Widok

Gastroskopia gdzie najlepiej

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
Jak w temacie. Ostatnio mam straszne bóle żołądka i ani leki zmniejszające wydzielanie kwasu w żołądku ani picie siemienia lnianego nie pomags wiec postanowiĺam wykonać gastroskopie. Proszę o informacje gdzie najlepiej zrobić ( jak najszybciej i najdelikatniej).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robilam na Chełmie u dr orłowskiego. Nigdzie raczej nie zrobią tego delikatnie, bo to wpychanie rury do żołądka i trzeba to robić bardzo szybko, bo twój odruch wymiotny będzie co sekundę powodował próby zwrócenia „rury”:> ja polecam udać się najpierw do gastrolog, a jak masz możliwość finansowa to zrób sobie przeciwciała w kierunku helikobakter pylorii z krwi, ewent z kału.

Polecam gabinet dr Wojtkiewicza na osowej. Maz ostatnio mial tam wykonywana gastroskopie i mowil ze nie bylo tak zle. Dostal miejscowe znieczulenie a mozna tez w sedacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cóż to za promowanie dr Wojtkiewicza...wszystkie pozytywne opinie z ostatnich dwóch tygodni...nikt go nie oceniał i nagle traci wszyscy tacy zachwyceni...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja robiłam gastroskopię w Sweesmedzie ze znieczuleniem miejscowym i muszę napisać, że jak do tej pory to najlepiej tam robią a gastro robię raz na rok od paru już lat...

Jeżeli się boisz podzwon po gabinetach prywatnych bo robią z głupim Jasiem ze nie będziesz wiedziała o co pyka;) tylko nie podam ci ceny bo sie nie orientuje

dr Orłowski super, ja robiłam w Sopocie

Robiłam w przychodni nowy chełm. Jak dla mnie dramat, ale niektórzy nie narzekają. Doktor nie powiedział, kiedy przełykać tylko wepchnął mi rurę i tyle.

Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Podzwonie i sprawdzę gdzie mają najbliższy wolny termin.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

do góry