Widok

Gastroenter. dziecięcy jaki? Szarszewski, Banach, Radys?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie kogoś... mamy problemy z zaparciami u 3 latka i dostaliśmy skierowanie.. do kogo sie udać na nfz? Wcześniej byliśmy u Brodzickiego ale juz nie pracuje w Copernicus..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop hop hop
najlepiej dr. Chełstowska z przychodni przyszpitalnej Zaspa.
dziekuję za info :) może ktos jeszcze poleci?
Ja znam tylko dr Banacha i jest rewelacyjny, przyjmuje w kolejowym, kolejki są duże, ale warto.
ja byłam u Szarszawskiego, polecam
a o Banachu słyszałam i czytałam w necie niepochlebne opinie, nawet jak rejestrowałam córę na wizytę to Panie w rejestracji chciały mnie do niego zarejestrować bo kolejka była krótka, ale jak powiedziałam, że do niego nie chcę to stwierdziły, że do Banacha nikt się nie chce zapisywać, że pacjenci uciekają i wcale się im nie dziwią ... także to chyba mówi samo za siebie
Ja też nie polecam Banacha, po 3 wizytach zwątpiłam. Na każdej to samo, zważył i zmierzył synka, zapytał czy dalej ulewa i następna wizyta za 2 miesiące. Zero badań, leków, no nic.
Doktor Brodzicki przyjmuje prywatnie.

http://www.gastrolog-dzieci.pl/

My z tym samym problemem co autorka, tylko ze potrzebuje dobrego psychologa dzieciecego.
j nie polecam dr Banacha - zresztą wystarczy poczytać opinie na temat tego doktora w necie
kolejnych dwóch nie znam
polecam dr Chełstowską na Zaspie - kieruje na badania i robi dokładny wywiad - polecam bardzo ale czas oczekiwania na wizytę szczególnie pierwszą ... no chyba że się trafi akurat wskoczyć na miejsce bo ktoś odwoła - warto dzwonic często i się pytać
wiosna właśnie doczytałam że z zaparciami. właśnie z tym problemem chodziłam z córką do Pani dr Chełstowskiej. przebadana córka była cała, oczywiście specyfiki rozluźniające stolce i dieta były i jak doszliśmy do końca możliwości to Pani doktor mówiła o badaniu inwazyjnym na co się nie zgodziłam bo bałam się że córka nam się zablokuje zupełnie. też już szukałam psychologa ale na szczęście "puściło" w psychice córki i teraz spokój jest. ulga ogromna. trzymam kciuki aby u Was trwało to krótko

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry