Widok

Gańsk - gdzie z dzieckiem?

Jelitkowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam :))
Gdzie znaleźć fajne miejsce, do którego można zabrać dzieci ( 1,5 i 4 lata)? Jeśli znacie takie miejsce, to pliz odpiszcie. Mam już dosyć siedzenia w domu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam 3 letnie i 6 letnie i tez świra dostaje jeden plus ze 6 latek do szkoly chodzi to jest moja jedyna rozrywka :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Interesują mnie zajęcia integracyjne z innymi dziećmi i miejsce, w którym można chwilę posiedzieć i oderwać się od domu :) Znasz coś takiego??
[pozdrawiam!
niestety nie ja swego czasu starsze dziecko prowadzilam na zajecia na ujescisko na 3 godziny co 2 dzien ale teraz zrobiliz tego przedszkole normalne :(

na zakoniczynie w puchatku sa tez takie zajecia na karnety to jest jak przedszkole

ew. innych atrakcji mozesz szukac w domu harcerza

tam podobno zawsze od wrzesnia jest nabor i kosztuje to 60 zl mc za 5 godzin dziennie ale moze i inne zajecia tez sa
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
http://www.salazabawkangurek.pl/ takie cos na chełmie jest
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Dziewczyny, pisałam już o tym w podobnym wątku, ale powtórzę;)
np.:
1. zajęcia rytmiczno- muzyczne dla maluchów (wiem że są na ujeścisku i na orunii grn, ale może w innych przedszkolach też się odbywają)
2. sale zabaw - np. auchan, ikea, alfa, na chełmie - maluchy szaleja a my możemy sobie wypić kawkę lub poplotkować;)
3. aquapark - wiadomo;)
4. kinderbale w edwardzie (super!!!) najbliższy jest w środę
5. teatrzyki dla dzieci na zaspie (bardzo zabawne, moja córka jest zachwycona)

poza tym, jak się z kimś umawiam, to wybieram miejsca, gdzie są kaciki zabaw dla dzieci np. w sphinx lub kawiarnia w galerii bałtyckiej

wiem, że ciężko coś znaleźć fajnego, ale ja sama wszystkiego szukałam i sprawdziłam, więc naprawdę polecam!!!
image
image
Gusiula - napisz cos wiecej o tych teatrzykach na Zaspie, gdzie to jest dokladnie, czy wystepuja aktorzy czy to kukielkowy teatrzyk....?
image
image
teatrzyki są w każdą niedzielę, w klubie Plama na Zaspie, chyba to jest na pilotów.
o godz. 17 i trwają około godziny
jest bardzo wesoło i taka luźna atmosfera, bo wiadomo jak to z takimi dzieciakami;)
dzisiaj też tam byłyśmy;)
na początku myślałam że moja jest jeszcze za mała, ale spoko! przychodzą nawet młodsze dzieci.
image
image
Gosiula, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Świetny pomysł!! A za dziecko te się placi takie małe? Mam córcie 3,5 letnią więc dla niej idealne. Kiedyś w predszkolu wisiało ogłoszenie o teatrze dla dzieci, ale w Sopocie i jakoś tak nigdy po drodze nie było. Ale Zaspę mam po sąsiedzku, więc na pewno się wybierzemy.
Pamiętam te teatrzyki z dzieciństwa a było to już 24 lata temu i rytmika była też na Zaspie
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
stronka PLAMY http://www.plama.art.pl/2010/01/teatr-klapa-czyli-koperek-i-kminek-jak-pawel-i-gawel/
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A może by tak na basen się wybrać?? Polecam zajęcia prowadzone na basenie przy SP 76, ul. Jagiellońska przez Szkołę Pływania Alice Swim. Zajęcia odbywają się w każdą sobotę od 11.4 do 15.30.
W niedzielę 9.15 na Witominie, zajęcia nauki pływania dla maluszków :)
Więcej informacji na www.aliceswim.pl lub pod numerem telefonu 501-518-461.
a ja od piatku bede chodzila z corka na rytmike zobaczymy jak jej sie spodoba
z dzieckiem 1,5 - 2,5 możesz iść do Centrum Edward, ja tam chodzę z synkiem na tzw. "Kocury" zajęcia edukacyjno-rozwojowe, gromadka dzieci bawi się i uczy nowych słów itp., ciekawe zabawy które później powielam w domu. są one w soboty na 11:00.polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)

do góry