Widok

Gdańska

Gdańska Temat dostępny też na forum:
Brzeźno to rozbudowana infrastrukturalnie dzielnica, w której można żyć wygodnie i wykorzystując jej ważne walory rekreacyjne - położenie przy jednej z najładniejszych gdańskich plaż, blisko nadmorskich parków Haffnera i Reagana. Samo osiedle powstaje w sąsiedztwie lasu i naturalnych terenów zielonych, w miejscu zacisznym i oddalonym od ruchu kołowego oraz turystycznego gwaru.

W przypadku ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra lokalizacja

blisko morza i wylotu na jedną z głównych arterii Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli zwykłego śmiertelnika stać na mieszkanie, to może kupić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brzeźno

świetnie, że nowa inwestycja powstanie w tej części dzielnicy. Atrakcyjna, spokojna i zielona okolica.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
10 tys za metr to kosztuje teraz moje 60letnie z wielkiej płyty. Nie zdziwię się jak 60m będzie stało za koło milion
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież tam ponad połowa mieszkań kupiona pod wynajem dla turystów :D ...to nie wiem czy tak z daleka od kręcących się turystów :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co do okolicznej zieleni którą się wszyscy podniecają to chcę tylko napomknąć że ta zieleń znajduje się na innych działkach które z czasem również się wypełnią betonem. I niech nie zmylą was wysokie drzewa, nie takie tu padały pod okiem pilarza na zlecenie dewelopera.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaki wniosek z Twoich przewidywań przyszłości bliżej nieokreślonej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mistrzyni handlu :D

Robyg idź na szkolenie z marketingu. Nawet ja wiem, że albo a) promocja inwestycji, albo b) hejt konkurencji - ale nie jednocześnie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowa Gdańska

A którędy pojadą tiry do portu gdańskiego? Czy nie czasem ul.Nową Gdańską?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpiękniejsza dzielnica

spokojna, nadmorska okolica, z dostępem do wszystkiego, co oferuje miasto.

Bardzo fajna lokalizacja

Co do okolicy to blaszaki tam nie postoją za długo, coraz ich już mniej - teren za drogi na taki bajzel... lakiernie, serwisy samochodowe też niebawem zaoraja pod zabudowę... Brzeźno to obecnie jedna z najdroższych lokalizacji nad morzem. Deweloperka bardzo intensywnie szuka nowych terenów pod zabudowę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nom

Akurat w miejsce blaszakow juz raczej osiedla nie wcisniesz, ale jakby zniknely to byloby super

Cisza, spokój i atmosfera kurortu

Brzeźno jest najlepszą nadmorską dzielnica w Trójmiescie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdecydowanie na plus

Wreszcie powstaje tu coś pięknego i bezpiecznego co na pewno poprawi estetykę tej wspaniałej dzielnicy morza - znikną zaśmiecone zagajniki, przy których strach chodzić wieczorem. Świetne miejsce i bardzo dogodna, piękna lokalizacja warta każdych pieniędzy i przewyższająca niejeden kurort
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie moge sie doczekać

Nie mogę się doczekać końca tej inwestycji. Dzięki temu Brzeźno zamienia się w magiczny zakątek oddalony od turystycznego gwaru. Coś pięknego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dom Zdrojowy, remont Biedronki no i nowe osiedle ze wszystkim, czego brakuje w okolicy. Cicha strefa wypoczynku bez tłumów w wakacje... Mam nadzieję że to nie koniec nowości i ze Gdańska sprawi, że Brzeźno ozyje i stanie się eleganckie i estetyczne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Emka

dobrze że pomyślano o rodzinach oraz strefie relaksu w domowym zaciszu, nawet dla najmłodszych. Brzeźno będzie musiało iść z duchem czasu i dogonić standardy narzucone przez Gdańską :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

KasKaS

Jak dobrze, że w Brzeźnie coś sie w koncu dzieje. Wcześniej tylko krzaki i porzucone w nich sterty śmieci, a to miejsce ma przecież niesamowity potencjał ale niestety zostało już mało terenu do wykorzystania. Świat ożyje a dodatkowo świetne umiejscowienie - lidl i biedronka na miejscu, blisko przystanek, park, plaża. Do tego ta strefa relaksu i fitness - w Brzeźnie brak dobrej siłowni i trzeba było jeździć na Przymorze, a tu będzie można ćwiczyć kameralnie w nowoczesnym budynku i to krok od domu. czekam na ten kwiecień.

totalnie nie dziwię się nagrodom dla IK, bo Jelitkowo to perła. Pamiętam czasy studenckie i bar Kmar, który jest już chyba kultowy, ale nie o to chodzi. Teraz, z perspektywy osoby szukającej przyjaznego zakątka będę uderzać właśnie tam: ten sam urok, te same możliwości i ogrom przestrzeni, która chroni przed poczuciem duszenia się w mieście, a jednocześnie daje do niego dostęp. Wielka płyta Pomorskiej ze ślepą kuchnią to niestety nie to samo, co rodzinny, urokliwy rozświetlony dom i choć mieszkam w Warszawie, chętnie zmienię miejsce dla tych widoków i tego stylu

Inne tematy z forum Brzeźno

Przeprowadzki (11 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry