Widok

Gdzie echo serca płodu ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mam mały problem. Dostałam skierowanie od lekarza prowadzącego na wykonanie echa serca, które powinno być wykonane do 21 tc. Badanie miałam wykonać u dr. Chojnickiego , który przyjmuje w invitcie, niestety najbliższy termin to koniec kwietnia, a dla mnie to już za późno. Nie wiecie może gdzie można wykonać takie badanie ? najlepiej na NFZ bo dostałam skierowanie.
Z góry dziękuje.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam prywatnie :P

moja Pani Dr polecała 2 lekarzy... Prof Preisa i Dr Leszczyńską :)

Pracują na Klinicznej i przyjmują prywatnie na Zaspie :)

byłam u Dr Leszczyńskiej :)

http://forum.trojmiasto.pl/do-AgusiaGda-t144239,1,16.html?hl=leszczyńska#hl
Ja robiłam takie badanie u prof Preisa. Niestety prywatnie a w zeszłym roku kosztowało 300 zł.
Ja robiłam u czajnackiego a drugi raz chyba lekarz nazywał się tomaszewski i przyjmował w budynku solidarnosci w przychodni
A ja robiłam w przychodni na chełmie "Nowy Chełm" na nfz. musiała bys tam dowiedziec sie o termin u poożnej ja czekałam nie całe 2tyg.
ja tez robiłam u doktor Leszczynskiej, super Babka od niej sie przy okazji dowiedziałam , że to bedzie dziewczynka ,Fakt że drogo bo 200zł ale warto bo badanie bardzo szczegółowe P Doktor wszystko pokazuje i tłumaczy.
invicta w gdansku

dr chojnicki luc chojnacki :)
bardzo dobry jest :)
mialam w 22 tc robione
imageimage
prywatnie byłam
imageimage
Monia - hehe :P nas Dr Leszczyńska uświadomiła, że zamiast córki będzie syn ;) chociaż na wcześniejszych USG była dziewczynka ;)
No widzisz Babka ma dobre oko:-)))))
dziękuje bardzo. no ja chyba bede musiała iść jednak prywatnie do dr chojnickiego, z resztą to on był swego czasu moim lekarzem prowadzącym i w Akademii Medycznej zrobi mi operację na seruchu. Wiem , że to na prawdę super lekarz.
imageimage
manka dr Chojnicki teraz pracuje też w szpitalu Wojewódzkim.I tam też robi echoserca.
Poza tym zgadzam się z twoją opinią o tym lekarzu.On wykrył u naszego synka wade serca i w zeszłym roku operował naszego synka.Do tej pory jesteśmy pod jego opieką.
Polecam tego lekarza wszystki w 200%.
Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image
to, że w wojewódzkim to nie wiedziałam, jak kilka lat temu miałam operację to pracował w Akademii Medycznej. Ale jeszcze raz dzięki za pomoc :)
imageimage
Niema za co :)
Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

do góry