Widok

Gdzie echo serca płodu ??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, mam mały problem. Dostałam skierowanie od lekarza prowadzącego na wykonanie echa serca, które powinno być wykonane do 21 tc. Badanie miałam wykonać u dr. Chojnickiego , który przyjmuje w invitcie, niestety najbliższy termin to koniec kwietnia, a dla mnie to już za późno. Nie wiecie może gdzie można wykonać takie badanie ? najlepiej na NFZ bo dostałam skierowanie.
Z góry dziękuje.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam prywatnie :P

moja Pani Dr polecała 2 lekarzy... Prof Preisa i Dr Leszczyńską :)

Pracują na Klinicznej i przyjmują prywatnie na Zaspie :)

byłam u Dr Leszczyńskiej :)

http://forum.trojmiasto.pl/do-AgusiaGda-t144239,1,16.html?hl=leszczyńska#hl
Ja robiłam takie badanie u prof Preisa. Niestety prywatnie a w zeszłym roku kosztowało 300 zł.
Ja robiłam u czajnackiego a drugi raz chyba lekarz nazywał się tomaszewski i przyjmował w budynku solidarnosci w przychodni
A ja robiłam w przychodni na chełmie "Nowy Chełm" na nfz. musiała bys tam dowiedziec sie o termin u poożnej ja czekałam nie całe 2tyg.
ja tez robiłam u doktor Leszczynskiej, super Babka od niej sie przy okazji dowiedziałam , że to bedzie dziewczynka ,Fakt że drogo bo 200zł ale warto bo badanie bardzo szczegółowe P Doktor wszystko pokazuje i tłumaczy.
invicta w gdansku

dr chojnicki luc chojnacki :)
bardzo dobry jest :)
mialam w 22 tc robione
imageimage
prywatnie byłam
imageimage
Monia - hehe :P nas Dr Leszczyńska uświadomiła, że zamiast córki będzie syn ;) chociaż na wcześniejszych USG była dziewczynka ;)
No widzisz Babka ma dobre oko:-)))))
dziękuje bardzo. no ja chyba bede musiała iść jednak prywatnie do dr chojnickiego, z resztą to on był swego czasu moim lekarzem prowadzącym i w Akademii Medycznej zrobi mi operację na seruchu. Wiem , że to na prawdę super lekarz.
imageimage
manka dr Chojnicki teraz pracuje też w szpitalu Wojewódzkim.I tam też robi echoserca.
Poza tym zgadzam się z twoją opinią o tym lekarzu.On wykrył u naszego synka wade serca i w zeszłym roku operował naszego synka.Do tej pory jesteśmy pod jego opieką.
Polecam tego lekarza wszystki w 200%.
Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image
to, że w wojewódzkim to nie wiedziałam, jak kilka lat temu miałam operację to pracował w Akademii Medycznej. Ale jeszcze raz dzięki za pomoc :)
imageimage
Niema za co :)
Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry