Widok

Gdzie kupić obraczki ?

Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Mam termin ślubu na czerwiec ale przyszłego roku :) większość rzeczy mam już załatwione pozostały mi tylko jakieś drobiazgi którymi się nie przejmuję ale jedna sprawa spędza mi sen z oczu a mianowicie nie wiem gdzie i jakie kupić obrączki oczywiście zaliczyłam już kilka sklepów ale nie chciała bym przepłacić albo wybrać już nie modny wzór. Czy mogły byście się za mną podzielić gdzie kupujecie swoje obrączki ? ile za nie zapłaciłyście i jaki wzór czy są to obrączki klasyczne czy jakieś wymyślne? myślę że ta wiedza może się przydać nie tylko mnie ale i innym pannom młodym więc zachęcam wszystkich do pisania o swoich doświadczeniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poszukaj , jest kilka wątków na ten temat
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie zastanawia czy istnieje coś takiego jak "niemodny wzór" obrączek....
P.S. Swoje kupowaliśmy u p. Czarkowskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My swoje tez u Czarkowskiego i polecamy serdecznie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję serdecznie za tak szybką odpowiedz już słyszałam o tym Jubilerze a gdzie dokładnie on się znajduje ?
Za 10 lat każdy wzór będzie niemodny, a obrączki porysowane.
Nie przeginajcie.
Morze i masz rację że za dziesięć lat będą porysowane , ale jest to symbol miłości i na całe życie i jeżeli mogą mi służyć jak najdłużej z tego powodu że będą dobrze wykonane to bardzo bym tego chciała , Czytałam bardzo dużo o tym Czarkowskim na forum i napewno się tam wybiorę
obrączki Stelmacha, dwukolorowe białe i żółte złoto, szerokie, jesteśmy bardzo zadowoleni i nie żałujemy tego zakupu
imageimage
A my wybraliśmy sobie model który jak dla nas bardzo dużo kosztował (prawie 10 tyś) i poszliśmy do jubilera który zrobił nam identyczne obrączki, a nawet powiedziałabym że nasze są ładniejsze :) za niecałe 3 tys. Polecam serdecznie Pana Eryka ul. Słoneczna 2 na Witominie.
Model za 10 tys? To każda waży poł kilo ? ;D
my robiliśmy we wrzeszczu na miszewskiego na rogu też jubiler nam zrobił ze zdjęcia w firmowym sklepie kosztowały ponad 8tyś a u niego z pięcioma brylantami kosztowały 3 tysie a tamte były z trzema jesteśmy bardzo zadowoleni ,no i termin dwa tygodnie a nie miesiąc
My nasze własnie odebralismy u pana Czrkowskiego, zamawiane z katalogu z dwoma brylancikami i jestesmy zadowoleni. Polecam
image
Aniu ja tez polecam pana Czarkowskiego znajduje on się na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu koło pizzerii Dagrasso , między jantarem a Manhattanem tylko że po drugiej stronie ten sklep ma bardzo duży i widoczny szyld nie da się przegapić . ja mam od niego obrączki i jestem bardzo zadowolona bo zapłaciliśmy naprawdę nie wiele za ten model, nie wiem dokładnie ile bo tym zajmował się mój już obecny mąż a poza tym dawaliśmy trochę swojego złota ,
a my kupilismy w Goldex w fashion house. maja bardzo duzy wybor i ceny calkiem przystepne. podobno maja jescze sklep w gdyni ale nie wiem dokladnie gdzie bo na stronie nie jest napisane.
my również zamówiliśmy u p.Czarkwoskiego i jeszcze udało nam się trochę cenę zbić:)
Tylko u Bielaka!

robi piękne i nieprzeciętne wzory. Zresztą sama decydujesz jak mają wyglądać.
My jesteśmy mega zadowoleni.
Za parę z białego złota (tak na prawdę wg naszego pomysłu) zapłaciliśmy 2260 zł

Obsługa świetna, szybko wykonane.
Nawet wymyślny grawer sobie sprawiliśmy ;)

Polecam całym sercem!

http://www.inneobraczki.pl = namiary na przedstawicieli są na www
To ja w takim razie polecam znajomego złotnika z Gdyni ! Bardzo doświadczony ! Prowadzi własną działalność i zrobi wszystko ! Czego klient zapragnie :) ! i ceny co najważniejsze baaardzo przystępne !! Warto zadzwonić i sprawdzić osobiście :)))))

bardzo bardzo więc i co ważne z czystym sumieniem polecam ARGOLD :)

Naprawdę warto !
ARGOLD GDYNIA 517188727

:)))))))
Po 2ch pytaniach na mojego @ Dla jasności oto wszystkie dane Pana Arkadiusza

ARGOLD

Tel: 517188727

adres @ : a.mogielnicki@argold.pl

Pozdrawiam
My również robiliśmy swoje obrączki u p.Czarkowskiego we Wrzeszczu. Polecem serdecznie.
w którym miejscu jest goldex w fashion house? tyle razy byłam i ani razu ne zauważyłam.
image

image

goldex w fashion house jest na srodku sklepu... zaraz jak wchodzisz glownym wejsciem to na wprost jest stoisko z obraczkami.. ale goldex jest rowniez w gdyni na ul. 10-tego lutego, my tam kupowalismy i szczerze polecam:) duzy wybor, mila obsluga, ceny przystepne.. czekalam tydzien:)

pozdrawiam
też kupowaliśmy w FH w goldexie :) polecam
imageimage
Ja polecam Czarkowskiego we Wrzeszczu byłam prawie wszędzie i jak się okazało on chyba ma wszystkie wzory obrączek nie wiem chyba z 20 paletek z obrączkami jak nam zaczął je wszystkie pokazywać to oczy mi wyszły na wierzch, ceny też ma bardzo atrakcyjne porównywalne do tych z FH a może nawet troszkę taniej ,wydaje mi się że u niego jest przyjemniej ponieważ można zamówić sobie obrączki w spokoju a nie zastanawiając się kto za mną stoi, po prostu bardziej kameralnie,
moja ocena całokształtu czyli obsługa, wybór oraz wygląd na 5+. Polecam
My kupiliśmy w Aparcie. Wybraliśmy klasyczne żółte złoto (w Aparcie ma trochę inną barwę niż u innych jubilerów i idealnie pasuje do pierścionka zaręczynowego na czym mi bardzo zależało), dla męża gładką a dla mnie z lekkim zdobieniem, ceny bardzo atrakcyjne i ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyboru.
image
Ja oglądałam też obrączki w Aparcie i dla mnie to żenada warzą około 5 gram mówię oczywiście o wadze kompletu obrączek jestem ciekawa czy wytrzymają chociaż rok, My zamówimy obrączki u Jubilera CZARKOWSKIEGO takie bardzo podobne do tych z Apartu a dokładnie wzorowane na ich wzorze ,zrobi nam je o wiele cięższe a cena będzie taka sama, kolor złota też można sobie wybrać

mocno przestrzegam przed dokonaniem zakupów w salonach W.ŚLIWIŃSKI !!!

Wszystkich mocno przestrzegam przed dokonaniem zakupów w salonach W.ŚLIWIŃSKI !!! Wraz z Mężem zakupiliśmy tam obrączki, próba 585,cena 2800 pln!! Już następnego dnia po ślubie obie obrączki byly całe porysowane !! Byliśmy w szoku, jak to możliwe ?? Zdecydowaliśmy się je zareklamować, gdyż po kilku dniach wyglądały jak po wielu latach użytkowania !! Coś strasznego !! Dodam, ze nie wykonujemy na codzień żadnch cięzkich prac fizycznych, które faktycznie mogłyby uszkodzić obrączki. Obecnie odrzucono reklamację uznając, ze takie wady wynikają z naszego użytkowania i nie podlegają gwarancji !! Szkoda, że podczas zakupu nie poinformowano nas, ze obrączki będą z tak miękkiego materiału, że już po kilku dniach będą wyglądały fatalnie , że produkt jest bublem, szmirą i nie wiadomo do końca co wchodzi w jego skład, nikt nie udzielił nam takiej informacji ani ustnie ani na piśmie !!! Nie mamy zamiaru tak tego pozostawić. JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM PRZED WYROBAMI ŚLIWIŃSKIEGO, to oszuści bez skrupułów !!!
ja polecam złotnika na Kołodziejskiej http://www.jubilermj.pl Mamy obraczki z łączonego złota (białe i żółte), zrobione bardzo solidnie i za niezla cene:) W w.kruku za identyczne, z tą samą próbą zaplacilybysmy ponad 1200zł wiecej.
image
My kupiliśmy nasze obrączki na ślub cywilny - rok temu.
Swoją noszę cały czas - sprzątam w niej, zmywam - wygląda nadal rewelacyjnie. Nie jest porysowana i nie dzieje się z nią nic dziwnego.
Więc zaspokajając Twoja ciekawość - wytrzymała ponad rok w nienaruszonym stanie i zakładam, ze wytrzyma więcej :)
Z czystym sumieniem polecam Apart
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.Razem z narzeczonym odwiedziliśmy kilku jubilerów w mieście,ale w ostatecznie wybraliśmy obrączki z netu.Chciałam,żeby były wyjątkowe i co najważniejsze-z białego złota.Tak wyglądają:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13794146 Mają brylanty 0,14 ct :-) i jak dla mnie są przepiękne.Chciałabym założyć już swoją,ale muszę jeszcze poczekać trzy tygodnie:-)
Ja przeszedłem z narzeczoną cały Gdańsk i poważnie nie ma po co tracić czasu bo u Jubilera Czarkowskiego jest chyba wszystko, białe obrączki żółte ,płaskie, okrągłe soczewkowe łączone złoto oczopląsu można dostać . super facet polecam

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry