Nasi znajomi kupowali w Biedronce ocet - za sto butelek zaplacili ok 80 zł. Ocet wylali, butelki porządnie wyczyścili, wywietrzyli, kupili specjalne ślubne zakrętki. Wszystkie butelki były jednakowe na weselu i wódka wyglądała jak spoecjalnie zamówiona na ta okazję. P.S. i w smaku była super :-)
Nie pytaj,mamy moze jakies 10.Po prostu za pozno sie za to wzielismy.
Ja caly czas myslalam,ze bedzie wodka gotowa a tu sie okazuje,ze spiryt no to oczywiscie ja musialam wziac sie za organizacje butelek bo z tego co wiem to troche sobie licza za nie.
no na mnie mozesz liczyc, ja mam 13 maja czy jakos tak jakas komunie w rodzinie to z gory powiem zeby odlozyli butelki. do konca maja bede ci zbierac :)nie wiem ile tego bedzie, ale zawsze cos :)
Dziekuje wam dziewczynki,to moze chociaz w czesci pomozecie mi uzbierac te butelki..byloby super.
No wesele juz niedlugo bo 2 czerwca.
Ok,to prosze was odkladajcie zbedne butelki,bede bardzo wdzieczna i niebawem sie odezwe jak sie ich troszke wiecej uzbiera.
wlasnie na kiedy potrzebujesz, u mnie w domu wszystkie imprezy sa suto zakrapiane,mam teraz komunie, jakis chyba chrzest i takie tam :) jak cos to calkiem powaznie,sluze pomoca :)