Widok

Gdzie kupić skarpetki antypoślizgi?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jasiek chodzi na bosaka, mamy panele i kafle, więc żeby się nie ślizgał to tylko tak, ale nie chcę żeby się przeziębił, choć mamy b.ciepło. Gdzie kupić dobre skarpety z ABSem, najlepiej bezuciskowe?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupisz w każdym markecie czy sklepie z ubraniami dziecięcymi oraz, wiadomo allegro :)
image
Gosia - my najfajniejsze skarpetki z ABS kupowaliśmy w Auchanie :) super elastyczne(chociaż Gabryś ma wielkie stópki, to skarpetki rosną razem z nimi), frotkowe, nie uciskają :) kosztowały ok 3zł :P ale niestety ostatnio ich nie widziałam(były tylko cieńsze)

nie wiem jak ABS sprawdza się w użytkowaniu - po 1. Gabryś jeszcze nie chodzi, po 2. nie mamy gołych podłóg :P
w pepko są
image
Ja kupiłam Sterntaler czy jakoś tak, na allegro, ani razu nie ubrałam, bo Janowi girka urosła szybko!
image

image

Promocja na skarpetki będzie w Lidlu:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_12575.htm
Ja również zamiast kapci kupiłam mojemu skarpetki antypoślizgowe. W C&A jeszcze jakis czas temu były 3-paki albo 4-paki. Gumeczki są bardzo porządne.
Dodam że w całym mieszkaniu mamy panele i mały ani razu się nie poślizgnął.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry