Widok

Gdzie dobry ginekolog na NFZ, który zleca badania przed przepisaniem tabletek anty?????????

Witam

Jak w tytule, gdzie znajdę naprawdę dobrego ginekologa na NFZ, który da mi skierowanie na badania zanim przepisze tabletki anty?

Zawsze trafiałam na takich, którzy przepisywali bez badań i przytyłam i miałam silne migreny, dlatego chciałabym znaleźć kogoś kto mi pomoże dobrać odpowiednie.

Ale jak ktoś zna dobrego prywatnego, to też proszę pisać ale łącznie z całkowitą kwotą za wizytę i badania, chociaż nie ukrywam wolałabym na NFZ.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hooppppppp
nikt nie odp. (:
zawsze jest tak ze po jednych tabsach sie tyje po innych chudnie. kazda tabletka na każdego działa inaczej moim zdaniem badania tu nie pomoga. Poza tym ja jeszcze nie spotkałam takiego lekarza.Odstawiłam tabletki bo to trucie siebie.
smutna to co proponujesz? ja brałam tylko 1,5 roku tabsy i to dawno temu, także zastanawiam się nad nimi, jakiś niedługi czas chyba by mi nie zaszkodziło je brać, ale nie mam pojęcia które wybrać?
ja po pół roku na harmonecie dostałam zakrzepicy żył, a super się czułam, zero skutków ubocznych, hormony to świństwo
Mój ginekolog zlecił mi badania przed przepisaniem anty, co mnie faktycznie zaskoczyło bo wcześniej żaden tego nie robił.Niestety część tych badań jest płatnych i drogich ale chyba warto je zrobić.ten gin to Włodzimierz Sieg,przyjmuje nfz w Rumi w przychodni Biała Rzeka
Dr Nitkowski
Uwielbiany Zinkiewicz ,niestety już nie.
tak jak pisze anna25, spora część badań jest płatna, ale tylko jeśli zleca je gin, ja poszłam po skierowanie do rodzinnego i dostałam na wszystko co zalecił gin oprócz d-dimerów (te nie są refundowane - koszt około 40zł)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Jak skutecznie wyleczyć łuszczycę skóry głowy (4 odpowiedzi)

Od lat zmagam się z łuszczycą skóry głowy. Leczyłam się już sterydami, próbowałam też ziołowych...

Wrażliwa skóra twarzy (60 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Mój facet szybko dochodzi w łóżku (6 odpowiedzi)

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge...

do góry