Widok

Gdzie badanie - mocz posiew

Witam, gdzie najlepiej zrobić badanie mocz - posiew. Chodzi mi o to gdzie robią na miejscu a nie punkt, który bierze próbkę i wysyła do laboratorium, bo to różnie bywa a taka próbka powinna być zbadana w ciągu 2godz. Najlepiej w okolicach Wrzeszcza, chodzi o osobę dorosłą jeśli to ma znaczenie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Laboratorium mikrobiologii UCK (Akademia Medyczna). Zawozisz mocz w pojemniczku bezpośrednio do ich budynku:

Przyjmowanie próbek materiałów do badania codziennie w godzinach od 6:00 do 22:00.
Wydawanie wyników badań codziennie w godz. od 8:00 do 19:00.
Informacja telefoniczna o zakończeniu badania po drugiej dobie od dostarczenia próbki w godz. od 11:00 do 14:00.

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne w Gdańsku
80-952 Gdańsk, ul. Dębinki 7
skrytka pocztowa 615

Tel. kontaktowy: (58) 349 27 03
E-mal:
msb@gumed.edu.pl

Lokalizajca:
bud. 32

Dzięki za wyczerpującą odpowiedz. A czy tam tylko osobiście trzeba odebrać czy można też przez internet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli zawozisz osobiscie, dostajesz kartke z numerem identyfikacyjnym i kodem, i potem odebrac mozesz przez internet.

Ok, dzieki

Inne tematy z forum Zdrowie

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

do góry