Widok

Gdzie kupić obraczki ?

Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Mam termin ślubu na czerwiec ale przyszłego roku :) większość rzeczy mam już załatwione pozostały mi tylko jakieś drobiazgi którymi się nie przejmuję ale jedna sprawa spędza mi sen z oczu a mianowicie nie wiem gdzie i jakie kupić obrączki oczywiście zaliczyłam już kilka sklepów ale nie chciała bym przepłacić albo wybrać już nie modny wzór. Czy mogły byście się za mną podzielić gdzie kupujecie swoje obrączki ? ile za nie zapłaciłyście i jaki wzór czy są to obrączki klasyczne czy jakieś wymyślne? myślę że ta wiedza może się przydać nie tylko mnie ale i innym pannom młodym więc zachęcam wszystkich do pisania o swoich doświadczeniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poszukaj , jest kilka wątków na ten temat
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie zastanawia czy istnieje coś takiego jak "niemodny wzór" obrączek....
P.S. Swoje kupowaliśmy u p. Czarkowskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My swoje tez u Czarkowskiego i polecamy serdecznie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję serdecznie za tak szybką odpowiedz już słyszałam o tym Jubilerze a gdzie dokładnie on się znajduje ?
Za 10 lat każdy wzór będzie niemodny, a obrączki porysowane.
Nie przeginajcie.
Morze i masz rację że za dziesięć lat będą porysowane , ale jest to symbol miłości i na całe życie i jeżeli mogą mi służyć jak najdłużej z tego powodu że będą dobrze wykonane to bardzo bym tego chciała , Czytałam bardzo dużo o tym Czarkowskim na forum i napewno się tam wybiorę
obrączki Stelmacha, dwukolorowe białe i żółte złoto, szerokie, jesteśmy bardzo zadowoleni i nie żałujemy tego zakupu
imageimage
A my wybraliśmy sobie model który jak dla nas bardzo dużo kosztował (prawie 10 tyś) i poszliśmy do jubilera który zrobił nam identyczne obrączki, a nawet powiedziałabym że nasze są ładniejsze :) za niecałe 3 tys. Polecam serdecznie Pana Eryka ul. Słoneczna 2 na Witominie.
Model za 10 tys? To każda waży poł kilo ? ;D
my robiliśmy we wrzeszczu na miszewskiego na rogu też jubiler nam zrobił ze zdjęcia w firmowym sklepie kosztowały ponad 8tyś a u niego z pięcioma brylantami kosztowały 3 tysie a tamte były z trzema jesteśmy bardzo zadowoleni ,no i termin dwa tygodnie a nie miesiąc
My nasze własnie odebralismy u pana Czrkowskiego, zamawiane z katalogu z dwoma brylancikami i jestesmy zadowoleni. Polecam
image
Aniu ja tez polecam pana Czarkowskiego znajduje on się na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu koło pizzerii Dagrasso , między jantarem a Manhattanem tylko że po drugiej stronie ten sklep ma bardzo duży i widoczny szyld nie da się przegapić . ja mam od niego obrączki i jestem bardzo zadowolona bo zapłaciliśmy naprawdę nie wiele za ten model, nie wiem dokładnie ile bo tym zajmował się mój już obecny mąż a poza tym dawaliśmy trochę swojego złota ,
a my kupilismy w Goldex w fashion house. maja bardzo duzy wybor i ceny calkiem przystepne. podobno maja jescze sklep w gdyni ale nie wiem dokladnie gdzie bo na stronie nie jest napisane.
my również zamówiliśmy u p.Czarkwoskiego i jeszcze udało nam się trochę cenę zbić:)
Tylko u Bielaka!

robi piękne i nieprzeciętne wzory. Zresztą sama decydujesz jak mają wyglądać.
My jesteśmy mega zadowoleni.
Za parę z białego złota (tak na prawdę wg naszego pomysłu) zapłaciliśmy 2260 zł

Obsługa świetna, szybko wykonane.
Nawet wymyślny grawer sobie sprawiliśmy ;)

Polecam całym sercem!

http://www.inneobraczki.pl = namiary na przedstawicieli są na www
To ja w takim razie polecam znajomego złotnika z Gdyni ! Bardzo doświadczony ! Prowadzi własną działalność i zrobi wszystko ! Czego klient zapragnie :) ! i ceny co najważniejsze baaardzo przystępne !! Warto zadzwonić i sprawdzić osobiście :)))))

bardzo bardzo więc i co ważne z czystym sumieniem polecam ARGOLD :)

Naprawdę warto !
ARGOLD GDYNIA 517188727

:)))))))
Po 2ch pytaniach na mojego @ Dla jasności oto wszystkie dane Pana Arkadiusza

ARGOLD

Tel: 517188727

adres @ : a.mogielnicki@argold.pl

Pozdrawiam
My również robiliśmy swoje obrączki u p.Czarkowskiego we Wrzeszczu. Polecem serdecznie.
do góry