Widok
Gdzie kupić obraczki ?
Mam termin ślubu na czerwiec ale przyszłego roku :) większość rzeczy mam już załatwione pozostały mi tylko jakieś drobiazgi którymi się nie przejmuję ale jedna sprawa spędza mi sen z oczu a mianowicie nie wiem gdzie i jakie kupić obrączki oczywiście zaliczyłam już kilka sklepów ale nie chciała bym przepłacić albo wybrać już nie modny wzór. Czy mogły byście się za mną podzielić gdzie kupujecie swoje obrączki ? ile za nie zapłaciłyście i jaki wzór czy są to obrączki klasyczne czy jakieś wymyślne? myślę że ta wiedza może się przydać nie tylko mnie ale i innym pannom młodym więc zachęcam wszystkich do pisania o swoich doświadczeniach
Aniu ja tez polecam pana Czarkowskiego znajduje on się na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu koło pizzerii Dagrasso , między jantarem a Manhattanem tylko że po drugiej stronie ten sklep ma bardzo duży i widoczny szyld nie da się przegapić . ja mam od niego obrączki i jestem bardzo zadowolona bo zapłaciliśmy naprawdę nie wiele za ten model, nie wiem dokładnie ile bo tym zajmował się mój już obecny mąż a poza tym dawaliśmy trochę swojego złota ,
Tylko u Bielaka!
robi piękne i nieprzeciętne wzory. Zresztą sama decydujesz jak mają wyglądać.
My jesteśmy mega zadowoleni.
Za parę z białego złota (tak na prawdę wg naszego pomysłu) zapłaciliśmy 2260 zł
Obsługa świetna, szybko wykonane.
Nawet wymyślny grawer sobie sprawiliśmy ;)
Polecam całym sercem!
http://www.inneobraczki.pl = namiary na przedstawicieli są na www
robi piękne i nieprzeciętne wzory. Zresztą sama decydujesz jak mają wyglądać.
My jesteśmy mega zadowoleni.
Za parę z białego złota (tak na prawdę wg naszego pomysłu) zapłaciliśmy 2260 zł
Obsługa świetna, szybko wykonane.
Nawet wymyślny grawer sobie sprawiliśmy ;)
Polecam całym sercem!
http://www.inneobraczki.pl = namiary na przedstawicieli są na www
To ja w takim razie polecam znajomego złotnika z Gdyni ! Bardzo doświadczony ! Prowadzi własną działalność i zrobi wszystko ! Czego klient zapragnie :) ! i ceny co najważniejsze baaardzo przystępne !! Warto zadzwonić i sprawdzić osobiście :)))))
bardzo bardzo więc i co ważne z czystym sumieniem polecam ARGOLD :)
Naprawdę warto !
bardzo bardzo więc i co ważne z czystym sumieniem polecam ARGOLD :)
Naprawdę warto !