Widok
Gdzie kupić obraczki ?
Mam termin ślubu na czerwiec ale przyszłego roku :) większość rzeczy mam już załatwione pozostały mi tylko jakieś drobiazgi którymi się nie przejmuję ale jedna sprawa spędza mi sen z oczu a mianowicie nie wiem gdzie i jakie kupić obrączki oczywiście zaliczyłam już kilka sklepów ale nie chciała bym przepłacić albo wybrać już nie modny wzór. Czy mogły byście się za mną podzielić gdzie kupujecie swoje obrączki ? ile za nie zapłaciłyście i jaki wzór czy są to obrączki klasyczne czy jakieś wymyślne? myślę że ta wiedza może się przydać nie tylko mnie ale i innym pannom młodym więc zachęcam wszystkich do pisania o swoich doświadczeniach
Aniu ja tez polecam pana Czarkowskiego znajduje on się na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu koło pizzerii Dagrasso , między jantarem a Manhattanem tylko że po drugiej stronie ten sklep ma bardzo duży i widoczny szyld nie da się przegapić . ja mam od niego obrączki i jestem bardzo zadowolona bo zapłaciliśmy naprawdę nie wiele za ten model, nie wiem dokładnie ile bo tym zajmował się mój już obecny mąż a poza tym dawaliśmy trochę swojego złota ,
Tylko u Bielaka!
robi piękne i nieprzeciętne wzory. Zresztą sama decydujesz jak mają wyglądać.
My jesteśmy mega zadowoleni.
Za parę z białego złota (tak na prawdę wg naszego pomysłu) zapłaciliśmy 2260 zł
Obsługa świetna, szybko wykonane.
Nawet wymyślny grawer sobie sprawiliśmy ;)
Polecam całym sercem!
http://www.inneobraczki.pl = namiary na przedstawicieli są na www
robi piękne i nieprzeciętne wzory. Zresztą sama decydujesz jak mają wyglądać.
My jesteśmy mega zadowoleni.
Za parę z białego złota (tak na prawdę wg naszego pomysłu) zapłaciliśmy 2260 zł
Obsługa świetna, szybko wykonane.
Nawet wymyślny grawer sobie sprawiliśmy ;)
Polecam całym sercem!
http://www.inneobraczki.pl = namiary na przedstawicieli są na www
To ja w takim razie polecam znajomego złotnika z Gdyni ! Bardzo doświadczony ! Prowadzi własną działalność i zrobi wszystko ! Czego klient zapragnie :) ! i ceny co najważniejsze baaardzo przystępne !! Warto zadzwonić i sprawdzić osobiście :)))))
bardzo bardzo więc i co ważne z czystym sumieniem polecam ARGOLD :)
Naprawdę warto !
bardzo bardzo więc i co ważne z czystym sumieniem polecam ARGOLD :)
Naprawdę warto !
Ja polecam Czarkowskiego we Wrzeszczu byłam prawie wszędzie i jak się okazało on chyba ma wszystkie wzory obrączek nie wiem chyba z 20 paletek z obrączkami jak nam zaczął je wszystkie pokazywać to oczy mi wyszły na wierzch, ceny też ma bardzo atrakcyjne porównywalne do tych z FH a może nawet troszkę taniej ,wydaje mi się że u niego jest przyjemniej ponieważ można zamówić sobie obrączki w spokoju a nie zastanawiając się kto za mną stoi, po prostu bardziej kameralnie,
moja ocena całokształtu czyli obsługa, wybór oraz wygląd na 5+. Polecam
moja ocena całokształtu czyli obsługa, wybór oraz wygląd na 5+. Polecam
Ja oglądałam też obrączki w Aparcie i dla mnie to żenada warzą około 5 gram mówię oczywiście o wadze kompletu obrączek jestem ciekawa czy wytrzymają chociaż rok, My zamówimy obrączki u Jubilera CZARKOWSKIEGO takie bardzo podobne do tych z Apartu a dokładnie wzorowane na ich wzorze ,zrobi nam je o wiele cięższe a cena będzie taka sama, kolor złota też można sobie wybrać
mocno przestrzegam przed dokonaniem zakupów w salonach W.ŚLIWIŃSKI !!!
Wszystkich mocno przestrzegam przed dokonaniem zakupów w salonach W.ŚLIWIŃSKI !!! Wraz z Mężem zakupiliśmy tam obrączki, próba 585,cena 2800 pln!! Już następnego dnia po ślubie obie obrączki byly całe porysowane !! Byliśmy w szoku, jak to możliwe ?? Zdecydowaliśmy się je zareklamować, gdyż po kilku dniach wyglądały jak po wielu latach użytkowania !! Coś strasznego !! Dodam, ze nie wykonujemy na codzień żadnch cięzkich prac fizycznych, które faktycznie mogłyby uszkodzić obrączki. Obecnie odrzucono reklamację uznając, ze takie wady wynikają z naszego użytkowania i nie podlegają gwarancji !! Szkoda, że podczas zakupu nie poinformowano nas, ze obrączki będą z tak miękkiego materiału, że już po kilku dniach będą wyglądały fatalnie , że produkt jest bublem, szmirą i nie wiadomo do końca co wchodzi w jego skład, nikt nie udzielił nam takiej informacji ani ustnie ani na piśmie !!! Nie mamy zamiaru tak tego pozostawić. JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM PRZED WYROBAMI ŚLIWIŃSKIEGO, to oszuści bez skrupułów !!!
ja polecam złotnika na Kołodziejskiej http://www.jubilermj.pl Mamy obraczki z łączonego złota (białe i żółte), zrobione bardzo solidnie i za niezla cene:) W w.kruku za identyczne, z tą samą próbą zaplacilybysmy ponad 1200zł wiecej.
My kupiliśmy nasze obrączki na ślub cywilny - rok temu.
Swoją noszę cały czas - sprzątam w niej, zmywam - wygląda nadal rewelacyjnie. Nie jest porysowana i nie dzieje się z nią nic dziwnego.
Więc zaspokajając Twoja ciekawość - wytrzymała ponad rok w nienaruszonym stanie i zakładam, ze wytrzyma więcej :)
Z czystym sumieniem polecam Apart
Swoją noszę cały czas - sprzątam w niej, zmywam - wygląda nadal rewelacyjnie. Nie jest porysowana i nie dzieje się z nią nic dziwnego.
Więc zaspokajając Twoja ciekawość - wytrzymała ponad rok w nienaruszonym stanie i zakładam, ze wytrzyma więcej :)
Z czystym sumieniem polecam Apart
Witam.Razem z narzeczonym odwiedziliśmy kilku jubilerów w mieście,ale w ostatecznie wybraliśmy obrączki z netu.Chciałam,żeby były wyjątkowe i co najważniejsze-z białego złota.Tak wyglądają:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13794146 Mają brylanty 0,14 ct :-) i jak dla mnie są przepiękne.Chciałabym założyć już swoją,ale muszę jeszcze poczekać trzy tygodnie:-)
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13794146 Mają brylanty 0,14 ct :-) i jak dla mnie są przepiękne.Chciałabym założyć już swoją,ale muszę jeszcze poczekać trzy tygodnie:-)