Widok

Gdzie chrzciny w Gdyni?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie jakąś restaurację w Gdyni, w której można fajnie i niedrogo zorganizować obiad z okazji chrztu. W wyszukiwarce powtarza się restauracja W Ogrodach i właściwie to wszystko...a inne? Gdzie organizowałyście chrzciny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robilam w Rozy Wioatrow, bylo ok, moge polecic, ale ostatnio odkryłam bardzo przyjazne miejsce dziecku w Gdyni jest to COCO w Gemini.
Możesz tam sie zorientować o ofertę, na pewno robią.
o tak, to prawda. Barrakuda - byłam chyba 3 razy, zwyczajnie w restauracji, ale za każdym razem - pełnia satysfakcji. co prawda, zawsze ryba, a slyszałam, ze dania nie rybne sa juz gorsze.

co do DaVinci - dodam, ze same obiad z okazji Chrztu wypał dobrze, ale... może jednak faktycznie nie tak dobrze, by tam wrocić. to była moja jedyna wizyta w tej restauracji.
My o ile uda nam się mieć drugiego dzidziusia chcielibyśmy zrobić w Barracudzie (każda wizyta tam jest dla nas dużą przyjemnością - zarówno w zakresie znakomitego jedzenia, wystroju, uprzejmości obsługi jak również krajobrazu). Z pewnością nie da się tego zakwalifikować jako "niedrogo" ale myślę że w każdej sytuacji jest możliwość negocjowania cen i menu. Tańsze (pozornie) jest Trio na Starowiejskiej - napisałam pozornie bowiem ceny owszem niższe ale i na talerzu połowa tego co m.in. Barracudzie. Za to obsługa i dopasowanie do Małego Klienta znakomite!!! Nigdy więcej chrzcin w domu - obiad i część kolacji było zamówione jako catering który i tak trzeba było obsłużyć (podawaliśmy na własnych naczyniach) a 4-miesięczne dziecko darło się w niebogłosy (czego nie przewidziałam) bo nigdy nie widziało tylu osób w domu i chciało być noszone non stop na rękach mamusi. Cenowo wyszłoby nas tak samo bo w domu musiałam doliczyć kolację i alkohol które odpadłyby mi robiąc chrzciny w lokalu (ok. 100 zł na osobę).
Ja robiłam w Róży Wiatrów i było super, u mnie akurat był obiad, tort oraz kolacja ale można sam obiad. Miałam na 12 osób, fenomenalna obsługa każda prośba jest spełniana natychmiast i ze wszystkim można się dogadać.
w Rodizio byłam na urodzinach i strasznie się zawiodłam - jedzenie kiepskie, w sali zimno (bylismy w grudniu) - nie warto - jedyne co to super widok :)
dwa razy jadłam w ogrodach i sobie bardzo chwalę :)
My robilismy w Monte, chyba jest to na wybickiego,boczna od swietojanskiej. Bylo bardzo fajnie.
polecam salę bankietową na ul. Puckiej w Gdyni
http://sala-eliza.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam kiedyś (2 lata temu) z ówczesnym chłopakiem na uroczystej kolacji w DaVinci i jak dla mnie - Niewypał przez duże N - poza wystrojem cała reszta do dziś kojarzy mi się jako totalna porażka (a szkoda, bo wystrój fajowy nawet na obiad weselny)
Sami chrzciny córci robiliśmy w Trio na starowiejskiej - miejsce z super udogodnieniami dla dzieci (przewijak w wc uratował nam sytuacje;) - a torty polecam tylko od Justynki - i pychota i ślicznota, nie wiadomo czy jeść czy podziwiać;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze, nie pamietam, ale było nas 9 dorosłych i 3 dzieci, zapłaciłam chyba 700.
dwa dania, napoje, wino, kawa, tort własny(100)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jaka była cena w Da Vinci?
podbijam
my organizowaliśmy obiad w Restauracji DaVinci na Świętojańskiej.
szukałam restauracji, do której pozwolą mi przynieść własny tort.
jedzenie było smaczne.
polecam tez Rodizio, ale tam bez tortu
podbijam, gdzie jeszcze?
ma na Witominie w pizzerii Przystań, bardzo fajnie, jedzenie super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry