Widok

Gdzie duży wybór damskich butów skórzanych?

Proszę o informacje, gdzie w trójmieście są sklepy z obuwiem skórzanym?Jest wielu polskich producentów m.in. Eksbut, Szydłowski, but-S, Sala Baldaccini, Kotyl, Maciejka, tylko gdzie je kupić poza internetem?

Nie interesują mnie sieciówki, które można znaleźć w galeriach- mają dość wysokie ceny oferując nowe kolekcje.
W Gildii na Przymorzu są zaledwie dwa sklepy z obuwiem polskich producentów, w Chrobrym nie ma już nic.

Kto wie prośba o info. Z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
We Wrzeszczu naprzeciwko Manhattanu, na odcinku od Dmowskiego do Konopnickiej są dwa sklepy obuwnicze, mają tam polskie, skórzane damskie buty. Kolejny jest po przekroczeniu jezdni ulicy Konopnickiej, za Syreną, idąc w stronę centrum.
W Gdańsku głownym przy hali targowej, ale z drugiej str,nie od tej co sa dwa sklepiku z butami,Natura itd tylko od tej drugiej,jest sklepik na rogu.
I na przeciwko baru mlecznego w Gd Głownym niedaleko hali targowej.
W Brzeźnie na Gałczyńskiego sa dwa sklepiki jeden jest z odzieza i butami ,sa tam buty 'zwykle' i skorzane i drugi tez maja tylko z butami kawalek dalej.

Zobacz http://mfportal.pl/jakie-zalety-ma-skorzane-obuwie/ jestem pewna że coś znajdziesz.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

Gdzie tanio kupić buty sportowe np. PUMY ?? (53 odpowiedzi)

Chcę kupić buty sportowe , ale jak najtaniej. Myślałam o allegro ,ale nie wiem czy tam jest...

do góry