zaliczke 400zl:( Jak masz ochote to pisz na gg: 4418402

Aga,
a możesz podac mi jakiś dokładniejszy adres do nich?? a może możesz wysłać mi jakieś zdjęcia, inne ujęcia tej sukienki?? na maila najlepiej, będę przeogromnie wdzięczna. i jeszcze jedno pytanie, ile kosztowalo uszycie jeśli mogę spytać, a może chcesz ją sprzedać, ja mam jeszcze trochę czasu więc może się namyślisz :)
Kurcze, Naprawdę jest prześliczna :)

image

do góry