Widok

Gdzie kardiolog dziecięcy na NFZ??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie kardiolog dziecięcy na NFZ?? Najlepiej w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poradnia specjalistyczna na polanki
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki :)
kardiotel w sopocie na jana z kolna
Eter Med w Gdansku
mjakmama był gdzieś wątek o kardiologu na Polankach - Pani Doktor ale nie pamiętam nazwiska i wiele osób pisało o niej i nie polecało i ja to popieram ale nie pamiętam nazwiska więc nie powiem tylko może poczytaj inne wątki to może znajdziesz - bo szkoda czasu tracić na wizytę u tej Pani Doktor.
pozdrawiam
zapisałam sie do kardiotelu :) dzieki za pomoc
do tej pory chodzilam do przychodni w budynku solidarnosci fajny lekarz tam byl ale od lipca tam wogole na nfz nie ma kardiologa.
na polanki tez miejsca byly ale na rejestracji wkurzyly mnie wiec dzwonilam dalej ;)
Tylko nie Kardiotel !! Błagam kobito oszczędz sobie i dziecku nerwów!! dr Sabiniewicz to porażka ... nie będę tu cytować jak traktuje ludzi... poszukaj w necie. Polecam dr. Kwiatkowską na AMG lub Potaża.
w kardiotelu ja jestem zapisana z małym do innej pani niż napisałas wyżej. Więc pewnie są też inni lekarze.
a do kogo?
nie polecam dr. sabiniewicza
ja bylam juz w kardiotelu I bylam zadowolona.
może coś się zmienilo w każdym razie nie polecam pseudo doktorka sabiniewicza. Pomylił się z powołaniem. To przykre.
do dr Mulewskiej ale ja nie polece ani nie odradzę bo idziemy pierwszy raz i mam nadzieję ostatni
a ta z polanki ktora jest niegodna polecenia lekarz to jak sie nazywa ??
hej, ja byłam w październiku u dr.Mulewskiej. To był pierwszy raz, dla mnie spoko babka. Moja pediatra wysłuchała u córy szmery w serduszku. Byłyśmy u Mularczyk na badaniu, chyba z 15 min. robiła jej usg i nic nie wyszło, więc kazała przyjść za parę lat. Wydała mi się bardzo fajną lekarką, miała podejście do dziecka (moja strasznie bała się usg), wszystko dokładnie wyjaśniła. Myślę, że mogę po jednej wizycie ją polecić.
image
image
Wesołka dzięki my własnie idziemy w tej samej sprawie
dziewczyny czy macie moze nr do przychodni na polanki ?
polanki 3411567
Ja już więcej do tej dr.Mulewskiej z córka nie pójdę straszna kobieta może dwa razy trafiłam na jej zły dzień nie wiem, ale bardzo nie miła w ogóle nie ma podejścia do dzieci a zwłaszcza maluszków. Dziecko jak dziecko przestraszone płakało to dr wręcz krzyknęła, że jak jej nie uspokoję ona mi dziecka nie zbada.
dzieki mjakmama:)
a też musiałyście zrobić maluszkowi ekg przed wizytą? macie moze jakies sprawdzone gabinety?
Dr. Marzena Mazur
Nie polecam na polanki

Byłam w przychodni na Jaskółczej. Rano dzwoniłam z zapytaniem o termin (skierowanie pilne), a po południu była wizyta. Nie pamiętam nazwiska pana dr (starszy gość), ale był fajny, idealne podejście do dziecka (3.5 roku). Super.
Ekg było też tam robione na chwilę przed wejściem na wizytę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry