Widok

Gdzie kupić kołdrę?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny, mam nadzieję że jak zwykle podpowiecie mi :)
muszę kupić kołdrę dla siebie a nie mam czasu jeździć i szukać, podpowiedzcie czy lepiej kupić w Jysku, Ikei, czy może w hipermarketach, albo na allegro?
(Allegro trochę boję się ze względu na brak możliwości pomacania przez zakupem:), chyba że macie polecanego sprzedawcę)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam w lidlu :D
sprawdzone - rewelacja!! :D
śpię od zeszłego roku i ie zamieniłabym jej na żadną inną!! :D lekka, delikatna, w zimę super grzeje, latem czujesz że okrywa ale nie jest za ciepło, rzekłabym "nie grzeje" ale to głupio brzmi :P jesli kołdrę to tylko z lidla!!:D
image image

Dzięki bardzo,
ale w lidlu to tylko sezonowa akcja pewnie?
czy gdzieś na stałe są w sprzedaży?
Ja mam kołdry z Jysk. Są w porządku, choć po 5 latach musiałam kupić nową, ponieważ wypełnienie zaczęło się psuć.
5 lat to nie najgorzej:)
dzięki za podpowiedź:)))
Ja też mam z Jysk i sobie chwalę. Kołdry moich dzieci były dość często prane w 90 stopniach (bo chciałam właśnie takie kupić, żeby mozna było prać w gorącej wodzie) i juz trzeci rok im służą. I jeszcze na pewno posłużą drugie tyle, albo i dłużej.
w lidlu na Hynka były w czwartek - zostało im kilka po niedawnej akcji, ale nie wiem czy dziś jeszcze są i jakie wymiary i jakie ceny:/
image image

dwa tygodnie temu kupiliśmy w Lidlu(w Brzeźnie) dwie kołdry :) 160x200 i 220x200 cm :) większa chyba 79,99zł, mniejsza 59,99zł czy jakoś tak :]

miałam "awaryjną" okazję spania na podłodze pod naszą(większą) kołdrą :] - powiem tak, najpierw złożyłam ją na pół - bo duża, jakaś taka cienka, leciutka, a od uchylonego w kuchni okna może mi ciągnąć... ;) ale po chwili zrezygnowałamz tego pomysłu, bo było mi za ciepło :)

ładnie odszyte :] najpierw kupiliśmy z Mężem tą większą, przyjechaliśmy do domu - jak moja Mama zobaczyła, to też chciała - więc pojechałam z Nią i kupiłyśmy jeszcze mniejszą :]

ceny bardzo atrakcyjne - nawet gdyby to miały być kołdry tylko na ciepłą część roku ;)
W Jysku jest teraz promocja za 250zł - 200x220

http://jysk.pl/sypialnia/koldry/wsad-poliestrowy/gold/koldra-2200g-micro-lux-200x220

Co prawda ma ja od tygodnia, ale jestem zadowolona bo jest lekka i ani za ciepła ani za chłodna. A w mieszkaniu mam koło 19-20 stopni
image

polecam Ci https://sklepfiranki.pl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (124 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Dobry ortodonta (43 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Sikanie u pięciolatki (25 odpowiedzi)

Hej. Jestem mamą pięcioletniej Mai. Jest zdrową wesołą dziewczynką która niestety notorycznie...

do góry