Widok

Gdzie chrzciny w Gdyni?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie jakąś restaurację w Gdyni, w której można fajnie i niedrogo zorganizować obiad z okazji chrztu. W wyszukiwarce powtarza się restauracja W Ogrodach i właściwie to wszystko...a inne? Gdzie organizowałyście chrzciny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To kawałek od Gdyni ale ciekawą propozycją jest https://hotelmonalisa.pl/.

Najwięcej sprawdzonych sal na imprezę znajdziecie na https://www.gdziewesele.pl/gdynia

My zorganizowaliśmy przyjęcie z okazji chrzcin naszego dziecka w pałacu Godętowo. Już na samym początku spodobał się nam ten pałac. Jest przestronny ładnie urzadzony z pięknym ogrodem. Świetnie przygotowali imprezę. Mają pyszną kuchnie, obsługa kelnerska jest sprawna i kulturalna. Miejsce godne polecenia.

Jak ja z żoną szukałem fajnych restauracji w przystępnych cenach, to trafiliśmy na tą stronę, na pewno znajdziesz też coś dla siebie

Odświeże temat ,jak to teraz wyglada czy mozna wynajac sale na chrzciny chodzi mi o impreze w ilosci dozwolonej.Czy istnieje taka restauracja w Gdyni ktora mozna wynajac na taka impreze zamknieta?

sprawdz serwis: chrzciiinyikomunie ogromny wybor lokali z calej Polski, napewno znajdziesz cos co ci bedzie odpowiadac :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karczma rybacka orłowo my tam robilismy

Restauracja Soul Fresh! na Świętojańskiej, zdrowe jedzenie, smaczne menu i porządne porcje ;]

Moja kuzynka robiła chrzciny swojego synka w Hotelu Nadmorskim. Z tego, co mówiła, to była zadowolona. A z tego, co ja pamiętam - jedzenie było obłędne ;p Jakby ktoś jeszcze szukał to zostawiam link, może komuś pomoże: https://nadmorski.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest fajne miejsce na organizację chrzcin: http://www.betlejem.eu Co prawda jest trochę poza miastem ale są fajni właściciele z którymi się można dogadać. Smaczna kuchnia i fajny klimat. A co najważniejsze przyzwoite ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

może kiedyś było lepiej ale jeszcze z rok temu... tragedia

image
też się chętnie dowiem :D
Szukam restauracji w Gdyni na obiad z okazji Chrztu, ważne by można było przynieść tort we własnym zakresie.
Gdzie robiliście Chrzciny i jakie miejsce możecie polecić?
Ja robiłam chrzciny półtora roku temu w Barbadosie. Serdecznie polecam. Za 10 osób i 2 dzieci w wieku przedszkolnym zapłacilismy około 550 zł. Juz razem z torem, ciastem oraz napojami.
podbijam :)
czy ktoś z Was robił chrzciny w Tawernie Orłowskiej?
ok ja juz po chrzcinach, robiłam je w hottonie - bardzo fajna obsługa, wszystko było dobrze przygotowane, elegancko podane a jedzenia zostało i spakowali nam do domu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hop

robil ktos ostatnio chrzciny w gdyni??
a ja robiłem w dwotku mitro na chylonii i było bardzo fajnie obiad chyba jakieś 50-60zł od osoby, fajna obsuga moja siostra robiła tam komunię tez było fajnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
cały czas aktualne, do znudzenia;) bardzo fajną maąa knajpką jest Monte w centrum, boczna od świetojańskiej, jednak podstawowy obiad kosztuje 80zł, za drogo!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry