Widok

Gdzie dobre staniki (oprócz Triumpha)?

Hej dziewczyny,
chcę sobie kupić fajny stanik (porzebuję 80-c-d) i czy oprócz triumpha są inne firmy które mają takie solidne? i czy są tańsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepszy sklep e stanikami i fantastyczne sprzedające które robią to z wielką pasja:

http://www.facebook.com/Biustolandia?fref=ts

Duży wybór biustonoszy, ceny przeróżne, doradztwo i fantastyczna atmosfera.
A ja polecam sklep:
http://www.christelle.pl/

Mają 2 oddziały w Gdyni, gdzie można wszystko przymierzyć, fachowa obsługa, polecam zdecydowanie!
Zajrzyj do tego sklepu: http://www.e-lady.pl/ Mają na prawdę duży wybór.
dzięki, popatrzę na stronce.
U niej, na stronie sklepu, co jakiś czas pojawiają się komunikaty o nowych sklepach stacjonarnych sprzedających jej staniki, możliwe że nawet coś już jest w 3-mieście, nie jestem na bieżąco ostatnio...

Ewa świetnie trzyma rozmiarówkę, wystarczy raz dobrać stanik i już dalej kupujesz w ciemno. Pierwsza wymiana gratis.
agatha, a Ewa Michalak jest "dostępna";) w jakiś sklepach? czy tylko w sprzedaży internetowej?
heh...tez kiedyś nosiłam jakieś 80C z Triumpha i 4 z Intimissimi-boska bielizna

ale od kiedy miłe panie dobrały mi Freyę to wywaliłam wszystkie Triumphy i inne badziewia, moja mama tak samo

nosze angielskie 70G w porywach 65 GG i moje cycki wyglądaja o niebo lepiej niż w Triumphie
Gdańsk Dmowskiego, Gdynia Żwirki i Wigury.
Dlaczego, za 200 złotych też bywają, ale zwykle jednak za mniej... Do 150 można zawsze upolować swój ulubiony model z gatkami w regularnej sprzedaży, a po sezonie, albo w promocjach świątecznych, uuu... Ale to głównie w angielskich sklepach. Tyle, ze mnie to już przestało kręcić, bo jestem fanką Ewy Michalak, jak na razie nie widzę dla niej konkurecji w moim rozmiarze.
Kobitki, a gdzie ta lingeria?
Ja kupuje w triumph, nosze 70 c. To znaczy chyba nosilam niby cycki ok, ale w czerwcu odstawilam pigulki antykoncepcyjne, bralam 3 lata i cycki juz nie te(prawie jak po ciązy choc karmilam tylko 2 mce) Takie puste, malo koliste nie wiem jak to ująć w kazdym razie nie są jeszcze obwisłe ale juz nie takie piękne.
tak, ja oczywiście jeden kupiłam w lingerii, a następne chciałam w internecie, zeby było taniej.
przekonałam sie, ze nie warto kupować w internecie ale warto wydać nawet 200 zł na porządny stanik, a nie odsyłać później do sklepu bo źle dobrany (oczywiście zaraz zostane zlinczowana za te 200 zł antyreklamę sklepów internetowych)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeszcze pokadzę paniom z Lingerii - one doskonale wiedzą, jak sprawy biustowo - stanikowe są delikatne, drażliwe i jak wiele czasu czasem zajmuje zmiana.

Nigdy nie naciskają na zakup, ani na przez siebie dobrany rozmiar. Można zająć im pół dnia, nic nie kupić i nawet powieka im nie drgnie ;)

Tylko nie nadużywajcie ich uprzejmości, co? Zajmującym czas miłym, fachowym paniom, a potem kupującym przez internet mówimy: FUJ! Jak już się tam z kimś wybieram, to zawsze z nastawieniem, że jak coś "zagra", to przynajmniej jeden stanik kupimy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z Agathą.
po wizycie w lingerii inaczej patrzę na staniki i rozmiar:)
tak zawsze obowiązkowo musiał być push-up. a teraz nawet miękki mam i piersi leżą w nim cudnie. 100 razy lepiej niż w "pusz-apach".
Tam jest kilka marek, i tańszych i droższych od Triumpha. Ale przede wszystkim jest rozmiarówka kilka razy większa niż w Triumphie. I szalenie fachowe ekspedientki - brafitterki.

Zanim (hobbystycznie - to nie moje sklepy, choć bardzo chciałabym ;)) zajęłąm się brafittingiem, też chodziłąm w Triumhach. Od 75D, po 80F, wszystkie (teraz to wiem) kompletnie na mnie nie pasowały. Teraz noszę angielskie 70HH, albo coś w specjalnej rozmiarówce od takiej jednej polskiej projektantki... A jestem całkiem przeciętnie grubą babą z przeciętnym biustem.

Wyguglajcie sobie Stanikomanię, Lobby Biuściastych, Lobby MAłobiuściastych i Balkonetkę. Przeżyjecie przewrót stanikowy :D
ja uwielbiam LaSenza ale niestety w Gdańsku nie ma:((((
a tych klinikach stanika drogo jest? Podobnie jak w Triumphie itp?
Mrówka, ale masz szcęście, ze pasuje Ci jeden z 5 rozmiarów (teraz już podobno nawet 8 sprzedają) Intimissimi. Oni mają tak piękne staniki, ze przeżyć nie mogę, ze na akurat najrzadziej występujące rozmiary.

Kiedyś też kupowałam Triumphy i byłam zadowolona, Wiper chyba nawet była zadowolona z Intimissimi, co? :D

Teraz każdej kobiecie polecam wizytę w Lingerii na Dmowskiego (to ta klinika stanika), albo w Gdyni na Żwirki i Wigury. Już staniki nigdy nie będą dla Was takie same...
Intimissimi - używam od lat, piękne i trwałe. Ceny podobne jak w Triumphie. Esotiq jest dla mnie trochę tandetny:-( Triumph jest na Szadółkach - zawsze mozna sobie coś wybrać w niższej cenie.
Ja ostatnio kupiłam sobie biustonosz w atlanticu, taki klasyczny, żaden push-up (bo akurat tego mi teraz nie trzeba;) i jestem super zadowolona! za 59,99zł!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też nie lubię esotiq, nie mieszczę się w nie, do tego wyglądają mi na niezbyt trwałe, a ceny takie jak w Triumph - którego akurat lubię.
Ostatnio moja ciotka "odkryła" Klinikę Stanika we Wrzeszczu gdzieś na Dmowskiego. Była zachwycona obsługą i wybranym dla niej stanikiem. Tam są świadome sprzedawczynie, które na pewno czytały forum biuściastych ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry