Widok
mjakmama był gdzieś wątek o kardiologu na Polankach - Pani Doktor ale nie pamiętam nazwiska i wiele osób pisało o niej i nie polecało i ja to popieram ale nie pamiętam nazwiska więc nie powiem tylko może poczytaj inne wątki to może znajdziesz - bo szkoda czasu tracić na wizytę u tej Pani Doktor.
pozdrawiam
pozdrawiam
hej, ja byłam w październiku u dr.Mulewskiej. To był pierwszy raz, dla mnie spoko babka. Moja pediatra wysłuchała u córy szmery w serduszku. Byłyśmy u Mularczyk na badaniu, chyba z 15 min. robiła jej usg i nic nie wyszło, więc kazała przyjść za parę lat. Wydała mi się bardzo fajną lekarką, miała podejście do dziecka (moja strasznie bała się usg), wszystko dokładnie wyjaśniła. Myślę, że mogę po jednej wizycie ją polecić.
Ja już więcej do tej dr.Mulewskiej z córka nie pójdę straszna kobieta może dwa razy trafiłam na jej zły dzień nie wiem, ale bardzo nie miła w ogóle nie ma podejścia do dzieci a zwłaszcza maluszków. Dziecko jak dziecko przestraszone płakało to dr wręcz krzyknęła, że jak jej nie uspokoję ona mi dziecka nie zbada.