Widok

Gameta - badanie drożności

Wielki Kack Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was miała badanie drożności jajowodów w Gamecie u dr Ś? Mi powiedział że muszę zrobić tylko badanie stopnia czystości pochwy a czytałam w necie że niektórzy też każą robić badanie OB. Zapomniał?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie robił?:(
do góry
do góry
do góry
ja co prawda nie robiłam HSG w Gamecie, ale wiem ,że co szpital to czego innego wymagają. W wojewódzkim musiałam mieć cytologie i OB właśnie. Być może więc wcale dr Śliwiński nie zapomniał. Najlepiej zadzwoń do rejestracji i zapytaj co jest potrzebne.
Ja miałam HSG dwa razy - w dwóch innych szpitalach. Za każdym razem musiałam zrobić tylko posiew z pochwy. OB - nie robiłam.
witam:)
...a czy w ogóle w Gamecie w Gdyni robią badanie drożności jajowodów na miejscu??

dziewczyny ,jakie badanie robią przed drożnością???
najlepiej zadzwon do Gamety I się dopytaj, bo w kazdym miejscu jest inaczej. Mnie mój gin chciał kierować do Wojewodzkiego I twierdził, że tylko cyto trzeba mieć aktualną. Nie weryfikowalam tego, bo w międzyczasie też trafiłam do Gamety I chyba też tam będę miała robione, tyle że u dr Cz. Ale to dopiero na kolejnych wizytach się okaże, więc narazie nie mam pewnych info
Robią w Gamecie badanie drożności. Zabieg ten przeprowadzał u mnie dr Czech. Odbyło się bez powikłań, w minimalnym bólu. Pełen profesjonalizm.
Ja też robiłam u dr Czecha w Gamecie. Wszystko super. 2 m-ce później udało się i zaszłam w ciąże ;-).

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38 odpowiedzi)

JW. Działa czy nie działa??

pozew o rozwód (18 odpowiedzi)

napiszcie mi proszę adres gdzie składa się pozew i mam pytanie, czy na rozprawę koniecznie muszę...

księgowa?? czy warto? (40 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry