Widok

Gdzie kupić kołdrę?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny, mam nadzieję że jak zwykle podpowiecie mi :)
muszę kupić kołdrę dla siebie a nie mam czasu jeździć i szukać, podpowiedzcie czy lepiej kupić w Jysku, Ikei, czy może w hipermarketach, albo na allegro?
(Allegro trochę boję się ze względu na brak możliwości pomacania przez zakupem:), chyba że macie polecanego sprzedawcę)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam w lidlu :D
sprawdzone - rewelacja!! :D
śpię od zeszłego roku i ie zamieniłabym jej na żadną inną!! :D lekka, delikatna, w zimę super grzeje, latem czujesz że okrywa ale nie jest za ciepło, rzekłabym "nie grzeje" ale to głupio brzmi :P jesli kołdrę to tylko z lidla!!:D
Dzięki bardzo,
ale w lidlu to tylko sezonowa akcja pewnie?
czy gdzieś na stałe są w sprzedaży?
Ja mam kołdry z Jysk. Są w porządku, choć po 5 latach musiałam kupić nową, ponieważ wypełnienie zaczęło się psuć.
5 lat to nie najgorzej:)
dzięki za podpowiedź:)))
Ja też mam z Jysk i sobie chwalę. Kołdry moich dzieci były dość często prane w 90 stopniach (bo chciałam właśnie takie kupić, żeby mozna było prać w gorącej wodzie) i juz trzeci rok im służą. I jeszcze na pewno posłużą drugie tyle, albo i dłużej.
w lidlu na Hynka były w czwartek - zostało im kilka po niedawnej akcji, ale nie wiem czy dziś jeszcze są i jakie wymiary i jakie ceny:/
dwa tygodnie temu kupiliśmy w Lidlu(w Brzeźnie) dwie kołdry :) 160x200 i 220x200 cm :) większa chyba 79,99zł, mniejsza 59,99zł czy jakoś tak :]

miałam "awaryjną" okazję spania na podłodze pod naszą(większą) kołdrą :] - powiem tak, najpierw złożyłam ją na pół - bo duża, jakaś taka cienka, leciutka, a od uchylonego w kuchni okna może mi ciągnąć... ;) ale po chwili zrezygnowałamz tego pomysłu, bo było mi za ciepło :)

ładnie odszyte :] najpierw kupiliśmy z Mężem tą większą, przyjechaliśmy do domu - jak moja Mama zobaczyła, to też chciała - więc pojechałam z Nią i kupiłyśmy jeszcze mniejszą :]

ceny bardzo atrakcyjne - nawet gdyby to miały być kołdry tylko na ciepłą część roku ;)
W Jysku jest teraz promocja za 250zł - 200x220

http://jysk.pl/sypialnia/koldry/wsad-poliestrowy/gold/koldra-2200g-micro-lux-200x220

Co prawda ma ja od tygodnia, ale jestem zadowolona bo jest lekka i ani za ciepła ani za chłodna. A w mieszkaniu mam koło 19-20 stopni

polecam Ci https://sklepfiranki.pl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry