Widok

Gameta, Invimed czy Invicta

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam do Was pytanie z dziedziny takiej, którą tu, na forum się w kółko wałkuje...
Którą z wymienionych klinik polecacie do zabiegu in vitro i dlaczego (dlaczego tak lub dlaczego nie) i jakiego lekarza z tych klinik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No niestety inseminacje mają małą skuteczność, dobrze, że się w końcu zdecydowałaś na in vitro :)
Dziewczyny a myślicie, że mogę zabrać moge zarodki z Gamety i pójść do invicty???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gameta to porażka. Dr .Czech robił mi inseminację ( po poronieniu i rocznym staraniu o ciążę), zaszłam w ciąże, którą straciłam gdyż nie sprawdzone poziomu hormonów. Generalnie olewka i wyciąganie kasy. I koszmarne opóznienia wizyt! Można spędzić tam pół dnia. Zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej jest tu może ktoś, kto obecnie stara się w Invimedzie? Byłabym wdzięczna za odpowiedzi na kilka pytan.

Lola ja tam chodzę, już 2 roki będzie starań za nami. 2 IUI, 1 poronienie, teraz będziemy podchodzić do 2 IUI. A u kogo się leczysz?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry